25 kr rabat på din fotogavebestilling
25 kr rabat på din fotogavebestilling
Bestil kreative og enestående fotogaver med dine egne billeder hos Pixum.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Køb dine julegaver her

Personlige fotogaver - kategorier

Lav selv flotte foto julegaver med Pixum

Hvis du ønsker at give dem du holder af, en ganske unik julegave, så bestil en Pixum fotogave. En julegave med dine bedste fotos vil uden tvivl skabe glæde juleaften. Pixum tilbyder mange forskellige fotogaver, som alle er med til at bevare de gode minder.

Du kan blandt andet lave et puslespil, med dit yndlings billede fra traditionsfirmaet Ravensburger. Eller hvad med et personligt kaffekrus, så har man altid sine kære tæt på. En oplagt julegave kunne også være et foto på lærred eller et galleritryk. Mulighederne er mange og en julegave klassiker er en Pixum fotobog, med denne kan man dele årets oplevelser med familien juleaften.

Julegaver fra Pixum skaber glæde

De individuelle foto julegaver fra Pixum gør alle gaver til noget helt specielt. Giv din familie dine venner eller dig selv en smuk og unik fotogave. Dine billeder bliver fremkaldt med en fremragende trykkvalitet uanset materiale. Den der holder af at give gaver, vil elske foto julegaver fra Pixum.

Julegaver hos Pixum behøver ikke at være dyre. Der findes et stort udvalg af foto julegaver allerede fra 59 kr. plus forsendelsesomkostninger.

Kig nærmere på hjemmesiden og vælg ud fra det omfangsrige sortiment en individuel julegave, der uden tvivl vil skabe glæde ved træet juleaften.