20% i bonus på din fotokalender
20% i bonus på din fotokalender
Lav selv en fotokalender hos testvindern Pixum og få 20% i bonus. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Lav din egen kalender her

Lav selv en kalender i bedste kvalitet hos Pixum

Lav selv en kalender hos Pixum og nyd dine bedste billeder måned efter måned. Man finder næppe en skønnere vægdekoration og det er brugbart redskab man vil sætte pris på i dagligdagen. Hos Pixum kan man lave sin fotokalender året rundt, man vælge frit hvilken startmåned man ønsker og kalenderen vil løbe et år frem. Det sværeste ved at lave kalenderen er at udvælge de 12-13 man udsmykke den med, så lav den i dag.

Pixum tilbyder et bredt udvalg af fotokalendere, hvad enten man vil lave en kalender til at have stående på skrivebordet, eller have hængende på væggen, så har Pixum designet. Derudover kan man også bestille sin kalender, som enten årskalendere og vægkalendere. Kalendere fra Pixum er af bedste kvalitet og man kan ved flere udgaver vælge imellem både premium fotopapir eller højglansforældet papir så der er noget til enhver smag.

Lav selv en kalender i softwaren eller på hjemmesiden

Man har flere muligheder for at lave sin kalender hos Pixum. Man kan enten bestille den direkte på hjemmesiden eller man kan bestille den igennem Pixum softwaren, som man kan downloade gratis her på hjemmesiden. I Pixum softwaren kan man udover at lave fotobøger og andre fotoprodukter også lave fotokalendere. Man har endda flere designmuligheder i softwaren end på hjemmesiden og man kan side i ro og mag og designe den og det er ikke nødvendigt at være på internettet undervejs.

Lav selv en kalender hos Pixum det er nemt. Først skal man udvælge et ønsket design blandt de mange forskellige muligheder der er tilrådighed. Er man i tvivl, kan man altid tage et kig i bestseller sektionen. Herefter kan man man vælge formatet på sin kalender, skal det være a2, a3 eller a4. Derefter kan man vælge hvilken papirtype man ønsker. Til sidst vælge man hvilken layout farve man ønsker og så kommer man til upload af billeder og man kan tilføje tekst. Når man er færdig med at designe kalenderen, ligger man den i indkøbsvognen og bestille, nemmere bliver det ikke.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere