Fotolærred
80 kr rabat
80 kr rabat på dit fotolærred

For eksempel:
fotolærred 30×40 til nu kun kr. 189,00 - Normalpris kr. 269,00

Til oversigten over fotolærreder »

Din rabatkode*:

524E3DE4B5B4624
Lav her
Fotolærred 30×40cm (2cm ramme)

Fotolærred 30×40cm (2cm ramme) fra kr. 269,00**

Dit eget billede trykt på et ædelt lærredsstof og udspændt på en ægte trækileramme.

Til fotolærrederne
Fotolærred 40×60cm (2cm ramme)

Fotolærred 40×60cm (2cm ramme) fra kr. 449,00**

Lad dine individuelle fotolærreder blive trykt i formatet 40×60cm hos Pixum.

Til fotolærrederne
Fotolærred 20×30cm (svæveramme Havana)

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Havana) fra kr. 483,00**

Ædel fotolærred udspændt på ægte trækileramme incl. Nielsen-svæveramme.

Til fotolærrederne
Fotolærred 20×30cm (svæveramme Art)

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Art) fra kr. 568,00**

Udspændt fotolærred på ægte trækileramme, indrammet med en Nielsen-svæveramme.

Til fotolærrederne

Canvas billeder i mange formater hos Pixum

Hos Pixum har du mulighed for at bestille canvas billeder i mange forskellige formater. Et canvas billede fås fra størrelsen 20x30cm til 100x150cm og de er udspændt på en stabil 20mm trækileramme. Struturen i lærredsstoffet sikre sammen med det højkvalitative tryk at dit billede får en førsteklasses optik med brillante farver.

Et canvas billede er også egnet til rum med direkte solindfald takket være at canvas materialet har en høj UV-resistens. Dette betyder at man har mange muligheder for at ophænge sit billede, hvor man ønsker det og at man ikke behøver at tage højde for solens stråler.Til væg billed udvalgetBestil canvas billeder og mange andre store formater hos Pixum

Canvas billeder er ikke den eneste mulighed man har for at fremkalde billeder i store formater. Hos Pixum kan du også bestille foto plakater, foto collager, foto på akrylplader, foto på skumplader, foto på aluplader og sidst men ikke mindst det ædle galleritryk. Så bestil en personlig vægdekoration hos Pixum, mulighederne er mange.

Når du bestiller canvas billeder eller andre fotoprodukter hos Pixum, så er du sikker på at få et produkt i aller højeste kvalitet. Pixum kvalitet er din garant for højkvalitative materialer, brillante farver og en permanent kvalitetskontrol. Stol på testvinderen Pixum og bestil dine fotoprodukter i dag.

Pixum Vægbilleder passer til enhver, store eller små gør ingen forskel, alle sætter pris på et personligt billede med eget motiv. På hjemmesiden Trustpilot har vi i øjeblikket 1705 anmeldelser og gennemsnitligt 7,9 stjerner ud af 10. Vægbilleder med eget billede starter fra kr. 17,00

Pixum bedst i test

Se bedømmelserne her »

Pixum kvalitetsgaranti

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

Hurtig levering

din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort
  • Dankort
Alle betalingsmetoder »

* Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.05.2020 og giver dig 80 kr rabat på vareværdien i en bestilling, som indeholder minimum et Pixum storformatsprodukt (Tilbuddet gælder ikke ved plakater). Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger. Porto beregnes med fra 47 kr ved bestilling af plakater, storformater og fotogaveartikler.

** incl. moms, excl. porto