Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr.: kl. 9:00 - 22:00
Sø.: kl. 14:00 - 22:00

Menu

Persondatapolitik

Opdateret

Pixum er en af Danmarks største online-leverandør af fotoservices, og derfor spiller data en stor rolle for os: Lige fra du uploader et billede på vores hjemmeside til du modtager dine færdige billeder. Derfor sætter vi en stor ære i at behandle dine data korrekt.

Den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj, 2018. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik, så du fortsat kan handle trygt og sikkert hos os. De nye regler giver dig blandt andet større kontrol over, hvordan vi behandler dine data, og hvordan Pixum fremover må kontakte dig.

Du kan læse vores opdaterede privatlivspolitik herunder.

Erklæringen gælder dog ikke for andre firmaers hjemmesider, som linker til os eller til disse vores hjemmesider har forlinket.

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Pixum - Diginet GmbH & Co. KG ("Pixum", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Pixum's hjemmesider og apps ("Hjemmesiden").

1.3 Pixum - Diginet GmbH & Co. KG er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Pixum kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. Indsamling og behandling af oplysninger

Når du besøger websiden, gemmer webserveren midlertidige data, dvs. din IP-adresse, information om hvilke af vores websider, du har besøgt, samt dato og klokkeslæt for dit besøg. Disse data slettes, når du forlader websiden.

Derudover gemmes personlige oplysninger kun i de tilfælde, hvor du frivilligt har angivet disse, f.eks. i forbindelse med registrering, køb og behandling af din ordre, markedsundersøgelser, konkurrencer eller online ansøgninger.

Serveren modtager og registrerer automatisk oplysninger fra din browser, herunder bl.a. cookies. For yderligere information omkring vores brug af cookies, henvises du til vores cookiepolitik her: www.pixum.dk

De indsamlede personoplysninger i forbindelse med ordreprocessen er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse samt billeddata.

Hvis du kontakter kundeservice, vil dine personoplysninger omkring ordren blive behandlet.

Billedfiler som du uploader gemmes automatisk i et kun for dig tilgængeligt online-galleri i op til 30 dage, hvor du har mulighed for at benytte billederne til design af fotoprodukter. Derudover giver Pixum dig mulighed for at benytte dig af gratis online albummer, hvor du kan gemme billederne ud over de 30 dage. Du har til enhver tid mulighed for slette billederne i dine albummer, eller ud fra eget ønske gøre dem tilgængelige over for tredjemand.

Efter at din bestilling er færdigproduceret og udleveret, gemmes billedfilerne i op til 12 uger for at kunne afvikle evt. reklamationer eller genbestillinger i vores produktion. Herefter slettes disse data automatisk.

Nærværende erklæring om databeskyttelse fastsætter i henhold til artikel 13 i EU's generelle databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO), hvilke oplysninger vi må registrere i forbindelse med dit besøg på vores websted og anvendelsen af Pixum Online Foto Services, samt hvordan disse oplysninger vil blive anvendt. Nærværende erklæring er dog ikke gældende for andre virksomheders websteder, der har et link til nærværende websted, eller som vores websted har links til.

Disse data bliver slettet i overensstemmelse med lovbestemmelserne efter endt brug.

3. Overførsel af dine data online

Personlige data såsom login, kodeord, adresser, indtastede kreditkortdata eller kontodata bliver udelukkende overført via særligt krypterede forbindelser (HTTPS / SSL) og bliver kun gemt på specielle sikkerhedsservere. Den elektroniske behandling af alle betalingsdata foregår udelukkende igennem vores betalingsprovider Computop.

4. Hvilke informationer registreres hos os og til hvilket formål?

4.1. Hvilke informationer registreres

Vi bruger de data, du giver for at opfylde din bestilling og fakturering. Dine data vil blive anvendt i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse knyttet til de respektive tilhørende formål, og for at forbedre hjemmesiden, navnlig den tekniske administration af hjemmesiden. Kun hvis du har givet os dit samtykke, bruges disse data til produktrelaterede undersøgelser og markedsføring.

Vi deler kun dine personlige data med statslige myndigheder såsom politi, domstole etc. efter modtagelse af krævede lovpligtige dokumenter. En videreformidling til trejdepartsvirksomheder finder ikke sted, medmindre du selv har givet tilladelse til det!

