20% i bonus på din fotokalender
Lav selv en fotokalender hos testvindern Pixum og få 20% i rabat. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Lav kalender her

Lav kalender med dine bedste fotos hos testvinderen

Lav kalender hos Pixum, en fremragende måde hvorpå man kan nyde sine bedste billeder igennem hele året. En fotokalender fra Pixum fås i mange forskellige formater, man kan blandt andet lave en vægkalender, bordkalender, planlægningskalender eller en årskalender, der er mange muligheder, så lav en fotokalender hos Pixum og hold styr på hverdagen på en dekorativ måde.

Lav kalender hos Pixum hele året. Det har ingen betydning hvornår på året du vil lave en fotokalender, da du hos Pixum selv kan vælge hvilken startmåned du ønsker. Det er nemt at lave en fotokalender hos Pixum, det sværeste bliver at udvælge 12 til 13 billeder som du ønsker at dekorere kalenderen med.

Lav fotokalender eller andre fotogaver hos Pixum

En fotokalender fra Pixum er en en smuk og personlig gaveide der uden tvivl vil skabe glæde hos enhver modtager. Man kan vælge imellem mange forskellige designs når man vil lav kalender hos Pixum, så der er mange muligheder for at vælge netop den kalender der præsentere ens bileder bedst.

Man kan enten lav kalender eller vælge en af de mange andre fotoprodukter, hvis man søger en personlig gaveide. Pixum tilbyder et bredt udvalg af fotogaver og hvis man mangler inspiration, kan man ved hjælp af gaveguiden få gode ideer til at finde den helt rigtige fotogave. Stol på testvinderen og bestil dine fotogaver i dag.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender