20% rabat på din fotokalenderbestilling
20% rabat på din fotokalenderbestilling
For eksempel: Vægkalender A4 til nu kun kr. 143,20 - Normalpris kr. 179,00
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Lav din kalender her

Fotokalender med hurtig levering

Hvis man står og mangler den perfekte gaveide til et familiemedlem, en ven eller kollega så er en fotokalender fra Pixum måske svaret. Ikke nok med at det er et kvalitets produkt, hvor der kun er benyttet de bedste materialer, så er det også muligt at personliggøre sin kalenderen, så den bliver ganske unik. Det er utroligt nemt at bestille fotokalenderen online hos Pixum og få dage efter produktionen bliver den hurtigt leveret til ens hjemmeadresse med Post Danmark.

Pixum tilbyder mange forskellige designmuligheder, så man finder helt sikkert et der falder i ens smag. Der er vægkalendere i mange forskellige designs og forskellige formater, derudover kan man vælge i mellem forskellige papirtyper og om man ønsker overfladen skal være mat eller glans. Hvis man hellere vil lave en kalender der skal stå på skrivebordet er dette selvfølgelig også en mulighed. Bestil din fotokalender i dag og få den leveret i løbet af få dage.

Bestil personlige fotogaver hos Pixum

Udover fotokalendere tilbyder Pixum også mange andre skønne fotogaver. Et af de mest populære produkter er Pixum fotobøgerne, her kan man også vælge imellem mange designs og formater. Der er fotogaverne, hvor man finder alt hvad hjertet begære inden for individuelle fotogaver med foto. Der er storformaterne som man kan får fremkaldt på mange forskellige typer af materialer. Der er fotokort, hvis man gerne vil sende en personlig hilsen, med eget foto og tekst. Sidst men ikke mindst er der den klassiske fotofremkaldelse, som altid bliver fremkaldt i den bedste kvalitet og altid på premium fotopapir.

Pixum har vundet utallige test inden for alle produkt kategorierne. Derudover bliver Pixum løbende testet af vores kunder på Trustpilot, hvor kunder bedømmer efter deres købsoplevelser. Det er sikkert for forbrugerne at handle hos Pixum, og Pixum er også e-mærket godkendt. Sidst men ikke mindst bliver alle forsendelser fra Pixum sendt hurtigt og sikkert med Post Danmark.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere