Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 16:00 - 22:00

Menu
Klassiske retro-prints
Opdag vores store udvalg af ægte retro-fotos. Bestil dem enkeltvis eller som style-prints i en passende samleboks.
Bestil her

Pynt hjemmet med tidsløse retro-prints og de bedste minder

Overrask familie og venner med de dejligste minder og sjove fotoprint i ægte retro-look.

Hos Pixum tilbyder vi både enkelte retro-fotos i forskellige farver eller vores retro-prints i en samleboks. Design dine farverige retro-fotos i 10x10 cm størrelse og vælg selv din favoritfarve som baggrund. Vi har selvfølgelig også vores retro-prints, hvor du selv kan tilføje en tekst på for- og bagsiden og som leveres i en stilfuld samleboks.

De seneste år har markedet indenfor for kamera og fotografi udviklet sig i den grad. Nu til dags kan du tage billeder med din smartphone, som vi for få år siden kun kunne drømme om. Kvaliteten af et ganske normalt smartphone-kamera er ved at være på samme niveau som et professionelt kamera omkring år 2000.

De gamle retro-billeder som vi kender dem fra gamle dage er et klassisk og eftertragtet design, som stadig er rigtigt populært. Men hvorfor investere flere hundrede kroner i et polaroid kamera (eller instant-kamera, som det også kaldes), når man blot kan tilpasse egne billeder til formatet? Hos Pixum har vi gjort det ganske enkelt at lave stilfulde retro-fotos og klassiske polaroid-fotos med den elskede og typiske ramme udenom.

Det eneste du skal gøre er at uploade din billedfil, vælge at du ønsker at have en ramme. Voila og du modtager dit klassiske retro-foto uden selv at skulle bearbejde billedet til et retro-foto.

*inkl. moms, ekskl. porto

* Nærmere information vedrørende leveringstider hos Pixum finder du her.  Porto for alle produkter finder du i vores aktuelle prisliste.

Fremragende Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om de fremkaldte fotos

 • 5 stjerner:
  (1353)
 • 4 stjerner:
  (416)
 • 3 stjerner:
  (82)
 • 2 stjerner:
  (28)
 • 1 stjerne:
  (34)
4,6 / 5 (1913 Anmeldelser)

Vi står for åbenhed!

Her kan du finde produktanmeldelser, hvad andre kunder synes om dette produkt.

Anmeldelser

 • God kvalitet
 • Helt OK og dejlig hurtig levering
 • Rigtig gode billeder og en hurtig levering.
 • Savner dog stadig at man let og enkelt kan vælge standart 10x15 uden at tænke på format og redigering... dette er en almindelig billedstørrelse som man ikke burde "lede efter" ved bestilling
 • Flot kvalitet. Dog forkert størrelse.. Dette er SÅ forvirrende for almindelige mennesker: Ca. DIN A4-format, altså allerede en mini-poster - en flot lille gave. Dit billede i 20cm format fremkaldes tilsvarende til din billedfils størrelsesforhold. Format: fra mindst 20x20cm til maks. 20x30cm Størrelsesforhold: 3:4 giver 20x26,7cm / 2:3 giver 20x30cm

Fotokompletpakker hos Pixum

Du kan selvfølgelig også drage nytte af vores fotokompletpakker til dine premiumfotos