Fotofremkaldelse
50 Fotos gratis
50 gratis fotos*

Pixum fremkalder fotos udelukkende på premium fotopapirer med, over 100 års farvegaranti. Lad testvinderen fremkalde dine billeder i dag!

Til formatoversigten for fotos »

Din rabatkode*:

F36C36B8EA43879

Klik her og modtag rabatkoden via e-mail

Bestil fotos
Premiumfoto 9cm

Premiumfoto 9cm fra kr. 1,00**

Bestil dine fotos i 9 cm formatet online. Flotte billeder på premiumpapirer med hurtig levering.

Til fotofremkaldelserne
Premiumfoto 10cm

Premiumfoto 10cm fra kr. 1,30**

Bestil dine billeder i standardformat 10 cm. Opnå fordelagtige mængderabatter fra 201 fotos, med mulighed for billedoptimering.

Til fotofremkaldelserne
Premiumfoto 10cm med hvid kant

Premiumfoto 10cm med hvid kant fra kr. 1,60**

Bestil dine billeder i 10 cm formatet, med en eksklusiv hvid kant og fremhæv derved dine motiver.

Til fotofremkaldelserne
Online fotoalbum

Online fotoalbum gratis

Gratis online fotoalbum med op til 1 GB webspace. Upload dine billeder og del med dine venner.

Til dine online album

Fremkald billeder hos testvinderen Pixum

Der er noget specielt ved at fremkalde sine billede, i stedet for kun at se dem på computeren. Derudover skal man ikke frygte at miste dem, hvis computeren en dag ikke gider mere. Fremkald dine billeder og få mest ud af dine bedste fotos. Hos Pixum kan du vælge imellem mange formater og kvaliteten er altid I top.

Fremkald billeder trygt hos Pixum og få et optimalt resultat . Det er ganske nemt at bestille, upload dine bedste billeder, vælg et ønsket format og bestil, nemmere bliver det ikke. Få dage efter din bestilling er modtaget, har du dine skønne billeder i hånden og dine bedste øjeblikke er foreviget.Til billedfremkaldelsenFremkald billeder uden motivet bliver beskåret

Som en af de eneste digitale fotoudbydere på markedet, benytter Pixum en printteknologi, som ikke forstørrer eller beskærer dit billede, men derimod afbilder det 100 % på fotopapiret. Dette giver os mulighed for at fremkalde dine billeder uden et tab af selve motivet. Når du vil fremkalde billeder så afhænger den endelige printstørrelse (længden) af størrelsesforholdet af din originalfil, den korte side vælger du selv ved bestilling.

Fremkald billeder i Pixum kvalitet. Vi ønsker at du skal være 100 % tilfreds med din bestilling og vores kompetente og venlige kundeservice er klar med hjælp før, under og efter bestilling, hvis det bliver nødvendigt. Pixum bruger kun de bedste materialer ved fremkaldelse af dine billeder og beskytter samtidig dine personlige oplysninger, det er Pixum kvalitet.

Hos Pixum kan du få Fremkaldt dine billeder i dag. På Trustpilot har vi 1705 anmeldelser fra vores kunder og opnår derfor et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10. Hos Pixum kan du få fremkaldt dine billeder fra kr. 1,00 eller bruge vores besparelser på store bestillinger.

Pixum bedst i test

Se bedømmelserne her »

Pixum kvalitetsgaranti

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

Hurtig levering

din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort
  • Dankort
Alle betalingsmetoder »

*Rabatkoden giver dig 50 gratis fotos i 10cm formatet (incl. moms, excl. porto) og er gyldig til og med d. 31.05.2018. Porto beregnes ud fra gældende prisliste. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.

** incl. moms, excl. porto