25 kr rabat på dit dørskilt
25 kr rabat på dit dørskilt
Lav et dørskilt hos testvindern Pixum og få 25 kr rabat. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Lav dit dørskilt her

Lav billige foto skilte i premium kvalitet hos Pixum

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af sit dørskilt, hvilket er det første som møder ens gæster. Man behøver ikke at nøjes med et kedeligt messingskilt eller lignende på døren, for nu kan man hos Pixum lave sit helt eget dørskilt. Man kan udsmykke skiltet med et favorit foto og man kan selvfølgelig også tilføje navne, tekst og husnummer så man er sikker på at dørskiltet lever op til alle de formalier et dørskilt skal have.

Pixum tilbyder individuelle dørskilte i to forskellige materialer typer. Man kan enten bestille sit skilt som foto bag akrylglas, eller man kan bestille skiltet i aludibond. Begge typer er yderst egnet til udendørs brug og er begge sikret i mod vejr, vind og UV stråling. Dørskiltet har en størrelse på 15 x 20 cm (H x B) og er begge forboret og kommer med beslag til ophængning. Imponer dine omgivelser og lav et individuelt dørskilt i dag.

Byd velkommen med et dørskilt med foto

Det er utroligt nemt at lave sit dørskilt med foto hos Pixum. Først vælger man hvilket materiale man kunne tænke sig, aludibond eller akrylglas. Derefter vælger man hvilket layout man kunne tænke sig, her er der mange muligheder for at udforme dørskiltet præcist som man ønsker. Vælg imellem antal billeder, tilføj også tekst og husnummer. Man kan derudover også vælge hvilken farve man ønsker. Så der er mange muligheder for nemt at lave et smukt og individuelt dørskilt.

Materialerne aludibond og akrylglas bliver udover dørskilte også brugt til storformater. Det er to ædle materialetyper der får det meste ud af dine bedste billeder. Så hvis man er på udkig efter væg dekorationer udover det sædvanlige, så tag et kig et på udvalget af storformater. Pixum er din garant for fotoprodukter i testet Pixum kvalitet. Bestil dit dørskilt i dag og få det leveret med posten om ganske få dage.