Pixum logo
44 22 00 44Kundeservice
Log ind

Fotopuslespil 1000 brikker

  Pixum puslespil med motiv af en lille grinende dreng
  Dette billede er et eksempel.

  Fotopuslespil

  Antal: 1000 brikker

  Produktbeskrivelse

  Har du som ægte puslespilsfan brug for store puslespil som en udfordring? Så lav dit eget fotopuslespil med 1.000 brikker fra Pixum, og forvandl dit yndlingsbillede til dit helt eget puslespil. Du kan oprette og bestille vores bæredygtige fotopuslespil nemt og hurtigt med flotte designs, layouts og skabeloner.

  Materiale: Ca. 1,9 mm pusleplade blå + 100 g/m² præget etiketpapir 
  Produktion af fotopuslespillet: Pixum in-house produktion
  Udskrivningsmetode: Digitalt print af dit eget billede i høj kvalitet
  Mål: 68,5×48,5 cm
  Emballagens format: 322×223×55 mm
  Størrelse: 1.000 brikker
  Særlig funktion: Dit personlige foto vil også blive trykt på puslespillets æske.

  Tip: Hvis du vil have et hurtigt design, kan du blot bruge en af vores skabeloner, lave en collage eller lave dit eget design med dit billede.

  Hos Pixum kan du lave dit eget personlige fotopuslespil med 1.000 brikker på ingen tid. Sådan fungerer det: 

  1. Klik på "Bestil" og vælg dit fotopuslespil.

  2. Nu kan du vælge et færdigt design, klikke på et layout for at oprette f.eks. en collage og uploade dit personlige foto.

  3. I kategorispalten til venstre finder du mange designmuligheder, f.eks. clipart, baggrunde eller tekstmuligheder, som du kan bruge til at designe dit fotopuslespil efter dine ønsker.

  4. Læg dit færdige fotopuslespil i indkøbskurven, og klik på bestil. Takket være Pixums interne produktion har du fordel af en særlig kort leveringstid.

  • Æstetisk sort-hvidt look: Less is more med det elegante sort-hvide motiv - fordi dit yndlingsbillede kommer til sin ret, og du øger samtidig puslespillets sværhedsgrad.

  • Udødeliggør dit kæledyr: Sæt dit dyriske familiemedlem på dit puslespil som et sødt souvenirfoto. Når puslespillet er slut, kan du også pynte det som et puslespil i en billederamme.

  • Børnepuslespil til spilsamlingen: Et børnepuslespil med eget billede får børnenes øjne til at lyse op. Vælg et billede af dit barn, af hans yndlingsmotiv eller af hele familien. Med sine 1.000 brikker er fotopuslespillet særligt sjovt at spille med i lang tid.

  • Kreativt gavekort: Overrask en elsket person med en særlig tekstbesked på motivet, som først afsløres, når puslespillet er lagt sammen. Du kan også bruge et fotopuslespil med 1.000 brikker fra Pixum som gavekort.

  • Originalt invitationskort: Design et helt anderledes invitationskort til din fest, og send et sjovt puslespil til dine gæster. Du kan også bruge de fantastiske tekstmuligheder i den praktiske Pixum online designer. Hyg dig!

  Tips & inspiration

  Ravensburger puslespil 1500 brikker med familiemotiv.

  Lav dit eget puslespil

  Nemt & hurtigt!

  Oplev vores udvalg af personlige fotopuslespil med op til 2.000 brikker! Selv ægte Ravensburger-puslespil kan nemt og hurtigt laves med få klik.

  Fotopuslespil med collage af flere familiefotos i foråret på et bord

  Lav en fotocollage

  Flere fotos, mere personligt!

  Lav en personlig fotopuslespilscollage online hos Pixum - hurtigt og nemt med dine yndlingsfotos og vores designtips.