Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Mine flotteste gaver

Hjerteligt velkommen til Pixums julemarked! Opdag kreative
idéer til kærligt designede gaver
med dine flotteste billeder.

Pixum fotobog - en uforglemmelig gave, side for side

Tværformat: Ideel til fantastiske panoramabilleder

En Pixum fotobog stor i tværformat er den perfekte julegave. Med layflat-indbindingen fremstår dine panoramabilleder særligt flot hen over 2 sider.

fra kr. 359,00


Lav her

Den populære klassiker:
Vores højformat

Oplev også Pixum fotobogen i det klassiske højformat. Vores tip: Placer også små forklarende tekster til de uforglemmelige øjeblikke.

fra kr. 162,00


Lav her

Det siger vores kunder om Pixum fotobogen

Pixum fotobøgerne har en fremragende kvalitet til en fair pris. Til bryllupsalbummer er det store XL kvadratiske format på fotopapir mit yndlingsformat. Resultatet er fortryllende og bliver altid rost! [...] Derudover er kundenservicen absolut genial og har altid en god løsning parat.
Valérie Tjoncke
fra Frankrig

Nyhed: Pixum baby-fotobog

Oplev vores helt nye Pixum baby-fotobog, og overrask dine mindste til jul. Denne nyhed med afrundede hjørner og særligt tykke sider med pap mellem dine fotos, samlet med en kunststof-spiralryg, er en god gave, der byder på spændende opdagelsesrejser gennem leg.

Glansfuld forædling

Med forædling med guld eller sølvtryk, eller med en følbar effektlak, fremhæves tekster, cliparts og rammer på coveret af din Pixum fotobog. Forædlingerne kan udelukkende tilvælges i vores Pixum fotounivers software.

Vidunderlig gaveæske

Bestil din Pixum fotobog sammen med en flot gaveæske med flot, sort fløjlsbetræk og magnetlukning - perfekt til at forære bogen væk i eller som flot, praktisk opbevaring. Gaveboksen kan udelukkende tilvælges i vores Pixum fotounivers software.

NYHED: Pixum fotobog Insta

Lille format med stor erindring: Lav din helt personlige fotobog Insta lige ud fra dine forestillinger. En vidunderlig gave, som er hurtig at lave.

Årstilbageblik

Forevig årets højdepunkter i en personlig årbog. I vores temaverden "Årstilbageblik" kan du finde forskellige tips & tricks til designet af din årbog.

Gavekortsbog eller kuponhæfte

Forær fælles tid sammen med dine kære i julegave. Lav et personligt kuponhæfte med gavekort til fælles oplevelser i 2019. Du kan også lave individuelle gavekort for hver måned, gavekort til biografbesøg eller en tur i teatret. Kun fantasien sætter grænser.

Den mest kreative vej til din Pixum fotobog

Design din Pixum fotobog med vores fotounivers software, og oplev de mangfoldige designmuligheder. Sådan bliver din julegave særligt mindeværdig.

Vores Pixum fotobogsformater

Stort udvalg til din julegave: Få et godt overblik over vores populære formater til dine Pixum fotobøger, og find din favorit!

fra kr. 75,00

Pixum fotokalendere - Hele året fyldt med de dejligste minder

Vores kundefavorit: A4-fotokalenderen

Overrask dine kære til jul med vores mest solgte fotokalender: A4-vægkalenderen i højformat.

fra kr. 149,00Bevar overblikket over dine minder: Pixum bordkalendere

En personligt designet bordkalender må ikke mangle på skrivebordet eller under juletræet som årets julegave.

fra kr. 79,00

Det siger vores kunder om Pixum fotokalenderne

Jeg har lavet mine fotokalendere med Pixums software gennem mange år og har aldrig været skuffet. Kvaliteten er god, og udvalget af farver, layouter og kalendere er enorm. Jeg bruger altid et specielt billede fra samme måned i det forgangne år til faddere, venner og bedsteforældre. Dette er dejlige minder og bringer glæden frem igen måned efter måned. Igen i år vil nogle Pixum fotokalendere finde vej under juletræet!
Suse Koch
Fra Tyskland

Minder i kvadratformat - vores nye kalenderformater

Opdag vores nye kalendere i 45 × 45 cm. og 30 × 30 cm. - et helt år med vidunderlige minder i det populære kvadratiske format.

fra kr. 189,00

Fotokalender med fødselsdage og andre mærkedage

Sådan glemmer du aldrig mere en fødselsdag, bryllupsdag eller anden mærkedag: Med Pixum fotounivers softwaren kan du placere små billeder af dine kære, og også skrive en lille tekst på kalendersiderne. Under vores tips lærer du mere om, hvordan du gør.

