Pixum juleunivers

Hjertelig velkommen inden for i Pixum juleunivers! Lad dig inspirere af vores kreative idéer til, hvordan du med dine fotos kan kreere personlige gaver til dine kære.

Til julegaveidéerne

Pixum fotokalendere - Hele året fyldt med de dejligste minder

Kundernes favorit: A4 Kalenderen

  • Kan fås med 4 forskellige papirtyper
  • Høj- eller tværformat
  • Med eller uden design

fra kr. 149,00


Se tilbage på minderne med en Pixum bordkalender

  • Kan fås i 3 størrelser
  • Med premiumpapir mat
  • Kvadratisk eller tværformat

fra kr. 79,00

Personlig vægkalender i A3

Den særlige fotokalender i det store A3-format - fordi den perfekte gave gerne må gøre et stort indtryk.

fra kr. 199,00

NYHED: Gaveindpakning

Du kan nu bestille en guldforædlet gaveindpakning med til din A3 fotokalender. Design din kalender, og vælg tilkøbet af gaveindpakningen når du lægger kalenderen i indkøbsvognen.

Køkkenkalender - oplagt gaveidé

En vidunderlig køkkenkalender er den perfekte gave til bedstemor og bedstefar. Praktisk og samtidig helt personlig.

fra kr. 99,00

Oversigt over vores udvalg af vægkalendere

I vores store sortiment finder du helt sikkert en vægkalender, som passer til dig, eller som vil være den perfekte gave til én, du holder af.

fra kr. 49,00

Pixum fotobog - en uforglemmelig gave, side for side

Tværformat: Ideel til imponerende panoramafotos

Vores Pixum fotobog stor i tværformat er den perfekte julegave. Tip: Med layflat-indbinding kan dine panoramafotos strække sig over to sider.

fra kr. 219,00

Klassisk & populært:
Højformat

Læs mere om Pixum fotobogen stor i det klassiske højformat. Designtip: Udsmyk siderne med små tekster om uforglemmelige øjeblikke.

fra kr. 164,00

Hurtigt og nemt med Pixum Appen

Din Pixum fotobog og din fotokalender samt dine fotofremkaldelser kan du også kreere og bestille i vores Pixum App. Prøv engang!

Pixum baby-fotobog

Overrask de mindste med en Pixum baby-fotobog. Med de afrundede hjørner og særligt tykke sider egner den sig til, at de mindste skal have den i hænderne.

Glansfulde forædlinger

Med forædlinger med guld- og sølvtryk og de flotteste effektlakker fremhæver du dine cliparts, tekster og rammer på coveret til din Pixum fotobog. Forædlingerne er kun tilgængelige i Pixum fotounivers softwaren.

Årstilbageblik

Forevig årets højdepunkter i en personlig årbog. I vores temaverden "Årstilbageblik" kan du finde forskellige tips & tricks til designet af din årbog.

Pixum fotobøger til at kigge i

Bladr igennem kundeeksemplerne. Deri finder du helt sikkert designidéer, som du kan lade dig inspirere af.

Personligt kuponhæfte

Forær fælles tid sammen med dine kære i julegave. Lav et personligt kuponhæfte med gavekort til fælles oplevelser i 2020. Det kan eksmepelvis være gavekort til massage eller en tur i teatret - kun fantasien sætter grænser.

Fin gaveæske til din Pixum fotobog

Som gave eller opbevaring: Med det sorte lærredsbetræk og magnetlukningen giver gaveboksen det sidste pift. Kan fås i Pixum fotounivers softwaren som tilbehør til din fotobog.

Pixum vægbilleder - Vintereventyr hjemme hos dig selv!

NYHED: Pixum Squares

Med de splinternye Pixum Squares fastholder du dine yndlingsøjeblikke på en magnestisk vægbilledecollage. Hver kvadratisk forexbillede kan du til enhver tid skifte ud og placere på ny.

4 stk. fra kr. 499,00

Nyhed hos Pixum: Kunststoframmer

Opgradér din plakat med en af vores nye kunststoframmer i sort eller hvid. Opload et foto til plakaten, udvælg en ramme. Så hurtigt overstået har juleindkøbene aldrig været!

De nye rammer kan du få fra 79 kr.

Tip: Plakat som fotocollage

Kig tilbage på året, der er gået, og forær en plakat med en moderne fotocollage, der forener jer fælles oplvelser. Vi viser dig, hvor nemt det er.

