Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefontider frem t.o.m. 22. dec.
Ma. - Fr. 08:30 - 22:00
Lø. 15:00 - 22.00
Sø. 09:00 - 22:00

Menu

Pixum holdtøj-aktion

Spar op til 50% på holdtøj fra Pixum

Som sponsor og trykpartner ved blandt andet det tyske håndboldforbund og DKB Håndbold bundesligaen vil vi nu også i gang med støtte lokalsporten i Danmark. Vi har derfor indgået et klubtøjssamarbejde med Sport24.dk, hvor alle sportforeninger med holdsport vil kunne profitere af dette samarbejde.

Spilletøj til hele holdet

Når du køber spilletøj fra Pixum, yder vi et tilskud, så din sportsforening kan købe holdtøjet billigere. Uanset om du bestiller holdsæt fra Adidas, Hummel eller Nike, kan du få spillenavne og numre trykt på alle sæt.

Tøjet fås i mange forskellige størrelser, så du kan få tøj til hold i alle aldersklasser. Alle trøjer har et Pixum-logo på brystet, ligesom du kan få dit klublogo trykt på tøjet.

Det er legende let at bestille

Lav i holdsport-konfiguratoren på www.pixum-sport.dk et komplet sæt spilletøj til dit hold med Pixum logo til din klub eller sportsforening og få tilskud på op til 50% af købsprisen og en XXL-plakat af holdet til klubhuset.

Sådan bestiller du dit holdsæt

  1. Klik på linket her

  2. Vælg fodbold eller håndbold og børn eller voksen

  3. Design spillesættene og vælg styktal

  4. Pixum er automatisk sponsor på brystet

  5. Upload evt. foreningens/klubbens logo

  6. Afgiv bestillingen

Aktion holdtøj fra Pixum

Blandt de første 50 deltagende hold trækker Pixum lod om 5 vindere, som så får resten af anskaffelsesprisen for holdsættet tilbagebetalt.

Deltagelsesbetingelser

  • Send os efter modtagelsen af bestillingen et holdbillede med Pixum spillersættene* pr. e-mail til trikot-aktion@pixum.com med en kort tekst om jeres hold (hvilken aldersklasse, hvilken liga, osv).
  • Alle deltagende hold modtager derudover en rabatkode til en gratis holdplakat i formatet 80×120 cm til omklædningsrummet eller klubhuset.

* Juridisk forbehold vedr. "indsendelse af et holdbillede til Pixum"

1. Ved deltagelse i "Aktion holdtøj fra Pixum" giver deltageren Pixum tidsmæssige og indholdsmæssige ubeskrænkede rettigheder til vederlagsfrit brug af det uploadede billedmateriale til PR-arbejde. Det omfatter muligheden for offentliggørelse og udbredelse, afbildning og omdeling i forbindelse med fremme af egen virksomhed og selvpromovering af Pixum. Dette vil udelukkende ske i sammenhæng med aktionen "Aktion holdtøj fra Pixum" og i den dertil følgende kommunikation, som deltateren har deltaget i. Denne tilladelse omfatter brugen af de indsendte fotos til:

a. Offentliggørese på internettet og i sociale medier,
b. Optagelse i andre publikationer, også offentliggørelse gennem tredjemand i pressemeddelelser,
c. Selvpromovering af Pixums ydelser.

For en derudover kommerciel brug af materialet behøves en særskilt tilladelse fra deltageren.

2. Ved deltagelsen bekræfter du, at du er rettighedsindehaver til det indsendte billedmateriale, at du har den fulde ret til brugen af materialet og at materialet ikke er i strid med tredjemands rettigheder. Hvis en eller flere personer er afbilledet bekræfter du at deres rettigheder til egen afbildning ikke overtrædes og at disse personer er indforstået med en evt. offentliggørelse af billedet. En sådan bekræftelse kan evt også i tvivlstilfælde blive forlangt skriftligt. Hvis tredjeperson skulle melde sig vedrørende overtrædelse af dennes rettigheder til tekst og billedmateriale, så træder du ved evt. sagsanlæg og sagsomkostninger i stedet for Pixum.

3. Retten til offentliggørelsen af billedmateriale i henhold til offentliggørelsesbestemmelserne overdrages vederlagsfrit.

4. Med indsendelsen af billedmaterialet erklærer deltageren sig enig med deltagelsesbestemmelserne. Udelukket er medarbejdere ved Pixum og deres husstand.