Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Pixum fotobog som et tilbageblik på sidste år

Lav en Pixum fotobog som årbog med Pixum fotounivers softwaren!

Et tilbageblik på dine dejligste minder med en Pixum fotobog som årbog

Hvert år har sine særlige begivenheder: et bryllup, en særlig familiefest, et barn der kommer til verden. Din sportsklub har haft en fantastisk sæson med en fælles sæsonafslutningsrejse og måske opstigningsfest. Et år med mange fotos og gode minder.

Samlealbum eller albumsamling

I din personlige Pixum fotobog kan du sammensætte de flotteste billeder på en kreativ måde. Med denne bog vil du selv, og sammen med familie og venner, side og bladre gennem siderne og svælge i fælles gode minder. Og her behøves I hverken side foran computerens monitor eller kigge et diashow på en beamer.

Pixum fotobogen er også velegnet som en krønike eller almanak for alle klubbens medlemmer, eller også til private årbøger. For dit barn vil samlingen med årbøgerne være en stor gave at få, når han eller hun bliver 18 år gammel.

Temaverden: Årstilbageblik

Pixum fotobogen er den perfekte mulighed til at lave en individuel årbog til din forening, din sportsklub eller til familien. Kun fantasien sætter dine grænser!

Bevar overblikket ved dit tilbageblik

For at sikre, at du ikke glemmer en vigtig begivenhed, og at du også kan huske alle detaljerne år for år, bør du være opmærksom på følgende når du forbereder din Pixum fotobog:

 • Du bør indføre en rød tråd i handlingen: enten kronologisk måned for måned eller med tematiske afsnit. Du kan fx have et afsnit med dagligdagens eventyr sammen med børnene, Sommerferierejsen i et andet afsnit og juleforberedelserne og juleaften til sidst i bogen.
 • Du kan starte hvert eneste måned eller tema med et flot forsideog dermed skabe en god overgang til det næste afsnit.
 • En kort beskrivelse ved hver oplevelse med angivelse af dato eller periode hjælper med til tidsmæssigt at placere begivenheden. Et par insider-anekdoter fra ferien? Eller de sjoveste talemåder børnene opfandt? Her er det god plads til disse, og mange år efter vil I kunne trække på smilebåndene ved gensynet.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers-softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos direkte fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android