Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Lø - Sø. 09:00 - 22:00

Upload fotos via ContextUpload

Med Pixum ContextUpload anvender du et program, hvor du kan uploade billedfiler direkte fra mapper på din computer til din indbakke hos Pixum. ContextUpload er særligt egnet, hvis du søger billedfiler fra forskellige mapper til upload eller hvis du med venner eller familie vil arbejde på et fælles fotoprojekt.

Fordele og forudsætninger:

  • Vælg billedfiler direkte fra mapper på din computer til upload
  • Skub pr. drag&drop billedfiler direkte over i upload, som starter automatisk
  • Upload hurtigt og let enkelte eller mange billedfiler
  • Venner og familie kan ligeledes uploade billederfiler til din Pixum-indbakke, da det kun kræver upload-PIN (anvendes ofte til bryllupsbilleder, konfirmationsbilleder etc.). Med denne upload-PIN kan de dog ikke logge sig ind i din Pixum-konto.
  • Egnet til Windows XP, Vista, Windows 7

Så enkelt er det:

  • Download programmet ContextUpload.
  • Gå til din downloadmappe og installer softwaren herfra (dobbeltklik på exe-filen).
  • Følg nu blot anvisningerne fra installationsassistenten.
  • Efter installation åbnes ContextUpload automatisk i et nyt vindue.

Du har to muligheder for at uploade dine billedfiler med ContextUpload til din Pixum-konto:

Mulighed A

Gå til den billedmappe, hvorfra du vil uploade billedfiler og marker de ønskede billedfiler eller hele mappen. Herefter klikker du på højre mus, hvor du ser en liste med muligheder. Her vælger du "upload til www.pixum.dk". De markerede billedfiler overføres til uploadlisten.

Mulighed B

Marker dine billedfiler eller hele mapper og træk dem over i vinduet med ContextUpload (pr. drag&drop).

  • Når du har lagt de ønskede billedfiler i uploadlisten, klikker du på "upload", så dine billedfiler kan blive uploadet til din Pixum-konto.
    Log dig ind med den e-mailadresse, som du er registreret med hos Pixum og indtast din upload-PIN.
  • Så snart uploaden er afsluttet, finder du dine billedfiler i din Pixum indbakke.
  • For øvrigt: Du kan også, mens upload er igang, tilføje flere billedfiler eller billedmapper.
  • Hvis du under listen med billedfilerne sætter et flueben i "upload altid med det samme", sparer du at skulle klikke på "upload" hver gang - overførslen af dine billedfiler til din Pixum-indbakke starter så fremtidigt automatisk.
  • Hvis du ligeledes ved login sætter et flueben i "husk din PIN-kode" uploades dine billedfiler automatisk til din Pixum indbakke uden fornyet anmeldelse i ContextUpload.
  • For at slette alle billedfiler i uploadlisten, klikker du blot på "slet jobkøen".
  • Vil du blot slette enkelte billedfiler fra listen, markerer du den enkelte billedfil og trykker på "Delete"-tasten på dit tastatur (i så fald er det nødvendigt at stoppe den igangværende upload af billedfiler).
  • For at fjerne allerede overførte billedfiler fra liste, vælger du under menuen extra punktet "fjern allerede uploadede filer fra jobkøen".