Dit år i tekst og billeder med Pixum fotobog

Lav en Pixum fotobog som årbog i den gratis Pixum fotounivers software!

Pixum fotobog som årbog: Et tilbageblik på dine dejligste minder

Hvert år er fyldt med oplevelser: bryllupper, familiefester, firmafester, nye familiemedlemmer, afsluttede uddannelser,såvel som de mindre muntre begivenheder. Uanset hvad er det altsammen noget, som hører til livet - og i forbindelse med rigtigt mange af disse begivenheder, tager vi en masse dejlige fotos. Lav din Pixum fotobog som en personlig årbog - en sjov og hyggelig form for dokumentation af året, der gik - og se tilbage på dine personlige minder mange år ud i fremtiden!

Julekalender med foto

Forsød december måned for dig selv eller én, du holder af - lav en julekalender med chokolade, små fotos eller som fyld-selv - naturligvis med dit yndlingsmotiv på forsiden!

Bladr i din årbog med familie & venner

I din personlige Pixum fotobog kan du sammensætte dine bedste billeder på en kreativ måde. Med en fysisk bog kan du, sammen med familie og venner, sidde og bladre siderne igennem, og se tilbage på jeres fælles gode minder - uden at I skal bøvle med alle at kunne se computerskærmen eller at tilslutte en projektor.

Pixum fotobogen er ikke kun egnet til privat brug, men også velegnet som en krønike eller almanak for strikkeklubben, motorcykelklubben, skoleklassen, teamet på arbejdet og lignende. En anden idé er at forære dit barn samlingen af årbøgerne, når han eller hun fylder 18 år.

Pixum - altid flotte billeder

Bevar overblikket, når du laver dit årstilbageblik

For at sikre, at du ikke glemmer en vigtig begivenhed, og at du også kan huske alle detaljerne år for år, bør du bl.a. være opmærksom på følgende, når du laver din Pixum fotobog:

  • Du bør have den røde tråd for øje, når du arbejder på handlingen: Lav årbogen enten kronologisk, måned for måned, eller med tematiske afsnit. Du kan f.eks. lave et afsnit med dagligdagens eventyr sammen med børnene, sommerferien i et andet afsnit og juleforberedelserne, juleaften og julefrokoster til sidst i bogen.
  • Du kan starte hver eneste måned eller hvert et tema med en flot forside, og dermed skabe en god overgang til det næste afsnit.
  • En kort beskrivelse ved hver oplevelse med angivelse af dato eller tidsperiode hjælper med til tidsmæssigt at placere begivenheden, når du bladrer i bogen år ud i fremtiden. Indsæt evt. et par gode, interne jokes fra ferien, børnenes sjoveste citater mm. Du kan også vælge at lege med forskellige baggrunde, farver og cliparts passende til hvert afsnit af bogen - de fleste muligheder finder du i vores gratis Pixum fotounivers software - her har du ydermere muligheden for at arbejde på din Pixum fotobog offline.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vejen til din Pixum fotobog