Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Pixum plakatfolie - kan anvendes igen og igen

Beklæd det kedelige hvide køleskab med et sjovt lagkagebilled eller badeværelset med et billed af solopgang og sikr dig godt humør lige fra morgenstunden! Den selvklæbende PVC-folie med mat overflade fås i mange formater og opfrisker møbler og tomme flader hurtigt med et personligt touch.

Enkelt og fleksibelt design

Den selvklæbende plakatfolie fås i øjeblikket i 17 forskellige formater. Billeder i 20 x 30 cm eller 30 x40 cm kan fx også anvendes til at forskønne den bærbare computer. Ligesom der kan vælges kvadratiske formater eller panoramaformater. Folien er ret tynd, men er alligevel stabil og modstandsdygtig og egner sig derfor til anbringelse i mange forskellige rum og er især velegnet til børneværelset. Hvad med en flot fotocollage med de bedste og sjoveste babybilleder?

Forskellige designlayout hjælper dig til at gøre din selvklæbende plakatfolie personlig og individuel. Med tekst kan der også laves individuelle henvisningsskilte og sjove folier til opdeling af et rum og det for små penge. Plakatfoliens matte overflade giver med den fine struktur billedet en flot effekt.

Find dit eget yndlingsdesign

Gå på opdagelsesrejse på artboxONEs side, og find unikke, særligt til dig udvalgte, motiver fra unge, fremadstræbende kunstnere fra hele verden...

Let anvendelse på forskellige overflader

Den selvklæbende bagside gør en ekstra fastgørelse overflødig. For at anbringe plakatfolien er det derfor kun nødvendigt at fjerne kraftpapiret på bagsiden. Undergrunden skal helst være glat, jævn og ikke-absorberende. Glasoverflader, døre, metal eller lakerede overflader egner sig godt til montering af en plakatfolie, ligesom plastikoverflader og glatte møbler. Vær inden montering opmærksom på, at undergrunden er ren, støv- og fedtfri.

Råt murværk eller malede vægge er ligesom sandstensvægge pga. den porøse undergrund ikke egnet til den selvklæbende plakatfolie. For meget varme eller kulde kan ligeledes forringe den selvklæbende belægning, så at billedet ikke mere kan klæbe. Af samme grund kan vi kun anbefale en anvendelse indendørs, for her er de store temperaturudsving normalt meget mindre og UV-bestandigheden er sikret over mange år.

Hurtigt leveret, sikker forpakning og forsendelse

Din individuelle selvklæbende plakatfolie bliver færdigproduceret indenfor ca. 3 hverdage. I tillæg kommer en forsendelsestid på normalt 2-4 hverdage oveni. Plakatfolien bliver pakket ind i et stykke plastik, som pakkes i et paprør, der sendes som pakkepost.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixums fotounivers- software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android