Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Postkort app'en
Hent pressemeddelelsen og billedmaterialet her:
Til downloads

Planlæg ferien: Med Pixum's postkortsapp kan du sende ægte postkort direkte fra din smartphone

Köln, juli 2016

På trods af WhatsApp og hvad alle de andre messenger-apps hedder, så er de traditionelle postkort, som en personlig feriehilsen, stadig væk utroligt populær. Hvis ikke det bare var fordi, at man overalt finder de samme kortmotiver og så bagefter skal finde et sted hvor man kan købe frimærker, og hvor meget porto skal der så på kortet? Meget ofte kommer postkortet også først frem længe efter, at man selv er kommet hjem. Det er meget lettere med Pixum's postkortsapp forbered egne korthilsener direkte på smartphonen - som motiv vælges ens egne billeder. Mere personligt bliver det næppe.

Med Pixum postkortapp'en er det muligt også at udvælge flere billeder og sætte dem op som en collage på kortet. Derudover kan både for- og bagsiden designes. Teksten indtastes enten via tastaturet, indtales med sprogstyringsfuktionen eller skrives med en finger/StylusPen som håndskrift. Nu mangler bare frimærket, også her kan man benytte et personligt billede, som så vil blive trykt som frimærke.

Feriehilsenerne fra hele verden trykkes og sendes fra Tyskland, og når derved betydeligt hurtigere frem til modtagerne, end hvis kortene var sent fra feriestedet. Prisen for at sende postkortet fra Tyskland til alle verdens lande er 19 kr incl. Porto ved det klassiske postkort i 10x15 format og for kun 4 kr mere får man det store 10x21 cm format incl. porto. Roaminggebyrerene i udlandet er lette at komme uden om ved at forberede postkortene offline og så først bestille dem når man er koblet på hotellets wi-fi eller et andet hotspot. Postkortene kan betales med dankort eller kreditkort i app'en. Selve app'en Pixum postkortapp er gratis og kan hentes i AppStore eller i Google Play Store.

Mere information under www.pixum.dk/postkort/app