Køkkenkalender som gave til verden bedste bedsteforældre

En vidunderlig køkkenkalender er den perfekte gave til bedstemor og bedstefar. Praktisk og samtidig helt personlig. Vælg din individuelle favorit blandt vores kalendere.

fra kr. 99,00

Oversigt over vores kalenderudvalg

Om stor eller lille, som foldet eller classic: I vores mangfoldige vægkalendersortiment finder du helt sikkert en kalender, som passer til dig, eller som vil være den perfekte gave til én, du holder af.

fra kr. 49,00

Kunst i kalenderformat

I vores online-galleri for unge og fremadstræbende kunstere - artboxONE - finder du spændende vægkalendere med inspirerende kunstmotiver. Forær en kalender med 12 enestående motiver til det nye år.

fra kr. 179,00 €

Pixum vægbilleder - Vintereventyr hjemme hos dig selv!

Fotolærreder til dine maleriske motiver

Vores bestseller får dit foto til at fremstå som et ægte maleri. De mættede farver giver en god virkning, og vil rigtigt skabe glæde og overraske, når gaven pakkes op.

fra kr. 129,00

Galleritryk med glansfuld dybdevirkning

Vores galleritryk fremstiller dit flotteste julebillede optimalt med en imponerende dybdevirkning i allerbedste kvalitet.

fra kr. 219,00

Det siger vores kunder om Pixums vægbilleder

Hos Pixum finder jeg altid det visse ekstra, som fx vægbillederne på træ. Til vores flotteste bryllupsbillede skulle det nemlig være noget helt særligt så vi besluttede os for et vægbillede på fyrretræspaneler. Det store format og det usædvanlige, helt naturlige materiale gør motivet til et rigtigt blikfang, som vi ofte bliver gjort opmærksomme på.
Julia Danner
fra Tyskland

Plakat som fotocollage

Se tilbage på året, som gik, og forær en kærligt designet fotoplakat som moderne fotocollage i julegave, hvor alle jeres bedste fælles oplevelser finder plads.

fra kr. 44,00

Highlights bag glas og ramme

Lad årets overraskelse være en indrammet fotoplakat med dine dejligste øjeblikke. Du kan vælge blandt 18 højkvalitative træ- og metalrammer i flere forskellige farver.

fra 253,00 kr.

Vores vægbilledassistent

Find det bedst egnede vægbilledmateriale med vores interaktive Pixum vægbilledassistent. Sådan gøres din beslutning lettere, når du skal vælge den perfekte julegave.


Naturligt flot: Dit foto på træ

Pixums FSC®-certificerede vægbillede på træ skaber en særligt hyggelig atmosfære i dit hjem. Den rustikke fyrretræsoverflade og træets struktur får dit billede til at virke helt naturligt. Oplagt til f.eks. landskabsbilleder.

fra kr. 294,00

Det rigtige format til hvert et billede

Dine flotteste billeder fortjener en god plads på væggen. Se mere om de forskellige vægbilledmaterialer, de mange størrelser og formater, og find din personlige favorit.

ab kr. 44,00

Inspirerende plakater fra artboxONE

I vores online kunstbutik for unge fremadstræbende kunstnere - artboxONE - finder du imponerende juleplakater eller plakater med frække/sjove talemåder. Enestående kunstmotiver på højkvalitative fotoplakater.

fra 45,00 kr.

Pixum mobilcovers - Dine yndlingsøjeblikke lige ved hånden

Elegant sideflip-cover

Med sideflip-coveret af højkvalitativt kunstlæder forærer du ikke bare et elegant mobilcover, men også en smart opbevaringsmulighed til kredit- og visitkort.

fra kr. 259,00

NYHED: Silikonecover i roséguld

Den nye in-farve roséguld giver dit yndlingmotiv en blød og elegant farvegengivelse. Vores silikonecover fås også som transparent, gyldent, sort eller hvidt cover.

fra kr. 159,00

Mobilcover med collage

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket billede du vil have på dit cover? Lav dit helt personlige mobilcover med alle de billeder, du vil, i en enestående collage. Under vores tips viser vi dig hvordan.

Ren elegance

Tilføj en særlig elegance til dit yndlingsmotiv med et sort/hvidt motiv på dit mobilcover. Find flere kreative designidéer på vores mobilcover-idéside.

