Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Indsæt flere fotos i din kalender

Det kan være svært at vælge blot tretten fotos til de tolv kalenderblade og til kalenderens forside. Kan man ikke indsætte flere fotos pr. kalenderblad? Selvfølgelig kan du det! Og det er endda ganske let!

Pixum fotounivers software

Benyt Pixum fotounivers softwaren til at lave dine kalendere med. Gør brug af de talrige designmuligheder som programmet byder dig. Du kan altid gemme dit projekt og arbejde videre igen når det passer dig.

Ændr layout ved kalenderen og indsæt flere fotos pr. kalenderblad

Med Pixum fotounivers softwaren er det ganske let med få klik at indsætte flere fotos pr. kalenderblad. Finder du ikke et passende sidelayout med flere fotos, kan du også lave dit eget sidelayout.

Under "Produkter" skal der i første omgang vælges en kalender, i det her eksempel en vægkalender Classic A3 på premiumpapir mat. Nu skal der blot vælges en kalender, som du frit designer efterfølgende. Med muligheden "kreativkalender" vælger du herefter i venstre side "Sidelayout" og videre "Ændre basisdesign". Her har du mulighed for at vælge kalenderbladets udseende ligesom du kan fastlægge hvor mange fotos, der skal være på hvert kalenderblad. Er du i tvivl, så vælg "Frit antal billeder pr. side".

Nu er du klar til at indsætte det ønskede foto med Drag & Drop-funktionen.

Pixum tip

 • Vælg et passende motiv og placér de andre fotos derom. Hermed har du fokus på rette sted.
 • Hvis du ønsker det, kan du også lade dine fotos overlappe hinanden. Her kan du så vælge hvilke fotos, der skal være mere i forgrunden eller baggrunden. Det gøres ganske enkelt ved at klikke med højre mus på det enkelte foto og fastlægge om det skal "et niveau frem" eller et "niveau tilbage". Hvis mere end to fotos overlapper hinanden, kan det være at du skal gentage denne handling indtil fotoet er placeret som ønsket på kalenderbladet.
 • Du behøver naturligvis ikke udfylde hele kalenderbladet med fotos. Du kan også blot vælge en farvet baggrund og kalenderbladet virker helt anderledes.
Vi kan anbefale en vægkalender fra størrelsen A3, så at dine fotos kommer til at virke på bedste vis. Det matte premiumpapir formindsker lysrefleksioner og passer derfor også godt til mange forskellige små fotos i din kalender.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixums fotounivers- software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android