Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Kreative idéer til Pixum fotogaver

På jagt efter puder, krus eller noget helt tredje? Pixum har et stort udvalg af fotogaver, du kan sætte dit personlige præg på.

Læs mere her

Fotosparebøsse til bryllupsrejsen

Et bryllup kan være en dyr fornøjelse, og da man ikke vil spare på festlighederne kan det gå hen at gå ud over budgettet til bryllupsrejsen. I stedet for en dyr gave, så er det måske en idé med et tilskud til rejsen? Her passer en sparebøsse fra Pixum med et foto enten af brudeparret eller deres drømmerejsedestination.

Du kan slå dig sammen med andre gæster og indsamle penge inden brylluppet, eller du lader sparebøssen placere på gavebordet eller lade den gå rundt under spisningen, så alle gæster kan give deres bidrag. Sidst på aftenen er der sikkert kommet et flot beløb ud af det. Og selv om det måske ikke kan betale hele rejsen, så er det et kærkomment tilskud dertil. Brudeparret vil sikkert blive glade.

Ferie & rejser

Find inspiration til at fastholde dine rejseminder og ferieoplevelser for altid. Her finder du kreative idéer, materialetips og trick til de forkellige fotoprodukter fra Pixum.

Pixum tip

  • Du kender rejsemålet? Find et gost panoramabillede fra den fortryllende strand, skylinen fra storbyen eller en anden kendt seværdighed:
  • Forær sparebøssen sammen med et billede af alle dem som har været med til at bidrage, så kommer brudeparret ikke til at glemme, hvem der har været med til at gøre drømmerejsen mulig.
  • Kombinér billedet med en passende tekst med editoren på Pixum's hjemmeside eller i fotounivers softwaren.
Fotosparebøssen er lavet af hvid keramik og egner sig ideelt til kulørte billeder. Tjek de mangfoldige layouts og design som du kan finde i Pixum fotounivers softwaren. Her finder du sikkert det design der passer dig.