Vores medarbejdere er trænet i datasikkerhed og er forpligtet af os til at opretholde fortroligheden og til at overholde de relevante bestemmelser om databeskyttelse.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver din email-adresse brugt til reklamebrug, du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev under Mit Pixum"" eller i bunden af det enkelte nyhedsbrev.

Vi følger tysk lovgivning angående datasikkerhed hvilket til enhver tid giver dig mulighed for at få slette dine gemte data og brugerkonto hos os. For at gøre dette skal du blot tage kontakt til os på service@pixum.com og bede om at få slettet din konto. Husk at skrive fra den email-adresse som du er registreret med hos os. Hvis du ikke har adgang til din originale email-adresse bedes du inkludere dit FULDE NAVN og FULDE ADRESSE på kontoen.

4.2. E-mail: Indsamling og anvendelse af dine personlige data

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi dine personlige data til egne reklameformål. Du kan til enhver tid afmelde dig, uden angivelse af grund. Når du åbner et nyhedsbrev, og du klikker på et link i dette, indsamles der automatisk oplysninger, som hjælper Pixum med løbende at forbedre din indkøbsoplevelse på vores hjemmeside, og hjælper dig til bedst muligt at kunne designe fotoprodukter på vores side. Hvad vi eksempelvis kan se, er, hvor mange der modtager hhv. læser vores mails, klikker på links i vores mails, hvornår dette sker (dato og tidspunkt) og hvor lang tid besøget på vores hjemmeside varer. Desuden kan vi se, hvilke produkter du som kunde interesserer dig for. Med indsamlingen af disse data forsøger Pixum at gøre sig mere interessant og værdifuld for dig. Ønsker du at gøre en indsigelse mod de ovenfor nævnte data, henvend dig da venligst til service@pixum.com.

4.3. Produktanbefalinger per e-mail

Uafhængigt af, hvorvidt du har tilmeldt dig Pixums nyhedsbrev eller ej, vil du efter et køb af et Pixum-produkt modtage produktanbefalinger af lignende Pixum-produkter per e-mail. I denne forbindelse retter vi os efter gældende lovkrav, og du har naturligvis til hver en tid og uden begrundelse mulighed for at afmelde dig vores produktanbefalinger. Det er gratis at henvende sig til Pixum - henvender du dig telefonisk, gælder altså udelukkende dit teleselskabs tariffer. Du kan enten afmelde dig via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at henvende dig på service@pixum.com.

5. Brug af cookies

Vi gør brug af cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside og giver dig mulighed for at benytte bestemte funktioner. Cookies er små tekstfiler, som lægges på din computer og muliggør en genkendelse, men ikke tillader personlig idenfikation af din person. Nogle af disse cookies, vi bruger, slettes automatisk af browseren, når du skifter væk fra hjemmesiden eller lukker din browser (såkaldte "Session cookies"). Andre cookies forbliver på din enhed og kan læses af os eller vores partnerselskaber, i din browser, næste gang du besøger hjemmesiden ("persistent cookies"). Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f

Du kan indstille din browser, så du er informeret om brugen af cookies og skal acceptere enhver hjemmesides brug af cookies. Hvis du vælger ikke at tillade cookies på en hjemmeside, kan det være at bestemte funktioner på hjemmesiden ikke virker korrekt.

6. Indsamling af anonyme data

På vores hjemmeside bruger vi webanalysesystemer fra firmaerne Adobe Systems Inc. (http://www.omniture.de), Google Analytics og Google Remarketing fra firmaet Google Inc. ("Google"). Vi indsamler data med hensigt på brug i marketing- og hjemmesideoptimering, som gemmes under pseudo-profiler. Disse profiler bruges til at analysere, hvordan en hjemmeside bliver brugt med henblik på at optimere de sider vi stiller til rådighed. Profilerne kan bruges i samarbejde med cookies. Pseudoprofilerne vi opretter indeholder på ingen måde personlig information om dig. Information indsamlet igennem cookies bliver i de fleste tilfælde lagret på en sikret server hos Google i Amerika. Indsamlede IP-adresser bliver gemt på en sikret server i Europa eller lande som er del af Europas Økonomiske Samarbejdsområde. IP-anonymisering er aktiv på dette website. Google bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter med info om, hvordan du bruger hjemmesiden og andre interaktioner, samt internetrelaterede tjenester til os. Ifølge Google bliver din indsamlede IP-adresse ikke koblet sammen med andre data som Google har indsamlet om dig. Du kan forhindre indsamling af data fra Google Analytics ved at klikke på linket nedenfor. Det er en opt-out cookie som forhindrer den fremtidige indsamling, brug og behandling af dine oplysninger ved besøg på denne hjemmeside: Deaktiver google Analytics. Mere infrormation om brug, indsamling og generelt om Google Analytics finder du her http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/ fx under https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/.

