Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
20% i bonus på din chokolade julekalender
Lav selv en julekalender med foto hos testvindern Pixum og få 20% i rabat. Kalenderne er tilgængelige fra Oktober frem til starten af december
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Vælg din kalender her

Lav en chokolade julekalender med eget foto hos Pixum

Børnenes favorit julekalender er år efter år chokolade julekalenderen. Men i stedet for at købe den kedelige julekalender man kan købe i supermarkedet, så kan man gøre lidt ekstra ud af det og lave en chokolade julekalender med eget foto hos Pixum. Derved får man man en ganske personlig kalender, der uden tvivl vil skabe begejstring i december måned og så smager den også fantastisk.

Når julen nærmer sig, så er der der ingen grænser for udbuddet af julekalendere. Men hvorfor ikke skille sig lidt ud fra mængden og designe sin egen chokolade julekalender. Find et skønt billede fra gemmerne, hvor der er den helt rigtige julestemning og transformer dette billede til din helt egen julekalender. Chokolade julekalenderen bliver fremkaldt på kvalitets karton, der er egnet til at blive opstillet eller ophængt på væggen.

Pixum har som hvert år også en sidste frist for bestillelser op til jul, dette er den dato hvorefter vi ikke længere kan love for at dit produkt ankommer før juleaften.

Lav fotokalendere i mange designs og formater hos Pixum

Pixum er ekspert i fremkaldelse af fotokalendere, så når man nu har lavet en chokolade julekalender, hvorfor så ikke også lave en fotokalender til det nye år. Derved kan man udover at holde styr på alle de vigtige begivenheder, også nyde sine bedste billeder hele året rundt. Hos Pixum kan man vælge imellem et bredt udsnit af formater, papirtyper og designs. Så find dine bedste billeder frem og lav en fotokalender, man bestemmer selv startmåned.

Man kan lave sin fotokalender online, men derudover kan man også lave fotokalendere med den gratis Pixum software. Når man laver fotokalenderen i softwaren har man flere designmuligheder end hvad man har tilrådighed på hjemmesiden. I softwaren kan man blandt andet tilføje tekst i dato felterne, derved glemmer man aldrig en fødselsdag eller en anden vigtig begivenhed igen. Bestil dine kalendere med foto hos testvinderen Pixum i dag.

Kun det bedste til dine fotos: Det mener vores kunder om Pixum fotokalenderen

 • 5 stjerner:
  (299)
 • 4 stjerner:
  (109)
 • 3 stjerner:
  (17)
 • 2 stjerner:
  (4)
 • 1 stjerne:
  (4)
4,6 / 5 (433 Anmeldelser)

Vi står for åbenhed!

Her kan du finde produktanmeldelser, hvad andre kunder synes om dette produkt.

Anmeldelser

 • Fint men ærgerligt at jeg ikke fik del i rabatten. Jeg kunne ikke finde det sted hvor den tilsendte rabatkode skulle bruges, det er falsk reklame
 • Klar anbefaling. Super godt produkt og lever helt klart op til forventningerne. Billederne var knivskarpe selvom det var billeder fra mobilen.
 • Fin kalender, den var dog mindre end jeg havde regnet med
 • super flot resultat og leveret lynhurtigt
 • Jeg har bestilt adskillige produkter hos Pixum, og hver gang har kvaliteten været i top og leveringstiden lynhurtig. Jeg kan kun anbefale Pixum!
 • Det er som altid bare perfekt - kvalitet
 • Det var bare ok ,bedre end jeg havde forventet,
 • Irriterende, at mærkedage/helligdage ikke kan vælges til uden også at få kongelige fødselsdage. Sørg for at splitte den funktionalitet op (eller give mulighed for at tilvælge individuelt) - så får I 5 stjerner næste gang.
 • Nem og overskuelig hjemmeside. Nemt at lave kalender og bøger som man selv ønsker de skal se ud. Og varen kommer mega hurtigt og i en flot kvalitet. Jeg har brugt den mange gange.
 • Alt ok