Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Ændre dine fotos synsvinkel

Måske kender du det allerede: Du vil gerne forevige noget helt stort på et foto - men dit foto virker bare kedeligt. Men hvordan kan man fastholde et hav, en bygning eller en menneskemængde, hvor man gerne vil kigge på fotoet efterfølgende? En mulighed du har, er at ændre synsvinklen.

Temaverdenen fotografi

Læs i vores temaverden mere om temaet fotografi og lær lidt mere om de forskellige fagområder indenfor fotografi og om bearbejdningen af Pixum fotoprodukterne.

Stil noget andet i forgrunden

Det kræver i første omgang, at du bevæger dig for at kunne opnå et andet perspektiv. Prøv fx at sætte dig ned på jorden eller endnu bedre læg dig ned på jorden. Og tænk ikke på, hvad dine medmennesker tænker.

Forestil dig havet i sin fulde udstrækning. På fotos virker det sjældent, som du forestiller dig det. Stil nu noget andet i forgrunden, fx børnenes strandlegetøj. Havet rykker nu i baggrunden, men bliver takket være motivet i forgrunden pludseligt mere interessant.

Oplev Pixum fotobøgerne

Sikre dig dine billeder for altid.

Udnyt de utallige layoutforslag, design- og stilmuligheder i Pixum fotounivers softwaren!

Flere idéer til at ændre perspektivet

De fleste hobbyfotografer tager deres billeder i stående eller siddende stilling. Du kan dog med et par enkle idéer ændre perspektivet:
 • Hold en eller anden genstand foran kameralinsen, fx en blomst eller en mindre gren. Stiller du her skarpt, mister baggrunden en vis dybdeskarphed - og du har et mere interessant foto.
 • Fotografér havet fra klitterne af og sørg for at have noget siv eller græsser foran kameralinsen.
 • Fasthold New Yorks skyline på et foto, men stil fx din partner i forgrunden. Det får alt sammen dit foto til at virke end mere spændende.
 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav vores fotobogklassiker direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 8 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne