Pixum vægbilleder tips & tricks
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

Designtip: Få det mest optimale ud af dine vægbilleder med farvefiltre

Pixum fotounivers softwaren giver dig mulighed for at anvende forskellige farvefiltre og dermed hente det optimale fra hvert af dine fotos. Du behøver ikke engang at have kendskaber som en professionel fotograf, men kan også som nybegynder gå i gang med det samme.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

Så kommer du til farvefiltrene

For anvendelse af farvefiltre er det nødvendigt at skifte over til behandling af fotos. Dertil bedes du starte Pixum fotounivers softwaren og åbne det ønskede fotoprodukt. Indsæt herefter billedet i produktet, hvorefter du åbner billedbehandlingen ved at dobbeltklikke på selve billedet. Farvefiltrene findes under kategorien "farveeffekter".

Anvender du Pixum onlineeditoren på vores hjemmeside virker det i princippet på samme måde. Her vælger du det ønskede fotoprodukt og indsætter et foto. Klikker du på fotoet, ser du ovenover billedet en lille symbolliste. Her vælger du det tredje symbol fra højre side for at starte billedbehandlingen. Her har du kun et lille udvalg af muligheder for billedbehandling.

Vælg mellem disse farvefiltre

Med hjælp fra farvefiltre kan du efterfølgende ændre visningen af dine færdige billeder. Det er en god mulighed, hvis du gerne leger med farver og vil opnå en bestemt virkning i dit billede. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

 • Sepia: Som sepia betegnes fotos, som er farvet i den gullig-brunlige farve sepia. Dette skal give et billede en mere gammel charme. Med regulatoren indstiller du sepia-farvemætningen, altså farvernes intensitet.
 • Gråskala: Med denne funktion forvandler du dit billede til et sort-hvid billede, hvilket gør portrætter, skylines og landskabsfotos endnu mere stemningsfulde.
 • Ændre farver: Her vælger du først en farve (nederste regulator) og indstiller vha den øverste regulator, hvor kraftigt denne farve skal være. Bestem dig for eksempel for rød og forøg farvestyrken, forøges de rødlige andele, mens de grønne og og blålige andele fortrænges mere og mere fra fotoet.
 • Posterisering: Ved posterisering skilles de enkelte farvetoner fra hinanden. Der opstår større farveoverflader i den samme farve og detaljerne i dit billede sløres.
 • Gamma korrektion: Med gamma korrektion kan du redigere et underbelyst foto. Herved forbliver mørke og lyse farver uforandrede, men farverne i det midterste område gøres lysere. Der opstår et lysere og mere realistisk billede, som om der kun er arbejdet med "lysstyrken". I tillæg kan du her korrigere farveværdierne.
 • Invertering af farver: Ved invertering vendes farveeffekten om. Herved beregner softwaren automatisk hvilken farve, der ligger overfor i den anden ende af farveskalaen og bytter farven. Du bestemmer selv ved den enkelte farvekanal om den skal inverteres eller ej.
 • Transparens: Får dit foto til at virke gennemsigtigt.

OBS! Laver du dit vægbillede i Pixum online-editoren har du ikke mulighed for at anvende alle billedbehandlingsmuligheder, men et mindre udvalg. Det store udvalg har du kun i Pixum fotounivers softwaren.

Arbejde med farvefiltre: Idéer til dit vægbillede

Med billedbehandlingsmulighederne kan du føre mange spændende vægbilledidéer ud i livet. Her har du inspiration til dit næste vægbilledprojekt:

 • Ændre et portræt af en person til sepia
 • Arkitekturfotos i sort-hvid virker særligt flotte
 • Indsætte det samme foto flere gange, hver gang med andre inverterede farver (fx kun blålige farver, rødlige farver, grønne og rødlige farver sammen), anvend eventuelt funktionen til omfarvning
 • Vis personer med posterisering som skygger.
 • Lav fotos om til transparens og anvend det som baggrund til en collage

Find prisen til dit personlige Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
   Populær blandt vores kunder

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum App

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

   fåes også til
   Android

  Den kendte Pixum-kvalitet

  Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne