Pixum fotobog: Spar 75 kr.*


• Billedkvalitet i særklasse
• Kompetent kundeservice
• 100 % tilfredshedsgaranti
• Uendelige designmuligheder
• Gratis designsoftware
• Kendt fra tv & radio

Gratis DownloadPixum fotounivers software

Hundredetusinder af kunder har allerede downloadet vores designsoftware - bliv den næste!

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort

Leveringstid

Pixum fotobogsformat Produktionstid Forsendelse
hardcover 5 hverdage 2 til 4 hverdage
softcover 5 hverdage 2 til 4 hverdage
lærredsindbinding 3 til 5 hverdage 2 til 4 hverdage
hæfte 3 til 5 hverdage 2 til 4 hverdage
Pixum fotobog XL og XXL 5 til 7 hverdage 2 til 4 hverdage

Du kan betale på mange forskellige måder:

Betalingsmåde Shop Pixum fotobog Info
Dankort JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
VISA JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
Mastercard JA JA Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.
Amex JA NEJ
(planlagt)
Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets fire kontrolcifre, anses for at være en sikker betalingsmetode.Pixum benytter en 128-bit kryptering til alt trafik som er den højeste form for beskyttelse der er på markedet i dag. Dette betyder at du som forbruger kan være sikker på at kommunikationen mellem din browser og Pixums webserver er privat og sikker.Fremragende kvalitet

Kvalitet betyder alt for Pixum: Siden 2001 er vi ofte blevet anerkendt for vores produkter af magasiner og aviser. Der er blandt andet sat fokus på høj kvalitet af billeder såvel som materiale i vores produkter. Især vores fotobøger er kendt for deres holdbarhed og strålende farver på højglans fotopapir. Derfor skal får du altid Pixum kvalitet til dine fotobøger
> Lav nu
Forskellige formater og papirmaterialer

Pixum tilbyder enhver pixum bog ipassende formater. Fra den lille mini bog til den største XXL fotobog som er 28 x 36 cm. Vi tilbyder et stort udvalg, så du kan vise dine skønneste billeder frem på den bedste måde. Derudover tilbyder vi ydermere alt fra det klassiske hæfte, men også bløde, hårde-, lærred- und kunstlæder indbindinger som dem af vores udvalg. Den lille mini fotobog koster 75,- og er vores billigste model.

> Lav nu
Personlig kundeservice

Vi står altid til rådighed og hjælper dig gerne via telefon med alle spørgsmål angående din personlige fotobog. Vores venlige kundeservice hjælper dig gerne med at vælge papir og størrelse så at du opnår det perfekte produkt. Pixum kundeservice er tilgængelig 86 timer om ugen og er altid klar til at hjælpe dig. Læs også mere om vores Tilfredsheds garanti eller find vores kontakt informationer (telefon og email) her.
> Lav nu
Hurtig og sikker forsendelse.

Din Pixum fotobog gennemgår løbende kvalitets kontrol. Efter produktion bliver din fotobog personligt undersøgt og derefter pakket ind i en sikker forpakning. På den måde sikrer vi os at din fotobog ankommer sikkert og uden skader hos dig. Vores trofaste forsendelses partner leverer dit produkt uden skader og indenfor 48 timer på din ønskede addresse.
> Lav nu
* Rabatkoden er gyldig på alle Pixum fotobøger v. køb for min. 150 kr. Gyldig til og med d. 29.02.2020. Ekskl. forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne fremgår af vores prisliste. Rabatkoden gælder kun for nye kunder, og kan kun indløses én gang pr. kunde og leveringsadresse. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter/kampagner. Efterfølgende modregning i løbende eller allerede afviklede bestillinger er ikke mulig.