Fotofremkaldelse
50 Fotos gratis
50 gratis fotos*

Pixum fremkalder fotos udelukkende på premium fotopapirer med, over 100 års farvegaranti. Lad testvinderen fremkalde dine billeder i dag!

Til formatoversigten for fotos »

Din rabatkode*:

F36C36B8EA43879

Klik her og modtag rabatkoden via e-mail

Bestil fotos
Premiumfoto 9cm

Premiumfoto 9cm fra kr. 1,00**

Bestil dine fotos i 9 cm formatet online. Flotte billeder på premiumpapirer med hurtig levering.

Til fotofremkaldelserne
Premiumfoto 10cm

Premiumfoto 10cm fra kr. 1,30**

Bestil dine billeder i standardformat 10 cm. Opnå fordelagtige mængderabatter fra 201 fotos, med mulighed for billedoptimering.

Til fotofremkaldelserne
Premiumfoto 10cm med hvid kant

Premiumfoto 10cm med hvid kant fra kr. 1,60**

Bestil dine billeder i 10 cm formatet, med en eksklusiv hvid kant og fremhæv derved dine motiver.

Til fotofremkaldelserne
Online fotoalbum

Online fotoalbum gratis

Gratis online fotoalbum med op til 1 GB webspace. Upload dine billeder og del med dine venner.

Til dine online album

Fremkaldelse af billeder

Når det kommer til fremkaldelse af billeder, så er du hos Pixum sikker på at dine fotos bliver fremkaldt i den højeste kvalitet. Pixum har vundet adskillige uafhængige test og bliver af mange set som værende den førende fotoudbyder på markedet. Derfor er det ikke kun private der får deres billeder fremkaldt, også professionelle fotografer vælger Pixum når deres fotos skal fremkaldes.

Pixum bruger en printteknologi, som ikke forstørrer eller beskærer dit billede, men afbilder det 100 % på fotopapiret, uden tab af selve motivet. Den endelige printstørrelse afhænger af størrelsesforhold af originalfilen. Derfor angiver vi på hjemmesiden kun den korte side af billedet. Den lange side er variabel. Man kan vælge imellem mange forskellige formater (9cm, 10cm, 11cm, 13cm, 20cm og 30cm).Til billedfremkaldelsenFremkaldelse af billeder er legende let hos Pixum

Bestillingsprocessen har kun 3 trin, først vælger du en af de seks upload muligheder som Pixum tilbyder til at overføre dine billeder. Derefter vælger du hvilket format hvorpå du ønsker at få fremkaldt dine billeder og til sidst vælger du det antal kopier du ønsker fremkaldt og bestiller. Aldrig har fremkaldelse af billeder været lettere.

Efter fremkaldelse af dine billeder, bliver de pakket forsvarligt ind og sendt hjem til dig med Post Danmark inden for 2-4 hverdage . Du må dog ikke blive overrasket, hvis de allerede ligger i din postkasse dagen efter. Hvis du har nogen spørgsmål til fremkaldelse af billeder, så er Pixum's kompetente og venlige kundeservice klar med hjælp over telefonen og ved tastaturet.

Bestil dine Pixum fotoprints allerede i dag. Vi printer dine bedste billeder på ægte premium papir med 100 års farve garanti. På Trustpilot har vi 1705 anmeldelser og et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10. Hos Pixum er det vigtigt at kunden modtager et produkt de er tilfredse med, derfor lover vi også 100% farvegaranti på alle vores foto fremkaldelser. Dine farve garanterede premium papir Fotoprint hos Pixum starter fra kr. 1,00

Pixum bedst i test

Se bedømmelserne her »

Pixum kvalitetsgaranti

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

Hurtig levering

din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort
  • Dankort
Alle betalingsmetoder »

*Rabatkoden giver dig 50 gratis fotos i 10cm formatet (incl. moms, excl. porto) og er gyldig til og med d. 31.03.2017. Porto beregnes ud fra gældende prisliste. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.

** incl. moms, excl. porto