Spar 25 kr. på dit personlige fotokrus
Spar 25 kr. på dit personlige fotokrus
Lav et krus med dit yndlingsfoto hos Pixum, og få 25 kr. i rabat. Kopiér rabatkoden, og indløs den ved bestilling.

Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Design dit fotokrus her

*inkl. moms, ekskl. porto

Lav et krus med foto hos testvinderen Pixum

Hos Pixum kan du lave dit helt eget personlige krus med foto. Derved har man altid sine bedste minder tæt på, hvilket skaber ekstra glæde i hverdagen. Hos Pixum kan man vælge imellem mange forskellige slags kopper og farver og man kan være sikker på at alle kopper er fremstillet i bedste testet Pixum kvalitet. Lav det i dag og modtag det med posten om få dage.

Det klassiske hvide kaffekrus kan man også bestille med en farvet inderside, hvilket giver lidt ekstra spil og gør muligheden for individualisering endnu større. Størrelsen af kruset er Ø 8,2 cm, højde 9,5 cm og den trykbare flade er 9,6 cm × 8,0 cm, så der er god mulighed for at få det bedste frem i ens foto. Kruset er lavet i keramik og er på grund af billedet der er påtrykt ikke egenet til maskinopvask men kan derimod godt benyttes i en mikrobølgeovn.

Lav et af mange forskellige krus hos Pixum

Udover det klassiske kaffekrus kan man hos Pixum også bestille mange andre krus. Man kan bestille det magiske foto krus, hvor billedet først bliver vist nå man hælder varmt væske i kruset. Derudover kan man også bestille et ølkrus som man kender syd for grænsen, med plads til 0,5 l god øl. Man kan også bestille et af de eftertragtede cafe latte krus i flere forskellige størrelser heriblandt XL, så er man sikker på at der er plads til mælken.

Et krus med foto er den perfekte gave til enhver anledning. Man finder næppe en mere personlig gave end et personalisere produkt med eget foto og måske en lille tekst. Vælg et billede fra ferien eller en mindeværdig højtid og lave det nemt hos Pixum, få dage efter bliver dit fotoprodukt leveret med Post Danmark klar til at vække glæde hos dig selv eller hos en du holder af.