Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu

Pixum - altid flotte billeder

Pixum fotobog som et kuponhæfte

Mangler du den passende gaveidé til dine kære og fødselsdagen eller julen står lige for døren? I stedet for bare at give et eller andet kedeligt gavekort, så kan du gøre det helt personligt - med en Pixum fotobog som et kuponhæfte!

Gave i miniformat

Et kuponhæfte virker bedst, så længe det holdes i et lille og handy format. Hos Pixum finder du netop 2 formater, som vil egne sig særligt godt; Mini-tværformatet på 15×11 cm minder om et normalt billede i størrelsen, og Pixum fotobog lille kvadratisk samlet med hæfteklammer i ryggen er kun 14×13 cm. Begge varianter fås med en fleksibel og let hæfteindbinding, som er ideel til at have med overalt, så gavekortskuponerne kan indløses.

Idéer til dit kuponhæfte

 • Forær en storbyferie for 2 personer og fyld hæftet med vidunderlige billeder fra den storby, hvorhen rejsen går, og så på de enkelte sider med kuponer til museumsbesøg, teaterbiletter, restaurantmiddage osv.
 • eller lav et kuponhæfte med dagligdagens smp glæder - fra tømning af opvaskemaskinen hen over en rygmassage frem til en god middag i byens fineste restaurant, og lav hver side i hæftet til en særlig vennetjeneste eller oplevelse, som kan indløses af modtageren.
 • Ved en fællesgave i vennekredsen til en rund fødselsdag kan hvert par eller hver enkelperson bestemme en gavekortskupon til en fælles aktivitet, som hele flokken kan deltage i. Her kan man også krydre hæftet med sjove billeder fra tidligere komsammener og fælles rejser og udflugter.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Opdag flotte fotobøger og lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek med eksempler som andre kunder har lavet og delt med dig!

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Trendformatet kvadratisk

Fotoprodukter i det kvadratiske trendformat

Opdag alle vores spændende produkter i kvadratisk format.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav din personlige Pixum fotobog direkte på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakker (en sidepakke består altid af 4 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side, mange tilgængelige baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers software

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og avanceret design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app

  • Komfortabelt design:

   Anvend og upload dine fotos direkte fra din mobile enhed, og bearbejd dem i appen.

  • Udvalget:

   Design let og bekvemt din Pixum fotobog i enten kvadratisk format, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android