Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Foto på træ: Det naturlige til terrassen og udestuen

Du har en overdækket terrasse eller en udestue, hvor du mangler et særligt blikfang? Med et foto på træ fra Pixum sørger du selv for dette blikfang, som passer perfekt til en overdækket terrasse eller til udestuen. Du skaber med et foto på træ en rustik omgivelse med et moderne fotoprodukt.

Pixum foto på træ

Det robuste og stærke udseende til dine helt personlige fotos og det uanset om det er i udestuen eller i selve hjemmets fire vægge! Træpanelerne i høj kvalitet gør dit motiv til noget helt specielt!

Bolig & indretning

Gør dit hjem til noget ganske særligt: Find inspiration til f.eks. personlige indretningsartikler, som du selv kan lave! Her finder du et godt overblik over de bedste produkter, materialer og kreative tips!

Fotoet på træ: Det naturlige look

Dit yndlingmotiv trykkes på træpaneler i ægte fyrretræ. Du ser ikke blot træets struktur på kanterne, men også let igennem selve motivet, hvilket giver en særlig rustik optik, som egner sig fint til en overdækket terrasse eller til din udestue. Det hele understreger blot den overdækkede sidepladsens stemning og passer dermed perfekt til naturen omkring dig.

Samtidigt ser vedkommende, som sidder med ryggen til haven ikke kun en bar væg, men kan kigge på dit flotte foto på træ.

Temaverden: Natur & landskaber

Gør noget ved naturen... med dine natur- og landskabsbilleder kan du lave rigtigt mange ting med de mangfoldige fotoprodukter fra Pixum. Lær bl.a. også hvordan kan sætte naturmotiver flot i scene.

Motivvalg til terrasse og udestue

Du kan få trykt ethvert motiv på træpanelerne. Specielt godt passer følgende motividéer:

 • Have: Dine yndlingsblomser, et majestætisk træ, makrofoto af en hummelbi, som sidder på en blomst eller makrofoto af den flotte blomstrende syren
 • Familie: Fotos fra en dag i haven, legende børn, familiens hund, portrætter af børnene
 • Fritid: Snapshots fra ferien, fodboldkampen på plænen, mor og barn ved det fælles havearbejde

OBS! Da det ved foto på træ drejer sig om et naturprodukt kan produktet ændrer sig ved kraftigt solindfald eller konstant fugtighed. Derfor kan det klart anbefales at placere fotoproduktet i et hjørne af terrasssen eller udestuen, hvor det ikke udsættes for regn eller direkte sollys. Du vil så have megen og lang glæde af dit vægbillede.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixums fotounivers- software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android