Tips til designet af din Pixum fotobog

På vores inspirationssider finder du tips til din fotobog - f.eks vedr.:

 • Papirtyper, formater m.m.
 • Struktur & layout
 • Videoer i din fotobog
 • Diverse designtips & inspiration
 • Kravene til fotos & kamera

  Efterhånden har langt de fleste haft dem i hånden og hver gang glædet sig over at bladre igennem - ja vi taler om fotobøger. I de sidste år har fotobøgerne etableret sig på markedet for fotoprodukter og er blevet yderst populære. En fotobog egner sig især til at fastholde de særlige oplevelser i både billeder som i tekst. De velkendte "gammeldags" fotoalbums bliver langsom men sikkert sendt ud på et sidespor til fordel for fotobøgerne. Grunden er bla. at fotobøger kan holde til en del mere end fotoalbums. Derudover er præsentationen med en fotobog flottere og virker bedre end et fotoalbum, da du ved fotobogen også frit kan designe indbindingen. Og selv inde i fotobogen kan du tilføje små tekster eller anekdoter, som gør fotobogen til et særligt minde.

  Hvordan tager du flotte fotos til din perfekte fotobog?

  Selvfølgelig skal du sørge for at dine fotos til fotobogen har en god opløsning. Der er hermed ingen forskel om der tages fotos til et online-fotoalbum eller en ægte fotobog. Fotobogen kan til syvende og sidst kun blive så god som de fotos, der anvendes her. Når det drejer sig om valget af kamera, så skal du allerede her gøre dig tanker om hvordan din fotobog i sidste ende skal blive. Her er også et meget vigtigt punkt. Når du køber et nyt kamera skal du jo ikke plyndre din bankkonto fuldstændigt, bare fordi du mener at skulle købe det dyreste spejlreflekskamera. Det er for det meste slet ikke nødvendigt. Det drejer sig her om, hvor stort fotoet virkeligt skal være i fotobogen. Er der tale om en lille fotobog, så kommer du også langt med et digitalkamera i den billige ende. Det hele afhænger af kameraets pixeltal. Pixeltallet alene bestemmer, hvor meget du kan forstørre dit foto og hvor stor en side i fotobogen kan blive. Vil du blot lave en lille fotobog eller gøre billederne mindre, så kan du uden problemer anvende et digitalkamera, hvor pixeltallet ikke er så højt. Noget andet bliver det, hvis du vil lave fotobøger i A4-formatet, hvor billederne også skal have denne størrelse. Her har du mere brug for et spejlreflekskamera med høje pixeltal. Det behøves her heller ikke lige være modellen til den professionelle fotograf, men et spejlreflekskamera har nu engang den bedste opløsning.

  Ligeledes er det vigtigt, at du ved hvordan du tager de bedste fotos. Det bedste og dyreste kamera hjælper ingenting, hvis fotoet ikke er taget rigtigt. Man kan derfor spare en del penge og gribe til et kamera, som er let at betjene. Dyre spejlreflekskameraer er nemlig ikke så ligetil at anvende og kræver en vis viden om fotografi. Skulle du dog alligevel vælge den dyreste udgave, så kan det klart anbefales at deltage i en workshop om temaet fotografi. Kun på den måde kan denne investering til syvende og sidst betale sig.

  Kreative idéer til din Pixum fotobog

  Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

  Inspiration fra tilfredse kunder

  Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

   • Enkelt valg:

    Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

   • Vores anbefaling:

    Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
   POPULÆR BLANDT VORES KUNDER

   Pixum fotounivers software

   • Grænseløst design:

    Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

   • Nye funktioner:

    Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers app

   • Komfortabelt design:

    Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

   • Udvalget:

    Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

   • Vores anbefaling:

    Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

   fåes også til
   Android

  Oplev Pixum fotobøgerne

  Bevar dine bedste minder i en flot fotobog.

  Udnyt de utallige layout-, design- og stilmuligheder i Pixum fotounivers softwaren!