De første 25 fotos gratis
De første 25 fotos gratis

Fremkald dine billeder hos testvindern Pixum og få 25 gratis fotofremkaldelser. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling.

Din rabatkode*:
PIXUM-DK-25
Fremkald billeder her

Her kan du se dit udvalg af fotofremkaldelser hos Pixum

*inkl. moms, ekskl. porto

* Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Billig fotofremkaldelse i premium kvalitet kun hos Pixum

Hos Pixum er man sikker på altid at kunne finde billig fotofremkaldelse i bedste kvalitet. Pixum fremkalder altid billeder efter størrelsen af dine billedefiler, det betyder at de ikke vil blive beskåret ved produktionen. Man vælger selv hvilken størrelse den korte side skal have, den lange side er variabel, derved er man sikker på ,at man altid får det meste ud af sine bedste billeder.

Pixum fremkalder billeder til yderst konkurrencedygtige priser og det er uden at der er gået kompromis ved kvaliteten. Hos Pixum kan man kun bestille billeder i premium kvalitet, man har ikke mulighed for at bestille standard kvalitet som, ofte bliver udbudt af andre fotoservice udbydere. Hos Pixum er kun de bedste materialer gode nok, så man kan trygt bestille ens billige fotofremkaldelse hos testvinderen.

Få mere ud af dine fotos med billig fotofremkaldelse

Hos Pixum kan man også fremkalde sine billeder i det populære kvadratiske format. Dette format bliver ofte anvendt, når man tager billeder med sin mobiltelefon igennem forskellige populære applikationer som for eksempel Instagram. Når man vil have disse billeder fremkaldt behøver man ikke at efterbehandle dem før. Men kan uploade dem som de er og de vil blive fremkaldt kvadratisk. Derved er er man sikret en billig fotofremkaldelse i forhold til mange andre fotoservice udbydere der tilbyder kvadratiske fotoprint.

Udover billig fotofremkaldelse kan man hos Pixum også bestille mange andre fotoprodukter, både på hjemmesiden og med den gratis Pixum software. Pixum softwaren som man før kun kunne benytte til at lave fotobøger med, kan man i dag også benytte til at fremkalde fotos, fotokalendere, fotokort og fotogaver. Fordelen ved at bruge softwaren er at man ofte har flere muligheder for at designe sine fotoprodukter præcis som man ønsker.