Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
80 kr rabat på din første Pixum fotobog
Fasthold dine enestående erindringer for altid. Spred glæde med en individuel fotobog fra Pixum.
Din rabatkode*:
2D57E2367CB8242

Det er svært at finde en fotobog anmeldelse som Pixum ikke vinder

En fotobog anmeldelse er ofte en god guide at læse inden man vælger sin fotobog udbyder. Her kan man få et indtryk af de forskellige leverandører, hvilke design og udformnings muligheder man har og ikke mindst prisniveauet. En fotobog kan være et større projekt, så det er vigtigt at vælge det rigtige firma første gang.

Pixum er ganske ofte at finde i en fotobog anmeldelse eller fotobog test, da de er en af de førende leverandøre i Europa. Pixum trækker sig også ganske ofte ud af disse tests med en sejr, da Pixum leverer en superb fotobogs kvalitet sammen med kompetent og venlig kundeservice. Pixum er først tilfredse når kunden er det.

Fotobog anmeldelse med mere på Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside hvor kunderne kan bedømme og anmelde deres oplevelser med de firmaer som de handler hos. Vi har blandt andet fået over 1500 anmeldelser. På Trustpilot kan man også læse fotobog anmeldeler fra Pixums mange tilfredse kunder og her hersker der ingen tvivl, Pixum leverer nogen smukke fotobøger, har en fremragende software, yder en kompetent kundeservice og har yderst konkurrencedygtige priser.

Udover Trustpilot kan man også finde fotobog tests og anmeldelser ved diverse nyheds medier og online magasiner. Der er også mange bloggere der har lavet en fotobog anmeldelse af Pixum. Konklusionen er entydig ved de fleste tests og anmeldelser på tværs af diverse medier, Pixum er testvinderen.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne