Fotokalender med fotos af fødselarerne
Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Tidløse kalenderblade til din Pixum fotokalender

Hvis du vil genbruge din Pixum fotokalender, kan du oprette en kalender med et tidløst kalenderblad. Ved Pixum vægkalenderne er det muligt i Pixum fotounivers softwaren. Her kan du vælge et tidløst kalenderblad og du behøver kun at indtaste fødselsdage og andre vigtige dage én gang for alle. Hvordan du griber det an, kan du læse om i denne her artikel. Den såkaldte evighedskalender fra Pixum kan du genbruge år efter år og behøver ikke at smide den ud efter tolv måneder.

*inkl. moms, ekskl. porto

Vælg den passende kalendertype

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Design din evighedskalender i Pixum fotounivers software

Din evighedskalender kan kun designes i Pixum fotounivers softwaren, idet der ved formaterne online altid er angivet et årstal. På grund af dette er onlinedesigneren derfor ikke egnet til at designe en evighedskalender.

I fotounivers softwaren finder du et stort udvalg af forskellige kalenderblade. Under fanen ?Kalenderblad? kan du nu afgrænse layoutene til ?lineær? og aktivere en af de foreslåede varianter. Bemærk, at kalenderbladet kun har tal, og ingen ugenumre eller ugedage (se billedet). Dernæst kan du nemt og bekvemt fylde foto-pladsholderen op ved hjælp af drag & drop og give din kreativitet frit løb med et væld af forskellige layouts og baggrunde.

Lav en evighedskalender i få enkle trin:

 1. Åbn Pixum fotounivers softwaren, og søg dine favoritter frem i produktoversigten for fotokalendere, fx vægkalenderen classic.
 2. Vælg nu det format, du ønsker (fx A4 tværformat), og beslut dig for papirtypen.
 3. Dit udvalg vises for dig, og du kan starte editoren, som du kan designe din egen individuelle fotokalender med.
 4. I oversigten vises ?Frit design af kalender? og ?Design-kalender?. For din individuelle evighedskalender skal du klikke på Frit design af fotokalender.
 5. Her kan du nu beslutte dig for et kalenderblad, som for hver måned kun viser tallene - uden ugedagene. Ved hjælp af infoknappen kan du se alle kalendere i forstørret udgave.
 6. Bearbejdningsområdet til kalenderen åbner. På titelsiden står der fra starten et årstal. Dobbeltklik på dette. Et vindue åbner, hvor du tilbydes en lang række forskellige muligheder for design af titelsiden. Her vælger du blot Layout uden årstal.
 7. Og så har du allerede en evighedskalender, som du kan designe individuelt efter din egen smag.
 8. Også med denne kalender kan du vælge et andet sidelayout for hver måned og beslutte, om du vil nøjes med ét billede eller i stedet anvende flere fotos til det pågældende kalenderblad i evighedskalenderen. Brug også illustrationer eller tekster til design af fotokalenderen.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

En kalender, der (næsten) holder evigt

Også den flotteste årskalender har senest efter 366 dage en udløbsdato. En evigheds-fotokalender fra Pixum er aktuel præcis så længe, du har det godt med at have den på køkkenbordet eller på væggen i dagligstuen. Ideelt set sørger du i dit billedvalg for at vælge nogle billeder, som du ved, du ikke vil blive træt af at kigge på.

Hvilke ideer, du bruger til bladene i din evigheds-fotokalender, er naturligvis helt op til dig - minder fra dine dejligste ferier gør sig lige så godt som indtryk fra naturen eller et omhyggeligt arrangeret stilleben. Du kan også lave en DIY-kalender, hvor du udover dine egne fotos også klæber souvenirs ind, eller hvor du hver måned giver kalenderbladet en ny farve.

En udsøgt gave

Fotokalenderen kan også laves med et bestemt tema. Du kan udvælge fotos, der passer til lejligheden - fx af et brudepar, hvis kalenderen er en bryllupsgave, eller øjeblikke fra fødselsdagsbarnets liv, der er tilpasset årstiden.

Også for kunder kan en evighedskalender i eksklusivt design være en fin gave til forretningsforbindelsen, hvor foto og design går op i en højere enhed, og hvor faste begivenheder eller aktiviteter er indføjet i kalenderen. Der kan også indsættes QR-koder, som linker til hjemmesider online.

Vær kreativ, og bevar dine minder

Kalender med børn.

En evighedskalender egner sig perfekt som fødselsdagskalender eller til at markere mærkedage og vigtige begivenheder. Med evighedskalenderen har du hvert år et overblik over de vigtigste tilbagevendende datoer for hele familien.

Med Pixum fotokalenderne har du masser af muligheder for at lave evighedskalendere. Du kan vælge mellem diverse varianter til selvfremstilling, lige fra den praktiske køkkenkalender til den klassiske vægkalender.

Pixum tip

Udfyld fødselsdagskalenderen i softwaren

Tilføj hurtigt og nemt dine kæres fødselsdage samt vigtige mærkedage som fx bryllupsdagen med billeder i din personligt designede kalender. I vores fødselsdagskalender-tip kan du se, hvordan man gør.

Lav din yndlingskalender og indsæt dine aftaler

Hos Pixum laver du en kalender helt efter egne ønsker og naturligvis også med dine egne fotos, som du ikke skal udskifte igen. Ved vægkalenderen classic kan du frit vælge et kalenderblad. Vælger du et, hvor der ikke er angivet ugedage, er din kalender tidløs og du kan genbruge igen. Du kan dermed anvende Pixum kalenderen så længe du vil og indtil du kommer efter at ville lave en ny. Du kan vælge en kalender enten i højformat, tværformat eller i det kvadratiske format. Eneste store forskel er blot kalenderbladets design, hvor du til et tidløst kalenderblad selvfølgelig vælger et kalenderblad uden ugedage.

Sådan træffes det rigtige valg

Så du kan vælge det rigtige, skal du først have valgt det ønskede format, den rigtige størrelse og det passende papir til din fotokalender. I dette eksempel drejer det sig om en vægkalender classic A3 i højformat med papirtypen premiumpapir mat, som vi laver i Pixum fotounivers softwaren.

I næste skridt vælger du under "Sidelayout" hvor mange fotos der skal være på hver side og hvordan kalenderbladet skal se ud. Som det ses på billedet er der i det her eksempel valgt "Terminkalender 3 venstre". Man kunne også have valgt højre istedet for venstre. Dog er det vigtigt at vælge terminkalender 3, da det kalenderblad ikke indeholder ugedage.

Pixum tip

 • Tag dig tid til at skrive alle fødselsdage, årsdage og andre årligt tilbagevendende begivenheder ind i Pixum fotounivers softwaren. De bliver så automatisk indsat i en ny kalender, der tilbyder denne funktion. Hvor denne funktion er mulig, ser man tydeligt i forbindelse med valg af design til kalenderen.
 • Tilføj disse datoer ligeledes med et foto af fødselsdagsbarnet etc.
 • Gør kalenderbladene endnu smartere med sjove cliparts eller placér flere fotos på én og samme side. Det virker lettere og giver måned for måned en vis afveksling.

Temaverden: Bryllup

Find inspiration til hvordan du arrangerer den perfekte fest fra Save-the-Date til efter bryllupsfesten.

Temaverden: Familie

Lad dig inspirere af Pixums idéer til uforglemmelige oplevelser med familien, som der samtidigt kan komme unikke fotogaver ud af.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android

Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.