Dit år i tekst og billeder med Pixum fotobog

Lav en Pixum fotobog som årbog i den gratis Pixum fotounivers software!

Pixum fotobog som årbog: Et tilbageblik på dine bedste minder

Hvert år er fyldt med oplevelser: bryllupper, familiefester, firmafester, nye familiemedlemmer, afsluttede uddannelser såvel som de mindre muntre begivenheder. Uanset hvad er det altsammen noget, som hører til livet - og i forbindelse med rigtigt mange af disse begivenheder, tager vi typisk en masse gode fotos. Lav din Pixum fotobog som en personlig årbog - en sjov og hyggelig form for dokumentation af året, der gik - og se tilbage på dine personlige minder mange år ud i fremtiden!

Bladr i din årbog med familie & venner

I din personlige Pixum fotobog kan du sammensætte dine bedste billeder på en kreativ måde. Med en fysisk bog kan du, sammen med familie og venner, sidde og bladre siderne igennem, og se tilbage på jeres fælles gode minder - uden at I skal bøvle med alle at kunne se computerskærmen eller at tilslutte en projektor.

Pixum fotobogen er ikke kun egnet til privat brug, men også velegnet som en krønike eller almanak for strikkeklubben, motorcykelklubben, skoleklassen, teamet på arbejdet og lignende. En anden idé er at forære dit barn samlingen af årbøgerne, når han eller hun fylder 18 år.

Pixum - altid flotte billeder

Bevar overblikket, når du laver dit årstilbageblik

For at sikre dig, at du ikke glemmer en vigtig begivenhed, og at du også kan huske alle detaljerne år ud i fremtiden, bør du bl.a. være opmærksom på følgende, når du laver din Pixum fotobog:

 • Du bør have den røde tråd for øje, når du arbejder på handlingen: Lav årbogen enten kronologisk, måned for måned, eller med tematiske afsnit. Du kan f.eks. lave et afsnit med dagligdagens eventyr sammen med børnene, sommerferien i et andet afsnit og juleforberedelserne, juleaften og julefrokoster til sidst i bogen.
 • Du kan starte hver eneste måned eller hvert et tema med en flot forside, og dermed skabe en god overgang til det næste afsnit.
 • En kort beskrivelse ved hver oplevelse med angivelse af dato eller tidsperiode hjælper med til tidsmæssigt at placere begivenheden, når du bladrer i bogen år ud i fremtiden. Indsæt evt. et par gode, interne jokes fra ferien, børnenes sjoveste citater mm. Du kan også vælge at lege med forskellige baggrunde, farver og cliparts passende til hvert afsnit af bogen - de fleste designmuligheder finder du i vores gratis Pixum fotounivers software - her har du ydermere muligheden for at arbejde på din Pixum fotobog offline.

Din årbog - trin for trin

Har du brug for lidt tips til designet af din årbog i den gratis Pixum fotounivers software, så læs blot med her:

 1. Efter at have startet softwaren, vælger du Pixum fotobog, og herefter format og papirtype. Klik så på "Design din Pixum fotobog" for at have helt frie hænder til designet af din fotobog.
 2. Upload de fotos, du vil have i din årbog. I menuen finder du alle vigtige designværktøjer - lige fra sidelayoutet til baggrundsfarver til antal sider.
 3. Dine fotos trækker du ganske enkelt hen på de passende sider per "træk og slip". Efterlad evt. plads til, at du efterfølgende kan indsætte ting i fotobogen, f.eks. en folder fra en udflugt/rejse el.l.
 4. Du kan naturligvis også tilføje tekster, bare højreklik på siden og vælg "Ny" --> "Ny tekst". Du kan beskære og forskyde tekstfeltet ved hjælp af musen.
 5. Sortér evt. alle siderne kronologisk eller efter tema med dine bedste fotos, og tilføj evt. passende tekster til alle eller nogle af dine fotos.

Færdig? Læg din fotobog i indkøbsvognen (via den orange knap nederst til højre), og afgiv din bestilling!

Andre bestillingsmetoder til din årbog

I Pixum fotounivers softwaren har du helt klart flest designmuligheder. Foretrækker du at designe din årbog fra mobilen, kan du naturligvis også gøre dette - hent blot den gratis Pixum App. Du kan også vælge at lave bogen online på vores hjemmeside.

Hvad koster en Pixum fotobog?

Vælg din fotobogs egenskaber for at beregne prisen:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her
  *De viste priser gælder for en Pixum fotobog med 26 sider.

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  Vejen til din Pixum fotobog

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigner

   • simple funktioner
   • design direkte online
   • ingen installation af software
  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers softwaren

   • utallige designmuligheder
   • design offline
   • med flotte forædlinger
  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum App

   • hurtigt design
   • benyt billederne fra din smartphone
   • intelligente forslag til design af fotobogen

   fåes også til
   Android