Min personlige kalender


Bedste Fotokvalitet
Bedst i test
Kendt fra TV-reklamerne
100% tilfredshed garanteret


Med rabatkoden får man 20% rabat på
alle formater. Test danmarks testvinder.

Lav her!

PIXUM kalender: Nyd det nye år med mange gode minder!

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort

Leveringstid

Produkter Produktionstid Forsendelse
Fotoordrer 1 hverdag 2 til 4 hverdage
Plakater 2 til 5 hverdage 2 til 4 hverdage
Foto på lærred, foto på alu og akryl 5 hverdage 2 til 4 hverdage
Fotokalendere 4 til 6 hverdage 2 til 4 hverdage
Fotogaver 5 hverdage 2 til 4 hverdage
Fotobøger 3 til 7 hverdage 2 til 4 hverdage

Du kan betale på mange forskellige måder:

Betalingsmåde Shop Pixum fotobog Info
Dankort JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
VISA JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
Mastercard JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
Amex JA NEJ
(planlagt)
Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets fire kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.Pixum benytter en 128-bit kryptering til alt trafik som er den højeste form for beskyttelse der er på markedet i dag. Dette betyder at du som forbruger kan være sikker på at kommunikationen mellem din browser og Pixums webserver er privat og sikker.Fremragende kvalitet

Pixum sørger for kvalitet: Siden 2001 er vi ofte blevet anerkendt for vores produkter af magasiner og aviser. Der er fokus på højkvalitets lysbehandling og produktkvalitet. Især vores kalendere er kendt for deres holdbarhed. Flotte farver på højglansforædlet 250 g/m^2 papir - Det er vores Pixum kvalitet til dit hjem.

> Lav her
Forskellige formater og motiver tilgængelig

Pixum det ideelle format til enhver person. For eksempel fra klassiske fotokalendere til A2 format vægkalendere. Vi tilbyder et bredt udvalg med hensigt på at tilpasse dit produkt til din ønske. Ud over de klassiske formater har vi også folde-, køkken- og bordkalendere i vores udvalg. Foto-årskalenderen i A3 format til 194 kr. er vores billigste model.

> Lav her
Personlig kundeservice

Vi kan også rådgive dig over telefonen med spørgsmål til din personlige kalender. Vores venlige kundeservice vil hjælpe dig med at finde det rigtige papir og format til dit lokale. Pixum kundeservice er tilgængelig 86 timer om ugen og er klar på at hjælpe dig. Mere om Pixum kunde tilfredsheds garanti samt vores kontaktoplysninger kan du finde her.

> Lav hern
Hurtig og sikker forsendelse

Din Pixum kalender undergår løbende kvalitetskontrol. Efter produktion bliver den kontrolleret i hånden og sendes i beskyttende emballage. Sådan sikrer vi os at din kalender vil ankomme sikkert og uden skade hos dig. Vores logistikpartner Post Danmark leverer dit personlige produkt indenfor 2-4 dage til din ønskede adresse.

> Lav her
Vægkalender foldet A3 (højformat)

kr. 115,20

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Vægkalender classic A3 (højformat)

kr. 155,20

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Køkkenkalender (lille, højformat)

kr. 75,20

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Vægkalender classic A3 (tværformat)

kr. 155,20

incl. moms, excl. Porto

Lav her
*Rabatkoden er gyldig til og med den 31.07.2020 og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Rabatkoden er et tilbud til nye kunder i Danmark og kan kun indløses en gang pr. kunde, dennes husstand eller leveringsadresse. Porto beregnes med fra kr. 39,00 ved bestilling af fotokalendere og foto-funprodukter.