Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Personlige julekalendere fra Pixum
Lav selv en julekalender med foto hos testvinderen Pixum i dag! Med f.eks. kinder®-chokolade, som fyld-selv eller med 24 små fotos.
Vælg din kalender her

Lav en chokoladejulekalender med kinder®-chokolader el. Ferrero-praliner & eget foto hos Pixum

Børnenes favorit julekalender er år efter år chokoladejulekalenderen. I stedet for at købe den sævanlige, masseproducerede julekalender i supermarkedet, så kan du gøre lidt ekstra ud af det: Lav en helt personlig julekalender ved Pixum. Vælg mellem kinder®-chokolader, Ferrero-praliner, mælkechokoladekugler, fyld-selv eller m. 24 små fotos. En ganske personlig julekalender, der uden tvivl vil skabe begejstring i december måned. Alletiders gaveidé.

Find et skønt billede fra gemmerne, hvor der er den helt rigtige julestemning, og transformer dette billede til din helt egen julekalender. Pixums julekalendere bliver fremkaldt på kvalitetskarton, der er egnet til at blive opstillet eller ophængt på væggen.

Lav fotokalendere i mange designs & formater hos Pixum

Pixum er ekspert i fremkaldelse af fotokalendere, så når du er færdig med din julekalender, hvorfor så ikke også lave en fotokalender til det nye år? Derved kan du, udover at holde styr på alle de vigtige begivenheder, nyde dine bedste billeder hele året rundt. Hos Pixum kan man vælge imellem et bredt udsnit af formater, papirtyper og designs. Så find dine bedste billeder frem og lav en fotokalender (bestem selv startmåneden!).

Du kan enten lave din fotokalender online, i den gratis Pixum software eller i vores gratis Pixum fotounivers app. Når man laver fotokalenderen i softwaren, har man flere designmuligheder end hvad man har tilrådighed på hjemmesiden. I softwaren kan man blandt andet tilføje tekst i dato felterne, derved glemmer man aldrig en fødselsdag eller en anden vigtig begivenhed igen. Bestil dine kalendere med foto hos testvinderen Pixum i dag.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender