20% rabat på din fotokalenderbestilling
20% rabat på din fotokalenderbestilling
For eksempel: Vægkalender A4 til nu kun kr. 143,20 - Normalpris kr. 179,00
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Lav din personlige kalender her

En personlig fotokalender fra Pixum

Du kan i vores oversigt over kalendere finde mange forskellige kalenderformater. En personlig fotokalender fra Pixum er den perfekte gave til familiemedlemmer og venner eller måske dig selv. Du kan med sikkerhed finde en kalender der sammen med dine bedste billeder bliver ganske personlig. Det er nemt at lave sin kalender hos Pixum med vores innovative foto kalender editor.

En personlig kalender fra Pixum vil glæde alle, der ønsker at være godt struktureret i det ny år. Hver måned vil blive dekoreret med et af dine personlige billeder og hver dag i en måned vil blive forsynet med plads til notater om dine vigtige aftaler eller arrangementer. Du kan sætte et personligt præg på bestemte datoer med billede og tekst og du kan endda gemme layoutet.

Udarbejd en personlig kalender hos Pixum

Det er let at lave en personlig kalender hos Pixum. Det sværeste ved processen er at udvælge dine 12 bedste billeder, som skal dekorere kalenderen. Næste skridt er derefter at vælge hvilket kalenderformat du ønsker. Du kan vælge i mellem vægkalendere, bordkalendere, Premium kalendere, planlægnings kalendere, eller hvad med en chokoladekalender til jul?

Med en personlig kalender fra Pixum kan du glæde familien, vennerne eller kollegaerne med et kvalitetsprodukt. Pixum anvender kun de bedste trykmetoder, hvilket sikre du får den bedste kvalitet. Bestil din personlige fotokalender i dag hos prisvinderen Pixum.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere