Pixum fotobog: Det er legende let!

  • Download vores GRATIS
    fotobogssoftware
  • Lav din fotobog hurtigt og nemt
  • Send os bestillingen og vi
    sender fotobogen direkte hjem til dig

  • Download den gratis fotobogs- software til dit land og opret din Pixum fotobog i løbet af få minut- ter - helt professionelt, hjemme ved dig selv.
  • Med Pixum fotobogssoftwaren og den integrerede fotobogsassi- stent, kan du med få klik oprette din helt egen og personlige Pixum fotobog.
  • Når du er færdig med din Pixum fotobog og har overført den vores servere, vil du kunne modtage helt din egen fotobog i løbet af få dage.

Oft stillede spørgsmål til Pixum fotobog (FAQ)

Hvad er design ved Pixum fotobøgerne?

Hvad er et design?

Et design er en skabelon med layoutrammer og baggrundselementer. Et gennemgående design, som fører læseren som en rød tråd gennem din fotobog giver fotobogen et professionelt touch. Du har mulighed for at vælge design i fotobogsassistenen fra Pixum fotobogssoftware version 4.6.x.

Design med Pixum fotobogsassistenten

Med Pixum fotobogsassistenten kan du vælge dit ønskede design. Designvalget åbnes automatisk når du påbegynder en ny Pixum fotobog. du kan vælge at bruge fordefinerede design fra forskellige kategorier, men kan også vælge at downloade andre design eller at lave helt dit eget design.

Du kan finde mere information i Hjælp & FAQ.

Hvordan indløser jeg en rabatkode i Pixum fotobogssoftwaren?

Indløsning af rabatkoder i Pixum fotobogssoftwaren

Fotobogsrabatkoder indtastes i Pixum fotobogssoftwaren. Ved bestillingen bedes du indtaste din emailadresse og dit password, eller om at registrere dig som ny bruger. Direkte derunder finder du feltet, hvor du kan indtaste din rabatkode. Du kan let kopiere rabatkoden med Ctrl+C og Ctrl+V, derved kan du undgå indtastningsfejl.

Tekniske informationer

Du kan kun indløse en rabatkode pr. bestilling. Af tekniske årsager er det ikke muligt at bestille andre fotoprodukter sammen med Pixum fotobøgerne. Derfor er en fotobogsrabatkode ofte heller ikke gyldig til andre fotoprodukter.

Rabatkodeegenskaber

En efterfølgende indløsning af en rabatkode i en løbende eller allerede afviklet bestilling er ikke mulig. skulle du ved afgivelsen af din bestilling have problemer med indløsningen, bør du ikke gennemføre bestillingen, men i stedet sende vores kundeservice en email. Vær også opmærksom på, at de fleste rabatkoder har en begrænset gyldighedsperiode, eller kun gælder for bestemte produkter eller serviceydelser. Andre rabatkoder er også bundet til en bestemt brugerkonto.

Du kan finde mere information i Hjælp & FAQ..

Tips og tricks til at lave en Pixum fotobog

Du kan lave din fotobog uden at være koblet på nettet

Mens du laver din fotobog er det ikke nædvendigt at du er koblet på internettet. Du laver din fotobog med den downloadede Pixum fotobogssoftware og arbejder lokalt på din computer. Kun hvis du ønsker at downloade flere design eller andre fotobogselementer er du nød til at være online. Liegesom du skal være online for at kunne gennemføre din bestilling.

Funktionen Forhåndsvisning

Pixum fotobogseditoren er en såkaldt WYSIWYG- editor. Dvs. at det du ser på din skærm, også vl være det produkt som producerers. Np du trykker på forhåndsvisning i softwaren vises fotobogen som den vil blive produceret, her kan du også bladre frem og tilbage i din fotobog. Vises evt. tekstelementer ikke som du måtte ønske det, kan du ændre teksten, tilpasse skriftstørrelsen eller vælge en anden layoutskabelon med mere plads til din tekst.

Du kan finde mere information i Hjælp & FAQ.

Information vedr. levering af Pixum fotobøgerne

Levering til en fastlagt dato

Vi kan desværre ikke love dig et fast leveringstidspunkt. normalt vil du modtage din fotobog indenfor 7 hverdage, nogle gange også før. Du bliver pr. email automatisk orienteret, når din pixum fotobog er færdig og går i forsendelse.

Forsendelse

Din Pixum fotobog sendes med Post Danmark, enten som brevpost eller som pakkepost. Hvis ikke du kan være hjemme når posten kommer bør du oplyse en alternativ leveringsadresse ved din bestilling.

Alternativ leveringsadresse

Selvfølgelig kan du vælge at lade din fotobog send til en alternativ adresse. hvis du ønsker at lade den levere til din arbejdsplads eller en anden person, som kan tage imod forsendelsen.

Levering til udland

Leveringsadresse og regningsadresse er nød til at være i samme land, Hvis du ønsker at få en Pixum fotobog leveret til et andet land er du nød til at bestille fotobogen med fotobogssoftwaren for det pågældende land.

Du kan finde mere information vedr. levering af Pixum fotobøgerne i Hjælp & FAQ..

Porto og genbestilling

Hvad koster det at få min fotobog leveret?

Prisen for leveringen af dine fotobøger afhænger af mængden af de bestillte bøger. Du kan se vores forsendelsesomkostningstrin i Pixum fotobogsprislisten.

Genbestilling

Hvis du ønsker at genbestille en allerede leveret Pixum fotobog, kan du gøre det legende let på genbestillingssiden i vores Pixum fotobogsbutik. Her gemmes dine fotobøger i op til 12 uger, hvilket gør det let for dig at bestille flere eksemplarere af netop din Pixum fotobog.

Du kan finde flere informationer vedrørende bestilling og levering af dine Pixum fotobøger i Hjælp & FAQ.Du kan finde flere tips og tricks og svar på spørgsmål i vores Hjælp & FAQ.

Pixum fotobogs eksempler

 

Vælg din favorit Pixum fotobog her:

Pixum fotounivers software

Lav din helt personlige Pixum fotobog med ganske få klik!

Pixum fotobogssoftware