Lav helt personlige Julevægbilleder

Lav helt personlige Julevægbilleder

Vær kreativ og pynt dit hjem op til jul med individuelle fotolærreder.

Lav her

Design et lærred til juletiden

Jul: ensbetydende med en hyggelig tid derhjemme med hele familien, hvor julefreden kan sænke sig. For at komme i den rette julestemning er skal der pyntes op på passende vis. Og her egner et fotolærred med julestemning sig perfekt som kreativ julepynt!

Design dit vægbillede på lærred, plakat eller som foto på træ som en personlig julegave til dine kære. Det vil med garanti gøre lykke ? hvad enten gaven er sæsonbestemt til juletiden, eller den kan bruges hele året rundt til at pynte på væggen med dine bedste billeder.

Sådan lykkes du med designet

Lav et lærred til juletiden

 1. Påbegynd bestillingsprocessen og vælg format og størrelse. Beslut dig evt. også for et passende vægophæng.
 2. Upload dit ønskemotiv til bearbejdningsområdet, og vær kreativ ? du kan også arrangere flere fotos som fotocollage.
 3. Vha. billedbearbejdningen kan du tilpasse lys, kontrast, farve og effekter. I Pixum fotounivers softwaren har du desuden et stort udvalg af tilpasninger og cliparts til rådighed.
 4. Færdig? Så afgiv bestillingen, og glæd dig til at få dit julelærred leveret ? hvad enten det er beregnet til at pynte på væggen i dit eget hjem eller til en personlig DIY-gave.
Den rigtige størrelse til dine juleudsmykningsideer

Passende formater til dit julevægbillede

Vil du gerne føre dine kreative ideer ud i livet og give dine kære en personlig gave til jul? Så bør du først overveje, hvilken type billede den pågældende person kan lide, og hvor det skal placeres.

 • Små billedformater til væggen eller juletræet egner sig, hvis du laver et julebillede, som kun hænges op i juletiden. En lille juledekoration er hurtigt hængt op, og den kan hurtigt gemmes væk igen efter jul. Her er et let materiale som fx hård forex-skumplade velegnet til dekoration.
 • Hvis du vil skabe en fortryllende julestemning, kan et stort lærred til juletiden skabe et flot blikfang.
DIY-ideer og tips til at lave din egen juleudsmykning

Ideer til dit julelærred

Til en klassisk jul hører for eksempel et smukt pyntet juletræ, lyskæder, lys, at stille en julekrybbe op og lave papirstjerner til at bruge som julepynt i vinduet. Med enkle idéer kan du understrege juleudsmykningen i dit hjem med vægbilleder eller gøre lige dét ekstra ud af det:

 • Sjove pletskud fra sidste jul: Design en fotocollage til vægbilledet af julebilleder af familien fra sidste år. Idé: Lav et LED-lærred, som du indrammer med passende LED-belysning.
 • Lav selv pynt til juletræet: Først designer du små vægbilleder i lille format med billeder af din familie eller motiver som lys, sne, grankogler eller abstrakte motiver. Dernæst trykker vi dem, og sender dem til dig. Herefter forsyner du dem med billedrammer og hænger dem på juletræet. Senere kan de blive en fin dekoration til væggen i din stue.
Få mere ud af dit julebillede

Kreative vægbilleder til julen

 • Kombinér din julepynt: Uanset om det handler om bordpynt, et lærred med julemotiv eller lyskæden på juletræet, så er der ingen grænser for din kreativitet. Lav f.eks. et stort foto af stjernen på juletræet, og få det trykt på lækkert plakatpapir. Eller hvad med at belyse dit lærred indirekte?
 • Individuelt vægbillede som evighedsjulekalender: Design en julekalender som vægbillede i naturlige materialer som foto på træ og et motiv, der passer til juletiden. Sæt små kroge i til poser, og dekorér poserne med personlige fotoklistermærker.
 • Vægbillede som kridttavle: En fin idé til at pynte op til jul er selv at lave en kridttavle. Hertil designer du et stemningsfuldt vægbillede, som fungerer som baggrund for den sorte tavlefolie. Kridttavlen kan hænges op som dekoration juleaften med påskriften "Glædelig jul".

Du kan udsmykke dine julevægbilleder yderligere med jule-cliparts i Pixum fotounivers software.

Læg helt særlige gaver under juletræet

Design et lærred som julegave

"Hjemmelavede" vægbilleder til juletiden kan blive til de skønneste julegaver til dem, du holder af. Her er nogle ideer til, hvordan du kan designe en personlig gave med dine egne billeder:

 • Giv et personligt fotolærred i julegave: En solopgang, I har oplevet sammen, hyggeligt samvær i juletiden eller en sjov selfie ? forevig jeres fælles stund på lærredet!
 • Ikke kun til pynt - lav et gavekort på et vægbillede som en ekstra julegave: Hvad går modtageren op i? Sport, biler, et bestemt band? Tip: Lav koncertfotoet på plakatpapir om til et gavekort til den næste aften, I skal have sammen.
En helt speciel julegave

Gør dit lærred til et julelærred

 • Venskabets skønneste øjeblikke: Leder du efter noget særligt til jul til en nær ven? Giv fotos på ægte fyrretræspaneler - på den måde kan du iscenesætte din fotocollageeller dine yndlingsbilleder på en rustik og moderne måde.
 • Stilfuldt omslag til bøger: Giver du en bog eller en bordkalender i julegave? Du kan lave en helt personligt omslag af en fotoplakat. Du kan også indsætte fotoklistermærker i bogen/kalenderen. På omslaget kan du for eksempel anbringe budskabet MERRY CHRISTMAS over dine fotos.

Forskøn juletiden med personlig julepynt, og give andre en dejlig gave med individuelle vægbilleder. Vi ønsker dig glædelig jul!

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Vores onlinedesigner

  • Simple funktioner
  • Design direkte online
  • Ingen installation af software
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers software

  • Adskillige designmuligheder
  • Design offline
  • Flotte effektlakker samt guld- & sølvtryk

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Hurtigt design
  • Upload billeder direkte fra din smartphone
  • Intelligente forslag til design af fotobogen

  fåes også til
  Android