25 kr rabat på din fotogavebestilling
Bestil kreative og enestående fotogaver med dine egne billeder hos Pixum.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Lav her

Her er vores 4 favorit fotogaver

*inkl. moms, ekskl. porto

Lav dine helt egne dækkeservietter med egne fotos

Nu har du muligheden for virkelig at imponere familie og venner rundt om middagsbordet. Hos Pixum kan du lave dine helt egne dækkeservietter med eget foto. Smukkere bordudsmykning skal man lede længe efter og man finder nok ikke en mere personlig borddekoration en dette unikke fotoprodukt.

Pixum bruger kun de bedste materialer når de laver dine personlige dækkeservietter med eget foto. Plast/vinylen der bliver benyttet er fødevaregodkendt, og det er 39x29cm stor med en tykkelse på 0,8mm. Dit personlige billede har en trykoverflade på 38x28cm og der vil derudover komme en 5mm hvid kant rundt om billedet.

Bestil dine dækkeservietter og andre fotogaver hos Pixum

Dækkeservietter er langt fra de eneste fotogaver til køkkenet som man kan bestille hos Pixum. Man kan for eksempel også bestille glasunderlag, køkkenkalendere, hagesmækker, fotokrus, kokkeforklæder og madkasser. Der er altså mange muligheder for at dekorere sit køkken med sine bedste fotos.

Pixum er en af de førende fotoservice udbydere i Europa, så når du bestiller dine dækkeservietter er du sikker på at få et kvalitetsprodukt. Med Pixum er du sikker på et produkt fremstillet med højkvalitative materialer, brillante farver og en permanent kvalitetskortol. Pixum er først tilfreds når kunden er det, så stol på testvinderen og bestil dine dækkeservietter med eget foto i dag.