Vi arbejder sammen med tredjeparts udbyder (fx affiliate netværk såsom Affili.net) for at kunne tilbyde affiliateprogrammer med hjemmesider, der ikke direkte er relateret til Pixum. Disse udbydere modtager kun anonymt data omkring dit indkøb fx værdien af din bestilling.

Vi har på visse undersider såkaldte TalPixel (små grafikker) som giver os mere information om, hvordan du forholder dig på hjemmesiden. Med pixels kan vi optimere hjemmesiden. Hvis du åbner en underside, hvor vi gør brug af pixels kan dine cookies relateret til Pixum blive læst og din IP-adresse blive registreret. Vi deler på ingen måde denne information med tredjepartere eller andre kontakter. Du kan omgå vores tracking-pixel ved brug af plugins til din browser såsom webwasher, bugnosys eller Adblock.

For at afmelde dig vores tracking på hjemmesiden kan du besøge nedenstående links. Derved afmelder du dig alt undtagen vores egne pixels på hjemmesiden:

På denne hjemmeside indsamles og opbevares informationer om interaktioner og klik af Seto GmbH med produktet "m-pathy" (www.m-pathy.com). Disse oplysninger bruges til at forbedre indholdet og anvendelsen af hjemmesiden. Til dette formål kan cookies anvendes. Du kan til enhver tid framelde dig dette her. Hvis du fravælger dette vil der blive gemt en cookie på computeren som stopper m-pathy fra at tracke dig på Pixum hjemmesiden.

8. Konverteringsmåling med Facebooks pixels

I forbindelse med din indvilligelse gør vi brug af et trackingpixel fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Vha. dette pixel har vi mulighed for at følge vores besøgendes adfærd, efter at de har besøgt eller klikket på en Facebook-annonce. Således har vi mulighed for at måle effektiviteten af vores Facebook-annoncer - information, vi kan bruge i forbindelse med udarbejdelse af statistikker og markedsundersøgelser. Alle disse data er fuldstændigt anonyme for os - dvs., at vi ikke ser brugernes personlige oplysninger. Dataene bliver dog gemt og bearbejdet af Facebook, og vi informerer til hver en tid vores besøgende om dette. Facebook kan forbinde disse data med din Facebook-konto, ligesom Facebook kan bruge dataene til deres egne reklameformål såvel som deres egne politikker: https://www.facebook.com/about/privacy/. De indsamlede oplysninger kan af Facebook såvel som deres partnere bruges til reklameformål, inden- såvel som udenfor Facebook. Ydermere kan, til de samme formål, en cookie gemmes på din computer.

Denne indvilligelse kan kun gives af besøgende, der er ældre end 13 år. Er du yngre, beder vi dig spørge dine forældre eller din værge til råds.

Klik venligst her for at trække din indvilligelse tilbage..

Facebooks trackingpixel er allerede deaktiveret.

9. Sikkerhedsforanstaltninger

Pixum anvender omfattende tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data, mod blandt andet misbrug, manipulation eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhed bliver løbende forbedret så snart nye sikkerhedsforanstaltninger er tilgængelige.

9.1. Indsigtsret

Ved behandlingen af dine personoplysninger, sikrer EU's generelle databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO) dig visse rettigheder:

9.1.1. Ret til information (Artikel 15 EU-DSGVO):

Du har ret til at kræve en bekræftelse af, om der finder en behandling af dine personoplysninger sted. Hvis dette er tilfældet, så har du ret til adgang til disse personoplysninger og til de oplysninger, der er anført i artikel 15 EU-DSGVO.

