Fremkald dine digitale billeder
Fremkald dine digitale billeder
Pixum fremkalder fotos udelukkende på 233 g/m² premium fotopapirer med, 100 års farvegaranti. Fremkald dine billeder hos Pixum i dag.
Fremkald billeder her

Fleksible størrelser, der tilpasser sig dine fotos

Billeder, som tages med et almindeligt digitalkamera, har et sideforhold mellem billedets højde og bredde på 3:4 (f.eks. 1200x1600 pixels). Dette kaldes det digitale format, og denne type billeder passer på fotopapir i størrelsen 10x13,3 cm. Billeder, som tages med større spejlreflekskameraer, har typisk et sideforhold på 2:3 (f.eks. 1200x1800 pixels). Dette svarer til fotopapir i størrelsen 10x15 cm, og er også det "gamle" analoge standardformat, som passer i de fleste fotoalbums og rammer.

Ønsker du dine fotos fremkaldt i standardformatet? Bestil dem i vores gratis Pixum fotounivers software. Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Nedenfor kan du se, hvilken størrelse dit fremkaldte billede får, afhængigt billedfilens originale format:

Størrelser i tommer
9 cm
10 cm
11 cm
13 cm
20 cm
30 cm
40 x 60 cm
50 x 75 cm
Sideforhold 1:1 8,9 x 8,9 cm 10,2 x 10,2 cm 11,4 x 11,4 cm 12,7 x 12,7 cm 20,3 x 20,3 cm 30,5 x 30,5 cm 40,6 x 61,0 cm 50,8 x 76,2 cm
Sideforhold 4:3 8,9 x 11,9 cm 10,2 x 13,6 cm 11,4 x 15,2 cm 12,7 x 16,9 cm 20,3 x 27,0 cm 30,5 x 40,7 cm 40,6 x 61,0 cm 50,8 x 76,2 cm
Sideforhold 2:3 8,9 x 13,4 cm 10,2 x 15,3 cm 11,4 x 17,1 cm 12,7 x 19,1 cm 20,3 x 30,5 cm 30,5 x 45,8 cm 40,6 x 61,0 cm 50,8 x 76,2 cm
Sideforhold 16:9 8,9 x 15,8 cm 10,2 x 18,1 cm 11,4 x 20,3 cm 12,7 x 22,6 cm

Her kan du se et udvalg af fotofremkaldelser hos Pixum

*inkl. moms, ekskl. porto

Digital fremkaldelse af billeder i bedste testvinder kvalitet

Pixum tilbyder digital fremkaldelse af billeder i bedste testvinder kvalitet. Pixum benytter kun de bedste materialer ved fremkaldelse af billeder. Alle billeder bliver fremkaldt på premium fotopapir og med brillante farver, så man er sikker på at få det bedste ud af sine billeder. Derudover kan du hos Pixum forvente en kompetent og venlig kundeservice, som er klar ved tastaturet og telefonen før, under og efter din bestilling, hvis du har har brug for hjælp.

Når dine digitale billeder skal fremkaldes, så er Pixum eksperten på nettet i digital fremkaldelse. Så bestil dine billeder ved 3 lette trin, upload billederne, vælg dit ønskede format og bestil, nemmere bliver det ikke. Pixum bruger kun en enkelt dag på fremkaldelsen, så du har dine billeder i postkassen, ganske kort tid efter bestilling.

Pixum er bedst i test ved digital fremkaldelse af billeder. Pixum bruger kun de bedste materialer, premiumpapirer (270 g/m²) med 100 års farvegaranti (farveægte, UV-resistent). Derudover bruger Pixum kun den nyeste teknologi sammen med en yderst professionel billedbearbejdning, så du er sikker på at få flotte billeder.

Fremkaldelse af digitale billeder er en tillidssag, derfor har Pixum gennemgået en meget skrap ansøgningsproces for at blive godkendt af e-mærket. E-mærkets jurister har sikret sig, at Pixum lever op til gældende dansk lov og e-mærkets særlige krav. E-mærket kontrollerer løbende Pixum, så man som kunde altid kan være tryg ved at handle hos Pixum.

Digital fremkaldelse giver dine billeder et nyt liv

Hvis ikke man fremkalder sine billeder kan man risikere at miste dem, hvis computeren giver op eller man mister sin harddisk, hvor billederne var gemt. Ved digital fremkaldelse af billeder giver du dem et nyt liv. Pixum bruger kun de bedste materialer og fremkaldelses tekniker, så du er sikret et kvalitets produkt, du med stolthed kan vise frem.

Udover digital fremkaldelse af billeder tilbyder Pixum også mange andre former for fotoprodukter. Med dine digitale billeder kan du for eksempel lave fotobøger, fotokalendere, fotokort, fotoplakater og lærreder. Derudover tilbyder Pixum et bredt udvalg af fotogaver til enhver lejlighed, så giv dine billeder et nyt liv med Pixum i dag.

Bestil digitale billeder på premium fotopapirer

Hvis kun den bedste fremkaldelse er godt nok til dine digitale billeder, så bestil hos testvinderen Pixum. Her bliver dine fotos fremkaldt med kun de bedste materialer, såsom premium fotopapirer og brillante farver. Dette kombineret med den nyeste og bedste trykteknologi, sikre at du får det mest optimale ud af dine billeder.

En af fordelene ved fremkaldelse af digitale billeder, er at man kan udvælge de billeder man ønsker at få fremkaldt i ro og mag foran foran sin computer. Det er ikke længere nødvendigt at tage den lange tur ned til fotohandleren, for at aflevere sine billeder til fremkaldelse, for derefter at tage turen derned igen nogen dage senere for at hente dem. Nu bestiller man nemt sine billeder hos Pixum og få dage senere ligger billederne i postkassen.

Fremkald digitale billeder og mange andre fotoprodukter hos testvinderen

Fremkaldelse af digitale billeder er kun et af mange fotoprodukter man kan bestille hos Pixum. Med sine digitale billeder kan man blandt andet også lave fotobøger, fotokalendere, fotokort, stor formater og alverdens fotogaver. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for mulighederne der er hos Pixum.

Hvis du fremkalder dine digitale billeder hos Pixum, er du sikker på at få et resultat i ægte testvinderkvalitet. Pixum har vundet adskillige testsejre i diverse nyhedsmedier og de bliver løbende vurderet af deres kunder på Trustpilot. Truspilot er en hjemmeside hvor forbrugerne har mulighed for at bedømme de firmaer som de handler hos og ikke overraskende har Pixum fået rigtig flotte bedømmelse.

Udover den traditionelle fremkaldelse af digitale billeder, trykker Pixum også dine billeder på diverse fotoprodukter, som for eksempel, puslespil, indbydelseskort, krus, foto på lærred, kalendere, vendespil og så videre. Der er mange muligheder for at lave et individuelt produkt til dig selv, eller måske en personlig gave til dem du holder af.

Pixum bruger en printteknologi, som ikke forstørrer eller beskærer dit billede ved digital fremkaldelse, men afbilder det derimod 100 % på fotopapiret uden tab af selve motivet. Den endelige printstørrelse afhænger af størrelsesforhold af originalfilen. Derfor angiver Pixum kun den korte side af billedet, den lange side er variabel.

Altid utrolig hjælpsom kundeservice

Hos Pixum ønsker vi kun det bedste for vores kunder. Derfor har vi også indført vores 100% tilfredshedgaranti. Hos Pixum kan du trygt få fremkaldt dine billeder, velvidende om at du til enhver tid kan få printet dine billeder igen gratis, hvis der er noget galt med kvaliteten. Af dit tryk. Du skal blot trykke på "kontakt" i toppen af siden, så kan du ringe eller skrive en email til vores kundeservice som står klar til at hjælpe dig.