25 rabat på din fotokrusbestilling
25 rabat på din fotokrusbestilling
For eksempel: panoramafotokrus med red inderside til nu kun kr. kr. 94,00 - kr. 119,00
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Find din nye yndlingskop her

*inkl. moms, ekskl. porto

Få et fotokrus trykt hos Pixum til en fordelagtig pris

Hvis du synes, at billederne af dine kære i tegnebogen er for langt væk, og en billedramme på skrivebordet er for almindelig, har Pixum det helt rigtige for dig. Et originalt fotokrus med dit individuelle yndlingsmotiv! Dagen på kontoret kan ikke starte bedre end med en kop varm kaffe af dit helt personlige kaffekrus. Men også derhjemme er et krus med fototryk af dine egne billeder et ægte blikfang.

Fotokrus fra Pixum er en fin gaveidé til familie, venner eller til dig selv! Ligegyldigt hvilket motiv du gerne vil se på, når du tager den første slurk, der er ingen grænser for din kreativitet. Billeder fra ferien, af dit husdyr eller fotos af venner: På et fotokrus fra Pixum kommer alle motiver til deres ret!

Fotokrus: én af mange fotogaveidéer hos Pixum

Hos Pixum finder du ud over fotokrus mange andre kreative gaveidéer rundt omkring temaet foto. Overrask for eksempel din familie med et foto puslespil med et individuelt tryk fra Pixum i samarbejde med traditionsfirmaet Ravensburger, lav en smuk mussemåtte med dit flotteste billede og en madkasse med foto til dine børns madpakker. Opdag hos Pixum de mange muligheder for at lave flotte fotogaver.

Hvis du har bestemt dig for et fotokrus som gave, er de næste skridt så lette som ingenting. Du skal bare uploade dit yndlingsmotiv og vælge, hvilket krus du vil have og resten ordner Pixum. Den der holder af det farverige, kan vælge et krus fra det omfangsrige tilbud inden for farver. Ud over de forskellige farver kan du vælge mellem forskellige typer som f.eks. panorama-fotokrus til en fordelagtig pris, foto-ølkrus eller foto-drikkeflaske i aluminium.