Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Huskeliste: Kontrol af fotobogen

Inden du bestiller den færdige fotobog, bør du tjekke den grundigt igennem. Pixum fotounivers softwaren gør dig opmærksom på dårlig opløsning i billederne. Tager du hensyn dertil, undgår du en del ærgerlige fejl.

Derfor er et ekstra blik en god idé...

Bestillingen af selve fotobogen er ganske let: Et klik på knappen "Læg i indkøbsvognen" tilføjer fotobogen til indkøbsvognen. Inden tjekker softwaren dog om der er grove fejl som fx manglende udfyldelse af pladsholdere til fotos. Er dette tilfældet giver softwaren dig en henvisningen til omtalte side. En del af kontrollen kan du dog kun selv gennemføre og det helst inden du klikker på "Læg i indkøbsvognen". Her er de punkter, som du bør være opmærksom på.

Pixum app'en

Lav en Pixum fotobog eller andre fotoprodukter på din mobile enhed direkte hjemme fra sofaen eller mens du er på farten.

Huskeliste:

 • Passer kanterne sammen eller her du ved et uheld skubbet et tekst- eller billedfelt?
 • Er alle tekstfelter også fyldt med tekst?
 • Er retskrivningen korrekt? En skrivefejl kan betyde at en ellers perfekt fotobog ødelægges!
 • Har alle fotos den nødvendige opløsning? Klik på "Opløsningen er..." oppe i menulisten "Billede" og kig alle sider i fotobogen igennem.
 • Passer alle udsnit af billederne i pladsholderen? Klik på fotoet, så det markeres og samtidigt holde venstre mus nede, kan du flytte fotoet i pladsholderen.
 • Det er vigtigt at tjekke indbindingen og titlen grundigt, da en fejl her naturligvis falder i øjnene med det samme.

Ved klik på "Opløsningen er..." oppe i menulisten "Billede" tjekkes alle fotos i fotobogen igennem og får en smiley (enten grøn, gul eller rød). Ved en grøn smiley er opløsningen mere end i orden til et godt resultat i produktionen. Ved en gul smiley kan du forsøge at gøre billedet mindre - er det ikke muligt eller du vil beholde billedet, kan du anvende det alligevel, men du skal regne med at resultatet ikke bliver helt som ønsket. Billeder med en rød smiley har ganske enkelt ikke nok opløsning til at give et godt resultat og det anbefales ikke at anvende dette foto.

OBS! Kvalitetsvisningen i form af smilyes tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik eller er for mørkt. Kvalitetsvisningen siger kun noget om opløsningen, men ikke noget om kvaliteten af billedet.

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.

Det er altid en god idé at gemme fotobogen

Når du lægger en fotobog i indkøbsvognen, spørger programmet dig om du vil gemme fotobogen. Klikker du her på "Læg i indkøbsvognen og gem" bliver fotobogen gemt på din computer i den mappe og under det navn som du vælger. Du kan så altid under punktet "Fil" i softwaren åbne fotobogen igen. En genbestilling er for øvrigt muligt i op til 12 uger fra oprindelig bestilling (en direkte kopi af den allerede bestilte fotobog) i din Pixum kundekonto. Vil du efter de tolv uger gerne genbestille fotobogen er det nødvendigt at åbne den selv i softwaren og bestille den ganske normalt på ny. Derfor er det altid en fordel at gemme din fotobog på din computer.

Pixum tip

Tjek af fotobogen i forhåndsvisningen: Det er lettest at tjekke fotobogen i softwarens forhåndsvisning. Med et klik på knappen med de fire pile (under fotobogens arbejdsområde) vises den enkelte dobbeltside i fotobogen og du bladrer videre her ved at klikke på de viste pile under fotobogen.

Oplev Pixum fotobøgerne

Sikre dig dine billeder for altid.

Udnyt de utallige layoutforslag, design- og stilmuligheder i Pixum fotounivers softwaren!

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android