Fra kr. 44,00

Tips til en fotovæg med billedlister

I vores video viser vi dig, hvordan du hurtigt og nemt kan lave en smuk fotovæg med billedlister.

Idéer til din gallery wall: Den bedste forberedelse

I vores anden fotovæg-video ser du, hvordan du med en smule forberedelse får det bedste ud af din fotovæg og skaber et harmonisk udtryk.

Det rigtige format til ethvert billede

Dine flotteste billeder fortjener en æresplads på væggen. Læs mere om de forskellige vægbilledmaterialer, de mange størrelser og formater, og find din personlige favorit.

fra kr. 44,00

Pixum fotos - Fastholde dine enestående øjeblikke

Fotofremkaldelser af strålende øjeblikke

  • Højkvalitativt premiumpapir
  • Farveægte og UV-resistent
  • Størrelser fra 9 cm til 20 cm

fra kr. 1,25 pr. foto

Dit foto bag akrylglas

Forær et sødt foto bag akrylglas. Kan fås i to størrelser, og der medfølger naturligvis en dertilhørende fod. Ideel som en lille julegave, der kommer fra hjertet.

fra kr. 109,00

Fotostrimler som bogmærke

Lav dine individuelle fotostrimler med op til 6 forskellige fotos. Design hermed dine helt enestående bogmærker. En god gave til enhver læsehest.

10 stk. kun kr. 79,00

Pixum fotovarianter

Stilfulde square-prints, nostalgiske retro-prints eller sjove fotostrimler: Hos Pixum venter dig et stort udvalg af forskellige fotovarianter, der ikke kun sørger for begejstring til jul.

Fotogaver til enhver

Fotopuslespil til jul

Lav et personligt vendespil med dine sjove selfies og sørg på den måde for stor spilleglæde for store og små.

Vendespil ned 25 par til kr. 139,00

Fotopuslespil fra Ravensburger

Hvem, der godt kan lide at lægge puslespil, vil helt sikkert blive begejstret for et fotopuslespil af det velrenommerede mærke Ravensburger. Trykt med dit yndlingsfoto er denne gave et af aftenens højdepunkter.

fra kr. 294,00

Oversigt over alle fotogaver

Gå på opdagelse i vores store sortiment af populære fotogaver - fra fotokrus over krammedyr til puslespil. Her finder du helt sikkert den passende gave til dem, du holder af.

Pixum julekort - Julehilsener til venner og familie

Julekort med fotos

Med vores poplære fotokort med design sender du klassiske julehilsener i en moderne beklædning. Vælg et julet design og lav fotokort med små tekster og dine yndlingsfotos.

et sæt med 10 stk. fra kr. 109,00

NYHED - julekort med effektlak

Passende her til jul kan du med vores opdaterede version af Pixum fotounivers softwaren bestille dine julekort med guld- og sølvtryk eller kulørte effektlakker. Overrask familie og venner med ekstrafine julekort.

Pixum mobilcovers - Dine yndlingsøjeblikke lige ved hånden

Vores populære silikone-covers

Forær dine kære et cover fra Pixum, der både er beskyttende og ser unik ud. Vores silikone-cover er let, ligger godt i hånden og er nem at placere smartphonen i.

til kr. 159,00

Mobilcover med collage

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket billede du vil have på dit cover? Lav dit helt personlige mobilcover med alle de billeder, du vil, i en enestående collage. Under vores tips viser vi dig hvordan.

Et overblik over vores mange covers

Tag et kig på vores mange cover-modeller - du har 11 forskellige covers at vælge mellem. Her finder du et passende cover til enhver smartphone.

fra kr. 159,00

Pixum Online-Adventskalender

Gavekort til Pixum, Sport24, artboxONE m.fl., et forkælelsesophold for 2, en bæredygtigt produceret taske, inspiration, DIY-vejledninger og meget mere er fordelt bag de 24 låger i Pixums onlinejulekalender!

Har du flere spørgsmål? Vores kundeservice hjælper dig gerne.

I vores kundeserviceområde rådgiver vores medarbejdere dig ikke bare om, hvordan du kan bestille din julegave, men besvarer også de oftest stillede spørgsmål vedrørende Pixums fotoprodukter.

Gå her til vores serviceområde »

Vil du gerne i direkte kontakt med vores kundeservice? Vores kompetente kundeservicemedarbejdere står parat til at hjælpe dig, både telefonisk og per e-mail.

Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag: kl. 14:00 - 20:00

Kontaktformular

Vi ønsker alle en god jul!