Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefonåbningstider før jul
Ma. - Sø.: kl. 9:00 - 22:00

Menu
Pixum fotobog som et tilbageblik på sidste år

Lav en Pixum fotobog som årbog med Pixum fotounivers softwaren!

Et tilbageblik på dine dejligste minder med en Pixum fotobog som årbog

Hvert år har sine særlige begivenheder: et bryllup, en særlig familiefest, et barn der kommer til verden. Din sportsklub har haft en fantastisk sæson med en fælles sæsonafslutningsrejse og måske opstigningsfest. Et år med mange fotos og gode minder.

Samlealbum eller albumsamling

I din personlige Pixum fotobog kan du sammensætte de flotteste billeder på en kreativ måde. Med denne bog vil du selv, og sammen med familie og venner, side og bladre gennem siderne og svælge i fælles gode minder. Og her behøves I hverken side foran computerens monitor eller kigge et diashow på en beamer.

Pixum fotobogen er også velegnet som en krønike eller almanak for alle klubbens medlemmer, eller også til private årbøger. For dit barn vil samlingen med årbøgerne være en stor gave at få, når han eller hun bliver 18 år gammel.

Opdag vores temaverdener

Årstilbageblik

Pixum fotobogen er den perfekte mulighed til at lave en individuel årbog til din forening, din sportsklub eller til familien. Kun fantasien sætter dine grænser!

Familie

Lad dig inspirere af Pixums idéer til, hvad du kan lave sammen med familien, som du samtidigt kan få uforglemmelige fotogaver ud af.

Pixum - altid flotte billeder

Bevar overblikket ved dit tilbageblik

For at sikre, at du ikke glemmer en vigtig begivenhed, og at du også kan huske alle detaljerne år for år, bør du være opmærksom på følgende når du forbereder din Pixum fotobog:

 • Du bør indføre en rød tråd i handlingen: enten kronologisk måned for måned eller med tematiske afsnit. Du kan fx have et afsnit med dagligdagens eventyr sammen med børnene, Sommerferierejsen i et andet afsnit og juleforberedelserne og juleaften til sidst i bogen.
 • Du kan starte hvert eneste måned eller tema med et flot forsideog dermed skabe en god overgang til det næste afsnit.
 • En kort beskrivelse ved hver oplevelse med angivelse af dato eller periode hjælper med til tidsmæssigt at placere begivenheden. Et par insider-anekdoter fra ferien? Eller de sjoveste talemåder børnene opfandt? Her er det god plads til disse, og mange år efter vil I kunne trække på smilebåndene ved gensynet.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vær kreativ og bevar dine minder

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android