Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 16:00 - 22:00

Menu
Lav selv dit mobil- eller tabletcover med dine egne billeder

Pixum mobil- og tabletcovers med dine yndlingsmotiver giver en stilfuld og hel individuel beskyttelse til din mobile følgesvend. Vælg her den enhed, som som du vil lave et cover til:

Personlig beskyttelse af mobiltelefon og tablet

For hverdagens mobile følgesvend - din smartphone eller tablet, tilbyder vi dig med Pixum individult trykte covers i forskellige varianter til de forskelligste mærker og modeller. Vælg den ønskede udførelse, upload dit ønskemotiv og lav med ganske få klik dit personlige cover til din smartphone eller tablet.

Opdag mangfoldigheden

Et cover skal opfylde forskellige krav. Da de forskelligste mobilenheder hver har deres behov, har vi ved Pixum de forskelligste covers til mobiltelefoner og tablets. Udbuddet går fra flip-mobilcoverne (downflip-cover eller sideflip-cover) over toughcase-coverne til hardcase-cover, silikone-cover og sleevecover. Vi tilbyder også tablet brugere luksuscover, hardcase-cover og smartcover til deres tablets. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg og finde det rigtige produkt til din mobilenhed.

Tabletcover med dit personlige yndlingsbillede

Hos Pixum finder du det rigtige cover til mange forskellige mobiltelefoner og tablet-modeller. Vælg din model og begynd at designe dit helt personlige cover. Her sættes din kreativitet ingen grænser - design dit cover med et foto af dine kære, en optagelse af dine sidste ferie eller det smukkeste øjebliksbillede fra sidste sommer.

Lav dit eget cover med ganske få klik i vores onlinedesigner

Lav nu dit helt eget mobiltelefon- eller tabletcover hurtigt og nemt i Pixum's onlinedesigner. Designeren gør det nemt at oprette dine egne designs, uploade billeder og indsætte tekst. For at opnå et produkt med et personligt præg - perfekt til at give som en gave til familie og venner eller bare til dig selv. Desuden er vores mobil- og tabletcovers i deres variationer bedst tilpasset dine behov. Overbevis dig selv om vores høje kvalitet, dert flotte tryk og de individuelle designmuligheder.