Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
NYHED:
Pixum fotobog Insta

I stylet Insta-format byder hardcoverfotobogen på gode muligheder til kreativt design.

Lav her

Pixum fotobog Insta til kun kr. 134,00

Lad dig overbevise af det praktiske, kompakte hardcover. Med friske baggrundsfarver og moderne skrifttyper kan du ud fra dine ønsker designe din Pixum fotobog med vores onlinedesigner.

Særlige highlights

22 sider - 22 billeder

Med kun 22 billeder egner den nye Pixum fotobog Insta ideel som fødselsdagsgave eller som en lille opmærksomhed til gode venner. Hurtigt og legende let at lave og bestille.

Nyt format i kvadrat

Formatet, den kompakte størrelse på 15×15 cm, hardcover-indbindingen og det matte premiumpapir gør en Pixum fotobog Insta til en god gave til dem du holder af.

Kreativ frihed

Udfold dig med de forskelligste baggrundsfarver, layouts og andre designmuligheder og lav din Pixum fotobog Insta helt ud fra din fantasi.

Hurtig levering

Hold din selvdesignede Pixum fotobog Insta i dine hænder inden for 7 dage. Du bliver begejstret!

Oversigt over dine fordele

Kvalitet

Service

Hurtig levering

Find inspiration og få kreative idéer

Road Trip

Den ene dag i Paris og den næste i Nizza? Lav en samling af dine rejsemål i den nye Pixum fotobog Insta.

Festivalsæsonen er åbnet!

Lav en erindringsbog fra den sidste Roskilde-festival og giv et dejligt minde til dem som var med dig.

Happy Birthday

Du mangler stadigvæk den passende gave til en ven? Så er den nye Pixum fotobog Insta det helt rigtige valg.
Road Trip
Festivalsæsonen er åbnet!
Happy Birthday

Den nye fotobog Insta fra Pixum

Fortæl dine venner spændende historier fra dine sidste oplevelser - med den nye fotobog Insta fra Pixum! Pixum fotobogen Insta er den moderne måde at fremvise dine billeder på en nem, hurtig og indbydende måde.

Billeder fra den seneste festival? Strandbilleder taget under weekendens udflugt? Vælg de 22 smukkeste motiver og gør dem til et levende erindringsstykke!

En Pixum fotobog Insta er praktisk og lille, og det kvadratiske format er f.eks. til Instagram-billeder særligt velegnet. Glem den irriterende billedvisning på din smartphones display, og præsenter dit eventyr visuelt i den nye Pixum fotobog Insta!

Informationer vedrørende Pixum fotobog Insta

Hvad gør vores Pixum fotobog Insta så speciel? Her et kort overblik over fordelene:

  • 22 sider til din fotofortælling: Pixum fotobog Insta giver dig plads til at præsentere dine yndlingsbilleder, men er på samme tid tilpas kort og let. Med 22 billeder kan du samle dine oplevelser på en kort og spændende måde, uden at skulle sortere vigtige detaljer fra.
  • Dens kvadratiske format på 15×15 cmgør Pixum fotobog Insta til en ideel platform for dine Instagram-billeder! Derudover passer den i enhver lomme, takket være det lille, kompakte format. Vis dine venner dine bedste billeder, ikke kun på skærmen, men i stedet trykt i bedste kvalitet, og præsenteret i en Pixum fotobog Insta.
  • Hardcover-indbindingen beskytter din fotobog Insta mod ydre påvirkninger, og gør bogen stabil og robus. Bogen kan gå gennem mange hænder uden at blive beskadiget, så du kan dele indholdet med alle dine venner.
  • Højkvalitativt premiumpapir mat sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed over for lys og fingeraftryk. Dine billeder vil fremstå farveintensive og utroligt skarpe.

Din personlige Pixum fotobog Insta - det er legende let

sådan designer du din helt egen Pixum fotobog Insta i Pixums onlinedesigner:

  1. Start Pixum onlinedesigneren, og du kommer direkte til designvinduet.
  2. Vælg et coverbillede. Duuploader fotos ved at klikke på den blå knap "Upload".
  3. Du kan nu trække og slippe dit coverbillede over den virtuelle Pixum fotobog Insta i midten af billedet. Gentag dette trin for hver side.
  4. Vælg, om du ønsker baggrundsfarver for hver side eller tilføj flere billedfelter. Med billedredigeringsfunktionen kan du også foretage efterfølgende justeringer på dine fotos for at optimere kontrast, lysstyrke eller farveintensitet.
  5. Indsæt små overskrifter eller beskrivelser som tekstfelter. Klik på "Tilføj" og derefter på "Tekstområde". Når du har indtastet teksten, kan du flytte den til den ønskede position og ændre skrifttype, størrelse eller farve.
  6. Er din Pixum fotobog Insta klar? Så læg den i indkøbskurven, tjek alle detaljer igen og afslut købet - og snart vil du have din nye Pixum fotobog Insta i hånden og kan vise den frem for alle dine venner og bekendte!