Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Tidløse kalenderblade til din Pixum fotokalender

Hvis du vil genbruge din Pixum fotokalender, kan du oprette en kalender med et tidløst kalenderblad. Ved Pixum vægkalenderne er det muligt i Pixum fotounivers softwaren. Her kan du vælge et tidløst kalenderblad og du behøver kun at indtaste fødselsdage og andre vigtige dage én gang for alle. Hvordan du griber det an, kan du læse om i denne her artikel. Den såkaldte evighedskalender fra Pixum kan du genbruge år efter år og behøver ikke at smide den ud efter tolv måneder.

*inkl. moms, ekskl. porto

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixums fotokalender: Tips og tricks

Du har et væld af designmuligheder, når du skal lave din personlige Pixum fotokalender. Vi giver dig nogle tips og tricks!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Sådan gør du

Lav din yndlingskalender og indsæt dine aftaler

Hos Pixum laver du en kalender helt efter egne ønsker og naturligvis også med dine egne fotos, som du ikke skal udskifte igen. Ved vægkalenderen classic kan du frit vælge et kalenderblad. Vælger du et, hvor der ikke er angivet ugedage, er din kalender tidløs og du kan genbruge igen. Du kan dermed anvende Pixum kalenderen så længe du vil og indtil du kommer efter at ville lave en ny. Du kan vælge en kalender enten i højformat, tværformat eller i det kvadratiske format. Eneste store forskel er blot kalenderbladets design, hvor du til et tidløst kalenderblad selvfølgelig vælger et kalenderblad uden ugedage.

Sådan træffes det rigtige valg

Så du kan vælge det rigtige, skal du først have valgt det ønskede format, den rigtige størrelse og det passende papir til din fotokalender. I dette eksempel drejer det sig om en vægkalender classic A3 i højformat med papirtypen premiumpapir mat, som vi laver i Pixum fotounivers softwaren.

I næste skridt vælger du under "Sidelayout" hvor mange fotos der skal være på hver side og hvordan kalenderbladet skal se ud. Som det ses på billedet er der i det her eksempel valgt "Terminkalender 3 venstre". Man kunne også have valgt højre istedet for venstre. Dog er det vigtigt at vælge terminkalender 3, da det kalenderblad ikke indeholder ugedage.

Pixum tip

 • Tag dig tid til at skrive alle fødselsdage, årsdage og andre årligt tilbagevendende begivenheder ind i Pixum fotounivers softwaren. De bliver så automatisk indsat i en ny kalender, der tilbyder denne funktion. Hvor denne funktion er mulig, ser man tydeligt i forbindelse med valg af design til kalenderen.
 • Tilføj disse datoer ligeledes med et foto af fødselsdagsbarnet etc.
 • Gør kalenderbladene endnu smartere med sjove cliparts eller placér flere fotos på én og samme side. Det virker lettere og giver måned for måned en vis afveksling.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android