Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Lø - Sø. 09:00 - 22:00

Hvordan kan bla. mine venner og familie se min fotobog online & genbestille den?

Du har bestilt en Pixum fotobog, som du gerne vil vise frem til venner etc. eller frigive til genbestilling? Det er ganske let - sådan gør du:

Efter færdiggørelse af din fotobog modtager du en forsendelsesbekræftelse pr. mail. Nu kan du så logge dig ind i din kundekonto og under "mine bestillinger" finder du din fotobog, som du bla. kan se online. Eller følg dette link:

Til genbestilling af Pixum fotobogen »

Klik på denne side på den orangefarvede knap "Genbestil her".

Herefter åbnes et nyt vindue, hvor du bedes logge dig ind. Her vises dine Pixum fotobøger, som du har bestilt via Pixum fotounivers softwaren i de sidste tolv uger. Ved at klikke på pilen, der vender nedad åbnes en menu med flere valgmuligheder:

"i": Vis detaljer

Her får du udover oplysninger som titel og coveret yderligere detajler (såsom antal sider i fotobogen).

"Luppen": Pixum fotobogen - se detaljerne

Her kan du selv se din Pixum fotobog online.

"Indkøbsvognen": Læg i indkøbsvognen

Her kan du lægge din Pixum fotobog i indkøbsvognen og genbestille den som tro kopi af den allerede modtagne fotobog.

"Link": Generere et link til offentliggørelse

Ved at klikke herpå laver du et link til vennerne etc. Du bestemmer selv, om du vil lave et link til blot at se fotobogen eller til også at kunne genbestille fotobogen. For første mulighed klikker du blot på "frigiv til offentliggørelse". Skal dine venner etc. have mulighed for at genbestille, sætter du ligeledes et kryds i "tillad bestilling". Ved klik på "Generere link til offentliggørelse" får du et link, som du så kan kopiere og sende til venner etc. (fx pr. mail).

Du kan dog til enhver tid ændre i indstillingerne til offentliggørelse og bestilling. Klik blot i galleriet over dine Pixum fotobøger på informationssymbolet "i" og vælg den ønskede mulighed for din Pixum fotobog.

"Facebook": Offentliggøre på Facebook

Her kan du offentliggøre din Pixum fotobog på Facebook og indstille den ønskede Facebook-privatsfære.

"Papirkurven"": Slet

Her kan du slette din fotobog fra din kundekonto. Har du først slettet fotobogen, kan den ikke fås tilbage i din kundekonto.