Testvinder fotoservice hos Pixum
Testvinder fotoservice hos Pixum

Hurtig. Brillant. På premium fotopapir. Bestil dine første 50 gratis billeder hos fotoservice testvinderen nu!

Din rabatkode*:
PIXUM-DK-25
Vælg dit format her

Her kan du se vores stores udvalg af fotoprodukter

Bestil fotofremkaldelse hos testvinderen - Pixum fotoservice

Få dine digitale fotos fremkaldt hos Pixum og vælg det passende fotoformat. Om det gælder det lille 9cm format, det klassiske 10cm format eller formaterne 11cm og 13cm. Pixum fremkalder alle dine fotos, ud fra sideforholdet i dine billedfiler, så der hverken opstår hvide rande eller dele af dine fotos bliver skåret uhensigtsmæssigt væk. Derudover tilbyder Pixum forskellige fotokompletpakker, hvis du har rigtigt mange billeder som skal fremkaldes.

Alle fotos bestilt hos Pixum fotoservice fremkaldes i et moderne produktionsapparat og belyses på premium fotopapir af høj kvalitet, kvaliteten genspejles i de fremragende og naturlige farver. De mange tests vundet i blade og magasiner og de positive bedømmelser fra den upartiske kvalitetskontrollør Trusted-Shops afspejler den altid høje kvalitet og de mange servicemuligheder. Vælg Pixum?s fotoservice og få kvalitet til faire priser!

Pixum fotoservice med mange forskellige fotoprodukter

Udover de klassiske fototjenester, dvs. fotofremkaldelse, til print af individuelle fotobøger eller eksklusive fotolærreder med dit foto tilbyder Pixums online fotoservice utallige kreative muligheder for at skabe et ægte highlight ud af dit digitale foto. Lav din egen fotobog med billederne fra den sidste ferie, en fotokalender med spændende billeder, som hver dag i et helt år vil glæde dig, eller send individuelle kort med dit yndlingsbillede. Din kreativitet finder ingen grænser hos Pixum.

Fotoservice fra Pixum egner sig ikke kun til eget forbrug, men er også det ideelle valg som den helt personlige og individuelle gaveidé. Lav ekstraordinære fotogaver med dine allerbedste billeder og glæd en du holder af med denne kreative gave. Et individuelt kvalitetspuslespil fra Ravensburger er helt rigtig til afslapning og tidsfordriv, et fotokrus til morgenkaffen eller et eksklusivt fotolærred med dit eget billede - Pixum's fotoservice tilbyder dig mange helt særlige fotogaveartikler.