Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Klassiske retro-prints
Opdag vores store udvalg af ægte retro-fotos. Bestil dem enkeltvis eller som style-prints i en passende samleboks.
Bestil her

Pynt hjemmet med tidsløse retro-prints og de bedste minder

Overrask familie og venner med de dejligste minder og sjove fotoprint i ægte retro-look.

Hos Pixum tilbyder vi både enkelte retro-fotos i forskellige farver eller vores retro-prints i en samleboks. Design dine farverige retro-fotos i 10x10 cm størrelse og vælg selv din favoritfarve som baggrund. Vi har selvfølgelig også vores retro-prints, hvor du selv kan tilføje en tekst på for- og bagsiden og som leveres i en stilfuld samleboks.

De seneste år har markedet indenfor for kamera og fotografi udviklet sig i den grad. Nu til dags kan du tage billeder med din smartphone, som vi for få år siden kun kunne drømme om. Kvaliteten af et ganske normalt smartphone-kamera er ved at være på samme niveau som et professionelt kamera omkring år 2000.

De gamle retro-billeder som vi kender dem fra gamle dage er et klassisk og eftertragtet design, som stadig er rigtigt populært. Men hvorfor investere flere hundrede kroner i et polaroid kamera (eller instant-kamera, som det også kaldes), når man blot kan tilpasse egne billeder til formatet? Hos Pixum har vi gjort det ganske enkelt at lave stilfulde retro-fotos og klassiske polaroid-fotos med den elskede og typiske ramme udenom.

Det eneste du skal gøre er at uploade din billedfil, vælge at du ønsker at have en ramme. Voila og du modtager dit klassiske retro-foto uden selv at skulle bearbejde billedet til et retro-foto.

*inkl. moms, ekskl. porto

* Nærmere information vedrørende leveringstider hos Pixum finder du her.  Porto for alle produkter finder du i vores aktuelle prisliste.

Fremragende Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om de fremkaldte fotos

 • 5 stjerner:
  (1370)
 • 4 stjerner:
  (427)
 • 3 stjerner:
  (85)
 • 2 stjerner:
  (28)
 • 1 stjerne:
  (34)
4,6 / 5 (1944 Anmeldelser)

Vi står for åbenhed!

Her kan du finde produktanmeldelser, hvad andre kunder synes om dette produkt.

Anmeldelser

 • God og hurtig betjening,var fremme i løbet af 3 hverdage . Billige billeder men dyr fragt.
 • God kvalitet, billige penge
 • Super fine fotos - selv ud fra mobil fotos :-)
 • Meget tilfreds :-)
 • En bøvlet proces at bestille 20x30. Man bliver "kørt" rundt i systemet, hvor der let kan ske fejl - og så om igen. Farvebilleder er ikke altid tilfredsstillende, hvorimod de sort/hvide oftest er ganske flotte - de får 5* Hvorfor har Pixum ikke mat papir til 20x30 og til samme pris som med glans (eller med et mindre tillæg)? Det har andre udbydere på markedet. Prisen på 20x30 er steget voldsomt og ikke mindst forsendelsesomkostninger. Bestiller man 15 stk. 20x30 er prisen i alt ca. kr 20,-/stk. Det kan man få billigere hos andre udbydere. Positivt er det at leveringstiden er fornuftig. Ofte 4-5 dage. Gennemsnit karakter: Farve 3*, sort/hvid 5*. I alt 4* Jeg er dog stadig stor fortaler for Pixum, især pga. fotobøgerne, hvor jeg de seneste år har bestilt ca. 155 stk.

Fotokompletpakker hos Pixum

Du kan selvfølgelig også drage nytte af vores fotokompletpakker til dine premiumfotos