Foto-Display
Foto-Display

Vis dine billeder på en kreativ måde! Fremvis 13 af dine dejligste billeder i et sødt lille fotodisplay.

Design her

Placer 13 af dine bedste fotos i et fotodisplay fra Pixum

Vis dine fotos på en ny og moderne måde med priser fra kr. 109,00. Du kan tilføje 13 af dine bedste fotos i et fotodisplay fra Pixum. Upload dine fotos til Pixum og bestil dit nye borddekoration til kontoret, stuen eller børneværelset.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om de fremkaldte fotos
Fremkald i mange forskellige størrelser

*inkl. moms, ekskl. porto

Mere info om vores fotodisplay

En kvadratisk måde at fremvise dine billeder

Giv dine fotos nyt liv med et fotodisplay - en ny måde at fremvise dine fotofremkaldelser. Fotodisplayet er en fin måde at fremvise dine 13 bedste billeder i kvadratisk format, og hjælper med at sætte et personligt præg på kontoret, hjemmet eller børneværelset. Fotodisplayet er 14x14 cm, som gør det legende let at flytte rundt på. Dine fotos bliver fremkaldet på ægte premiumpapir med mat overflade.

Vis dine 13 bedste fotos på en kreativ måde

At få fremkaldt dine bedste billeder hos Pixum er legende let. Inden du starter skal du udvælge 13 billeder og uploade dem i vores online editor. Her efter indsætter du dine billeder i fotodisplayet i den rækkefølge, som du ønsker at have dem i. Når du har afgivet din bestilling vil dit fotodisplay blive leveret sikkert og hurtigst muligt. Har du lyst til at fremkalde endnu flere fotos hos Pixum? Så har vi også vores klassiske fotofremkaldelser, vægbilleder på forskellige materialer og klassiske polarid-fotos.