Oversigt over vores udvalg af mobilcovers

En smartphone dekoreret med dit yndlingsfoto! Oplev vores store udvalg af mobilcovers, som vil begejstre som gave under juletræet.

fra kr. 159,00

Stilfulde kunstmotiver til enhver smartphone

Ønsker du at overraske din kæreste med et fancy mobilcover, der har sit helt eget budskab? Opdag spændende kunstneriske coverdesigns fra unge, fremadstræbende kunstnere ved artboxONE.

fra kr. 220,00

Pixum julekort - De hjerteligste julehilsener til famile og venner

Vidunderlige julehilsener

Vores foldekort i forskellige formater opfylder ethvert ønske. Fås også med kulørte kuverter.

sæt med 10 kort fra kr. 144,00Julehilsener på fotokort

Kærligt designede fotokort med de flotteste billeder og personlige julehilsener glæder enhver modtager i denne tid .

sæt med 10 fotokort fra kr. 109,00

NYHED - julekort med forædling

Passende her til jul kan du med vores helt nye Pixum fotounivers softwareversion bestille dine julekort med med glinsende guld- og sølvtryk eller med kulørte effektlakker. Overrask familie og venner med rigtigt ædle julekort.

Find de festligste julekort hos Pixum

Til gaver, som indbydelser til julefrokosten eller bare en julehilsen - vores fortryllende designs til dine lykønsknings- og julekort sikrer dig og din familie en rigtigt god julestemning.

sæt med 10 kort fra kr. 109,00

Fotogaveartikler - Kæmpe udvalg af spændende fotogaver

Fotokrus med dit yndlingsbillede

Med et personligt fotokrus starter gavemodtageren hver dag med et smil og godt humør.

fra kr. 78,00

Vendespillet til at fordrive tiden op mod jul

Lav et individuelt vendespil med feriebilleder eller sjove selfies fra året, der gik, og fordriv hermed den lange ventetid op mod jul med noget sjovt! God tidsfordriv til "børn" i alle aldre.

fra kr. 139,00

Krammepude premium med foto er bare så blød

Overrask din kæreste med en skøn krammepude med dine egne yndlingsmotiver. Den perfekte gave til en hyggelig stund.

fra kr. 199,00

Fotopuslespil som gavekort

Et helt særligt gavekort: Design et fotopuslespil med et billede af gaven og/eller en forklarende tekst. Modtageren finder så først ud af, hvad hun/han får, når puslespillet er lagt færdigt.

fra kr. 65,00

Oversigt over alle fotogaveartikler

Gå på opdagelse i vores store sortiment af populære fotogaveartikler - fra fotokrus over krammedyr til puslespil. Her finder du helt sikkert den passende gave til dem, du holder af.

Krus med kunsttryk hos artboxONE

Kunst og kaffe - den perfekte kombination om morgenen med et varmt krus kaffe eller te og en skøn julegave! Opdag krusene med de mange spændende og iøjnefaldende design fra unge, internationale kunstnere i vores kunstbutik, artboxONE.

fra kr. 149,00 €

Pixum fotos - Fastholde dine enestående øjeblikke

Fremkald billeder fra mindeværdige øjeblikke

Få dine flotteste billeder fremkaldt på højkvalitativt premium fotopapir, og forær dem til jul. Kærlige, lykkelige og vidunderlige erindringer, som ikke må glemmes.

ab kr. 1,25

Square-prints med samleboks

En æske fyldt med de dejligste minder er en skøn julegave. Fasthold de dejligste minder på det populære kvadratiske trendformat - 16, 24 eller 32 stk..

fra kr. 124,00 inkl. samleboks

Helt personlig gaveindpakning

Vores tip: Lav retro-prints med dine yndlingsfotos, og dekorer dine julegaver hermed. Fås i sæt á 16, 24 eller 32 stk. i samleboks.

fra kr. 134,00

Fotostrimler som bogmærke

Lav dine individuelle fotostrimler med op til 6 forskellige fotos. Design hermed dine helt enestående bogmærker. En god gave til enhver læsehest.

10 stk. kun kr. 79,00

Kreative bordkort i glas

Fejr din julefrokost eller juleaften sammen med familie og venner. Gør aftenen mere spændende med retro-fotos af alle deltagerne placeret i et højt glas ved hver kuvert. Du kan også bruge billeder af deres hobby eller arbejde, så gæsterne hver især skal gætte, hvor de skal sidde henne.

25 stk. kun kr. 39,00

Kundeanmeldelser ved Trustpilot

Har du spørgsmål? Vores kundeservice er klar til at hjælpe!

I vores kundeserviceområde rådgiver vores medarbejdere dig ikke bare om, hvordan du kan bestille din julegave, men besvarer også de oftest stillede spørgsmål vedrørende Pixums fotoprodukter.

Gå her til vores serviceområde »

Vil du gerne i direkte kontakt med vores kundeservice? Vores kompetente kundeservicemedarbejdere står parat til at hjælpe dig, både telefonisk og per e-mail.

Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Kontaktformular