Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Vælg det rette vægbilled til hjemmets fire vægge med vægbilledsimulatoren

Har du svært ved at forestille dig, hvordan dit vægbilled senere kommer til at se ud på hjemmets fire vægge? Så er du ikke alene dermed. Derfor har Pixum udviklet en app, der gratis hjælper dig med at overføre dit vægbilled direkte til din væg. Med Pixum vægbilledsimulatoren får du vist, hvordan det valgte motiv og valgte størrelse virker på din valgte væg.

Her finder du tips & tricks til design af kalenderen

Tips og tricks til design af hjemmets fire vægge

Lad dig inspirere og gør Pixum vægbillederne til en fast bestanddel af dit hyggelige hjem! Skab med Pixum vægbillederne en skøn hygge i hjemmets fire vægge.

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Sådan anvender du Pixum vægbilledsimulatoren: Skridt for skridt

Betjeningen af Pixum vægbilledsimulatoren forklarer næsten sig selv. Hent app'en til iOS fra App Store eller til Android fra Google Play gratis og installer den på din mobile enhed. Sådan gør du skridt for skridt:

 1. Start app'en
 2. Vælg herefter ved at trykke nederst i venstre hjørne på kameraet det ønskede foto, som du vil anvende til dit vægbilled
 3. Under symbolet til højre for kameraikonet vælger du det ønskede materiale og størrelse. Her finder du de formater, som du allerede kender fra Pixum
 4. Herefter kan du tilpasse det valgte foto, skubbe frem og tilbage, dreje og zoome ind - ganske let med din mobile enheds touchskærm

Sådan får du dit foto op på væggen

For at du kan se dit foto på væggen, kræves en QR-kode. Denne kan du hente som PDF her og printe den ud på A4-papir (ikke mindre papirformat eller større papirformat). Eller du kan også anmode om den via app'en - dette gør du under "i" på iOS mobile enheder og vælger "send QR-kode pr. e-mail" og indtaster din e-mailadresse og trykker på "send e-mail". Herefter får du tilsendt QR-koden som PDF til at printe ud på A4-papir. På mobile enheder med Android finder du QR-koden under "Start" og herefter under "Hent QR-kode", hvorefter du indtaster din e-mailadresse og trykker på "hent QR-kode". Herefter får du tilsendt QR-koden som PDF til at printe ud på A4-papir.

Hæng nu papiret med QR-koden op på væggen med et stykke alm. tape, hvor dit vægbilled senere skal hænge. Start app'en og tag din mobile enhed og ret kameraet her på QR-koden. Så snart app'en har læst QR-koden, vises dit billed på skærmen istedet for QR-koden. Skulle dette ikke ske, gå tættere på med kameraet, så QR-koden kan aflæses. Du vil så se det valgte produkts egenskaber. Fotolærreder vises med en trykt ramme, fotoplakater fladt på væggen og foto på hård skumplade med en hvid ramme.

På den måde får du en forhåndsvisning af dit vægbilled i det korrekte størrelsesforhold. Du kan fx inden en flytning ganske let teste, om dit planlagte vægbilled passer til den nye indretning og om den valgte plads er den rigtige.

For øvrigt: Skulle billedet ikke passe dig på det afprøvede sted, kan du selvfølgelig blot test et andet sted. Du hænger blot QR-koden op et nyt sted og prøver dig frem. Det kan du gøre så længe du vil.

Dit hjem i 3D - med Google Cardboard (stereoview)

Pixum har med Pixum vægbilledsimulatoren samtidigt udvidet med en tilslutning til Augmented Reality ("udvidet virkelighed"). Vha. Google Cardboard kan du endda betragte dit nye vægbilled i en 3D-omgivelse. Dette er muligt takket være et interface til Google Cardboard, som du finder i Pixum vægbilledsimulatoren til Android under titlen "stereoview", hvis du trykker på menuen oppe i venstre hjørne, hvor hele menuen åbner sig. Med en såkaldt Virtual Reality-brille", som man selv uden de store håndværksevner og blot med en vejledning fra nettet kan lave. Med sin mobile Android-enhed gå på opdagelse i hjemmets rum og betragte vægbilledet, som var det allerede hængt op på væggen.

Funktionen blev præsenteret i 2014 på photokina, verdens største fotomesse og nomineret til prisen "Best of Mobile Award" som den mest innovative funktion. Pixum har dermed endnu engang bevist, at virksomheden er en moderne arbejdsgiver, der tilbyder sine medarbejdere usædvanlige arbejdsomgivelser med udviklinger indenfor fotoserviceområdet såvel som personlig udvikling.

Del din 3D-oplevelse med andre

Pixum vægbilledsimulatoren giver dig mulighed for at tage et screenshot af din aktuelle afbildning og sende dette til andre. Vis din ægtefælle, kæreste eller partner, hvordan vægbilledet kommer til at se ud i hjemmet eller sørg for en overraskelse - hos Pixum har du muligheden!

Her er dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder til at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotoprodukter.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android