9.1.2. Retten til berigtigelse og annullering (artikel 16 og 17 EU-DSGVO):

Du har ret til straks at kræve rettelse af dine ukorrekte personoplysninger og om nødvendigt kompletteret ufuldstændige personoplysninger.

Du har også ret til at kræve, at personoplysninger vedrørende dig selv straks bliver slettet, forudsat at en af årsagerne anført i artikel 17 EU-DSGVO, f.eks. hvis dataene ikke længere er nødvendige for de tilstræbte formål.

9.1.3. Retten til begrænsning af bearbejdning af data (artikel 18 EU-DSGVO):

Du har ret til at anmode om begrænsning af bearbejdning af data, hvis en af betingelserne i artikel 18 EU-DSGVO er opfyldt, f.eks. hvis du har protesteret mod bearbejdning imens at der foregår en undersøgelse.

9.1.4. Retten til overførsel af data (artikel 20 EU-DSGVO):

I visse tilfælde, som er angivet i detaljer i artikel 20 EU-DSGVO, har du ret til at få udleveret dine personlige oplysninger i et organiseret, standardiseret og maskinprocesserbart format f.eks ved at kræve overførsel af disse data til en tredjepart.

9.1.5. Indsigelsesret (Artikel 21 EU-DSGVO):

Er data baseret på artikel 6 stk.1) litra f) EU-DSGVO (databehandling til beskyttelse af legitime interesser), har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod bearbejdningen af årsager, der skyldes din særlige situation. I disse tilfælde afstår vi fra fortsat at bearbejde personoplysningerne, medmindre der beviseligt er klare og legitime grunde dertil, som overstiger den konkrete persons interesser, rettigheder og friheder, eller at bearbejdningen er med til at håndhæve, forfølge eller forsvare juridiske krav.

9.1.6. Klageret hos en tilsynsmyndighed (Artikel 77 EU-DSGVO):

Du har i overensstemmelse med artikel 77 EU-DSGVO ret til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at bearbejdningen af dine data overtræder databeskyttelsesbestemmelserne. Klageretten kan især gøres gældende overfor en tilsynsmyndighed i den medlemsstat, hvori du er bosat, har din arbejdsplads eller er stedet for den formodede overtrædelse.

9.2. Ændring, sletning eller indsigt i dine personoplysninger

Du kan til enhver tid anmode Pixum om at oplyse, hvilke specifikke oplysninger, vi har registreret om dig, og til hvilket formål oplysningerne er blevet anvendt. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine personlige oplysninger eller at få disse slettet eller berigtiget, såfremt dette måtte være nødvendigt.

Henvendelser bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.

Personoplysninger, som ikke kan relateres til en ordre - herunder din e-mail adresse, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev - bliver først slettet eller ændret, når du anmoder Pixum om at gøre dette.

I henhold til bogføringsloven er Pixum forpligtet til at opbevare visse af dine personoplysninger, herunder fakturaer, i minimum 5 år fra din seneste ordre.

De billeddata, som du uploader i forbindelse med dit køb hos sælger, bliver gemt af sælger i 30 dage. Du har til enhver tid mulighed for at logge ind og slette disse selv.

Såfremt du har bestilt og fået produceret et produkt af sælger, vil dine billeddata blive gemt i produktionen i op til 12 uger og derefter slettet.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil din e-mail adresse blive slettet fra systemet, når du afmelder dig dette.

Du har altid mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Klagen kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

10. Kontaktinformationer

Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information angående vores sikkerhed, kan du kontakte vores sikkerhedsansvarlige: (OBS: Kommunikation udelukkende på tysk eller engelsk!)

Diginet GmbH & Co. KG
Philipp Kirschner
Industriestr. 161
50999 Cologne/Tyskland

privacy@pixum.com
0049 2236 / 886-0

11. Ændringer i Persondatapolitikken

11.1. Såfremt vi foretager væsentlige ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved udsendelse af information til din e-mailadresse. Dette vil ske i tilfælde af at du har en aktiv brugerprofil, eller en ordre som endnu ikke er anonymiseret. pkt. 4.

Køln d. 12 juni 2018