Pixum puslespil med morog barn motiv
Dette billede er et eksempel.

Fotopuslespil

Antal: 500 brikker

5.0 (1) Bedømmelser

Produktbeskrivelse

Puslespil er en ægte klassiker - som afslappende tidsfordriv på regnvejrsdage, til en sjov familieaften eller som en lille udfordring for puslespilsfans. Design dit fotopuslespil med 500 brikker og dit eget foto som en ægte Pixum-original fra vores egen produktion og udnyt vores mange fantastiske designs og designmuligheder!

Materiale: Ca. 1,9 mm pusleplade blå + 100 g/m² præget etiketpapir 
Produktion af fotopuslespillet: Pixum in-house produktion
Udskrivningsmetode: Digitalt print af dit eget billede i høj kvalitet
Mål: 48,7×34,0 cm
Emballagens format: 322×223×55 mm
Størrelse: 500 brikker
Særlig funktion: Dit personlige foto vil også blive trykt på æsken til puslespillet.

Tip: Brug en af vores farverige skabeloner, lav en collage eller lav dit eget design.

Design dit puslespil med eget billede og 500 brikker - så nemt er det:

  1. Klik på "Design nu", og vælg dit fotopuslespil.

  2. Vælg et design eller layout, og upload dit billede. I layout-afsnittet kan du også vælge en collage og kombinere flere fotos.

  3. Brug vores forskellige designmuligheder som f.eks. clipart, baggrunde eller tekstmuligheder, og skab et ægte stykke puslespilskunst efter dine ønsker.

  4. Nu skal du bare lægge dit fotopuslespil i indkøbskurven, og så er det på vej til dig. Takket være Pixums egen produktion har du fordel af en særlig kort leveringstid.

Du vil gerne skabe dit helt eget personlige puslespil, som du ikke kan få en anden gang - men du har bare ikke den rigtige motividé? Så lad os inspirere dig. Disse idéer garanterer uforglemmelig puslespilssjov for hele familien:

  1. Børnepuslespil: Et fotopuslespil med 500 brikker er også velegnet som børnepuslespil med dit eget billede, som er højdepunktet på gavebordet. Vælg et foto af dit kæledyr eller hele familien, og brug tid sammen på at lægge puslespillet. Motiver, der ikke er for detaljerede, er særligt velegnede til børn, så puslespillet ikke bliver for tungt.

  2. Ferieminder: Uanset om det er et sommerligt blikfang over sofaen eller en kreativ gave til et jubilæum - et personligt puslespil med et feriebillede fra stranden er ikke kun sjovt at lægge puslespil, men kan også hænges op senere som en flot vægdekoration.

  3. Klassiske sort-hvide motiver: Less is more - det er mottoet for det klassiske sort-hvide motiv, som får dit yndlingsbillede til at se elegant og særligt kunstnerisk ud på dit fotopuslespil.

  4. Kreativ invitation: Uanset om det er til et bryllup, en fødselsdag eller en familiefest - invitationen bliver særlig original, når den sættes sammen stykke for stykke og danner et sjovt puslespil. Du kan også bruge gode tekstmuligheder i den praktiske online designer.

Kundebedømmelser: Fotopuslespil

5.0 (1 bedømmelser)
5 Stjerne(r)
100 %
4 Stjerne(r)
0 %
3 Stjerne(r)
0 %
2 Stjerne(r)
0 %
1 Stjerne(r)
0 %
Verificering af kundeanmeldelser
Brian07.06.2023

“Jeg har nu købt flere fotopuslespil hos jer, og jeg har indtil nu været yderst tilfreds. Det vil i hvert fald ikke være de sidste.”

Se mere

Tips & inspiration

Ravensburger puslespil 1500 brikker med familiemotiv.

Lav dit eget puslespil

Nemt & hurtigt!

Oplev vores udvalg af personlige fotopuslespil med op til 2.000 brikker! Selv ægte Ravensburger-puslespil kan nemt og hurtigt laves med få klik.

Fotopuslespil med collage af flere familiefotos i foråret på et bord

Lav en fotocollage

Flere fotos, mere personligt!

Lav en personlig fotopuslespilscollage online hos Pixum - hurtigt og nemt med dine yndlingsfotos og vores designtips.