Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
80,- rabat på din Pixum Fotobog

Overrask dine nærmeste med en personlig og garanteret unik fotobog med dine egne fotos. Nu med 80,- rabat!

Din rabatkode*:
2D57E2367CB8242

Lav billige fotobøger i premium kvalitet hos Pixum

En fotobog i bedste kvalitet, behøver ikke at koste alverdens. Hos Pixum kan man også lave billige fotobøger i bedste testet Pixum kvalitet. Som ny kunde modtager man ofte en ganske fordelagtig nykunde rabatkode. Derved kan man gøre sine første erfaringer med fotobøger til en fornuftig pris. Når man registrere sig som ny kunde må man ikke glemme at tilmelde sig nyhedsbrevet, derved vil man løbende modtage gode tilbud på fotobøger og andre skønne fotoprodukter.

Hos Pixum er det derved muligt at lave billige fotobøger, uden at der er gået å kompromis med kvaliteten. Pixum er hele Danmarks testvinder og har gang på gang bevist, at det er en fotoservice udbyder man kan regne med, både når det kommer til kvalitet, men også når det kommer til prisen. Som en premium fotoservice leverandør er man som kunde også sikker på at man kan modtage hjælp fra en kompetent kundeservice både før under og efter en bestilling. Kundeservicen er klar både ved telefonen og over e-mail.

Lav fotobøger og andre skønne fotoprodukter hos Pixum

Udover billige fotobøger kan man også bestille mange andre fotoprodukter med sine bedste billeder hos Pixum. Man kan for eksempel bestille fotofremkaldelse, storformater som foto på lærred, foto plakater og det ædle galleri tryk. Derudover kan man bestille diverse fotogaver som fotokrus, fotopuder og fotopuslespil og sidst men ikke mindst kan man bestille fotokalendere i mange formater og designs.

Der er flere forskellige bestillings muligheder når man gerne vil bestille billige fotobøger og andre fotoprodukter hos Pixum. Hvis man vil have flest mulige redigerings muligheder, så kan det anbefales at downloade den gratis Pixum software, der har man utrolig mange muligheder for at lave en individuel fotobog. Man kan også lave en fotobog online og man kan downloade den gratis applikation til sin telefon eller tablet. Så der er mange mange muligheder for at lave billige fotobøger.

Vejen til din Pixum fotobog: Sådan gør du

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne