20% rabat på din fotokalenderbestilling
For eksempel: Vægkalender A4 til nu kun kr. 119,20 - Normalpris kr. 149,00
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Kalender med egne fotos findes her

Vægkalender med foto

En vægkalender med foto er smuk og dekorativ vægudsmykning, en skøn måde hvorpå man kan fremvise sine bedste fotos året rundt. Men udover fornøjelsen af at få sine billeder op at hænge, er en vægkalender med foto samtidig et praktisk redskab, man kan bruge til at organisere sin hverdag med. Hos Pixum er det muligt at vælge i mellem mange forskellige designs, så man finder uden tvivl et der passer perfekt til væggen derhjemme.

Man kan vælge i mellem flere forskellige formater som blandt andet A4, A3 og A2. Derudover kan man vælge om vægkalenderen skal printes i højformat eller tværfomat alt afhængig af hvordan det passer bedst med de billeder man vil benytte i sin kalender. Når man udvælge sit ønskelige design, har man også mulighed for at vælge om man ønsker normal kvalitets papir eller ægte fotopapir. Når man har udvalgt et design som man syntes passer til sin væg, uploader man sine billeder og bestiller, nemmere bliver det ikke.

En fotokalender en oplagt gaveide

En vægkalender med foto kan også være en oplagt gaveide til både familie, venner eller ens kollegaer. Da man kan dekorere kalenderen med sine bedste fotos er det en personlig gave, som uden tvivl vil skabe glæde hos alle modtagere. Med de mange individuelle designmuligheder finder man ganske sikkert et format der passer til enhver væg, så glæd dem du holder af og forær dem en kalender med dine bedste billeder fra året der gik.

Udover fotokalendere til væggen eller skrivebordet tilbyder Pixum også mange andre skønne fotoprodukter. Hvad med en fotobog med din bedste billeder og tekst, så går minderne aldrig i glemmebogen igen. En anden mulighed er at forstørre sine billeder i en af de ædle storformater, som for eksempel galleritrykket, eller med et foto på lærred. Mulighederne er næsten uanede, hvilket man kan få en fornemmelse af, når man tager et nærmere kig på fotogave mulighederne.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender