Vær kreativ!

Gør dit hjem til noget helt særligt med flotte vægbilledprodukter fra Pixum!

Opdag her

Fire DIY-idéer til et kreativt vægdesign med plakatfolie

Pixum plakatfolien er et slaraffenland for DIY-fans. For små penge kan du få dit yndlingsmotiv trykt på en folie i høj kvalitet, som kan anvendes på næsten alle glatte overflader. Vi viser dig her nogle flotte DIY-idéer med plakatfolie, som kan være med til at pynte op på dine vægge.

Kreativt tip #1: Magnettavle med dit yndlingsmotiv

For at lave en magnettavle med dit foto har du brug for en normal magnettavle fra det lokale byggemarked ligesom Pixum plakatfolien, som er lidt længere og bredere end selve magnettavlen. Klæb plakatfolien fast på magnettavlen og træk det overstående ud over kanten og om på bagsiden, så magnettavlens kanter er dækket med plakatfolien.

Kreativt tip #2: Trækasse som reol

Anskaf dig en åben trækasse, helst med ret tykke stivere i bunden. Hos Pixum laver du en plakatfolie i samme størrelse som kassens flade har. Vil du anvende DIY-reolen i køkkenet, vil motiver omkring temaet fødevarer eller drikkevarer være passende motiver. Tilskær efter modtagelse selv plakatfolien til den passende størrelse, hvis det er nødvendigt. Nu trækkes beskyttelsestapen af og du klæber plakatfolien fast på trækassens bund. Herefter hænger du kassen op på væggen. Dit motiv ses nu tydeligt og du kan anvende kassen fx som te- eller krydderireol eller til en blomst.

Kreativt tip #3: Gennemsigtig vægdekoration

Bestil din plakatfolie med yndlingsmotivet. Lad beskyttelsespapiret blive på plakatfolien. Tag nu en skarp hobbykniv og udskær enkelte områder, hvor der senere skal komme lys igennem. Klæb nu din plakatfolie fast på en plexiglasplade fra det lokale byggemarked. Fastgør nu dit DIY-vægbillede på væggen foran en lyskilde, så lyset kan skinne igennem de fritskårne områder.

Pixum tip

Hos Pixum finder du også fotomagneter, som du kan designe efter egne ønsker. Lav magneter med billeder af alle i familien, så ved hver enkelt med det samme, hvem der hvilken opgave.

Kreativt tip #4: Beklæd gamle skærmbrætter

Har du et gammelt skærmbræt liggende på loftet, som du ville have smidt ud for lang tid siden? Beklæd det med en plakatfolie og forvandl det til et moderne møbel med den oprindelige flair. Ved et flerdelt skærmbræt anbefaler vi sammenhængende og passende motiver til alle dele af skærmbrættet. Vi tilbyder op til en bredde på 1,50 m, så der skulle også til dine mål findes en passende plakatfolie. Skulle målene ikke passe nøjagtigt, kan du ganske let efterfølgende skære folien til med en hobbykniv.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om plakatfolierne
Hvad bliver prisen på min plakatfolie?

Find prisen til dit personlige Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
   Populær blandt vores kunder

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum App

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

   fåes også til
   Android