Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

En kreativ præsentation af din virksomhed

Pixum fotobøgerne er ikke kun egnet som flotte albums til de private minder, men kan naturligvis også anvendes til den professionelle præsentation af firmaet. Du kan med en Pixum fotobog fx fremvise maskiner og andre ting, der ikke uden videre kan opstilles på stedet og vise dine kunder dette på bedste vis i billedform. Fx kan blomsterdekoratøren fremvise de forskellige blomsterdekorationer eller brudebuketter, indretningsarkitekten fremviser før- og efterbilleder af sine projekter eller fotografen samler sine bedste fotos.

Hvilken indbinding er rigtig til dit formål?

Fremstillingen af en fotobog er ret let og kan hurtigt laves færdig. Du sparer herved omkostninger til et agentur og får alligevel et flot og professionelt trykresultat. Du giver med de mange designmuligheder hos Pixum din præsentation et særligt og individuelt udseende. Anvend tekstfelter til de korte beskrivelser men naturligvis også til de længere tekster, sådan som det nu passer dig i præsentationen til fremvisning af firmaet på bedste vis.

Du kan til indbindingen enten vælge et hårdt omslag eller et blødt omslag. Hardcoveret er fint egnet, hvis du vil anvende bogen til at vise frem og som skal gå gennem mange hænder. Ved papirtypen kan det matte fotopapir anbefales, da fedtfingre ikke ses så tydeligt her. Vil du hellere lave en lille brochure, som du kan give videre til kunder og andre interesserede, så er softcoveret et godt valg.

Bind dine kunder på en flot måde

En flot lavet Pixum fotobog hjælper dig også til at binde dine kunder. Hermed kan du fremvise et rigtig flot projekt og overrække dette til din kunde. Mon ikke din kunde vil fremvise dette til andre og dermed indirekte reklamere for dine tjenesteydelser. Fotobogen kan også bruges som gave til medarbejderne: Fælles aktiviteter, fester og andre fælles arrangementer binder medarbejderne til firmaet og giver dit firma anseelse.

Fotobogen er dermed et effektivt og billigt redskab i forbindelse med såvel den interne som eksterne kommunikation.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav vores fotobogklassiker direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 8 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne