Din rabat kode:*

2D57E2367CB8242

75 kr rabat på din første Pixum fotobog

Giv dine nærmeste en Pixum fotobog til jul. Du kan legende let lave en flot gave med vores software. Giv en gave, som bringer et smil på læberne hver gang den findes frem.

Til fotobog oversigten »

Gratis DownloadPixum fotounivers software

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort

Lille Pixum fotobog

Den kvadratiske fotobog med Premium papir fra Pixum. Lille og praktisk at have med.

fra kr. 75,00

incl. moms, excl. Porto

Lav den her

Stor Pixum fotobog (Højformat)

Den Store A4 Pixum fotobog i højformat. Mange kvalitetsindbindinger og papirvarianter.

fra kr. 162,00

incl. moms, excl. Porto

Lav den her

XXL Pixum Fotobog (Tværformat)

XXL Pixum Fotobog i tværformat: Plads til 154 sider så der er plads til endnu flere billeder.

fra kr. 499,00

incl. moms, excl. Porto

Lav den her

Gratis online fotoalbums

Få op til 1 GB plads til dine billeder online. Upload dem og del dem med vennerne helt gratis.

Gratis

incl. moms, excl. Porto

Til online album

Fotobøger fra Pixum præsenterer de smukkeste billeder

Hvis du ikke kun vil se på dine digitale billeder på computeren, men også gerne vise dem til venner og bekendte, er fotobøger det helt rigtige valg. Med de moderne fotoalbum kombinerer du den specielle måde, dine billeder her kommer til deres ret på, med muligheden for altid i kompakt form at have alle dine billeder ved hånden.Til fotobøgernePixum tilbyder et stort udvalg i fotobøger i forskellige formater og størrelser. En lille kompakt bog til dine fotos fås i praktisk lommeformat og til en fordelagtig pris. De større fotobøger fås hos Pixum i høj- og tværformat og i kvadratiske formater. Desuden fås fotobøger i ekstra store XXL-formater, som sætter de smukkeste fotos spektakulært i scene. På den måde bevares uforglemmelige minder på en usædvanlig måde!

Så enkelt er det at lave fotobøger hos Pixum

Hos Pixum er det så let som ingenting at designe bøgerne: Du skal uploade dine bedste billeder og bestemme dig for et format og en størrelse. Når du laver en fotobog, kan du fastlægge sideantallet individuelt og vælge mellem forskellige slags bind. Bøgerne fåes med hardcover, med softcover og i lærreds- og kunstlæderindbinding. Med det store antal designmuligheder bliver din fotobog til noget helt specielt. Lad dig bare inspirere af de mange eksempler hos Pixum.

En hjemmelavet fotobog fra Pixum er ikke kun egnet til arkivering af dine flotteste fotos, men er også velegnet som en original gaveidé til familie, venner og bekendte. Ved fremstillingen lægger Pixum vægt på fineste kvalitet og anvender udelukkende førsteklasses papir til det digitale tryk. Lad dine fotos komme til deres ret og bestem dig for fotobøger, fotogaver og fotokalendere fra Pixum.

Lav din personlige Pixum Fotobog I dag. Hos Pixum sætter vi pris på kundernes meninger, vi har blandt andet fået 1705 anmeldelser på Trustpilot og har et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af de10 mulige. Fotobøgerne starter fra kr. 99,00

Flere interessante temaer

*Indtast koden ved bestilling i Pixum fotobog softwaren. Rabatkoden er gyldig til og med 31.01.2017 og giver 75 kr i bonus af produktværdien ved Pixum fotobøgerne excl. fotohæfter og fotobog lille. Porto beregnes ud fra prisliste. Rabataktionen gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde og leveringsadresse. En kombination med andre rabatordninger er ikke mulig. Efterfølgende modregning i løbende eller allerede afviklede bestillinger er heller ikke muligt.